dimpia Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Καλημέρα οποιος εχει 2-3 παραγγελίες και παραλαμβάνει τη μια, πριν ακυρωνει τις αλλες ας μας το λεει πρωτα περισυ σωθηκαν πολλα παιδια ετσι 10 λεπτά πριν, avacan23 είπε Μπήκα κοτσοβολο τώρα και είδα ότι έχει διαθεσιμότητα σε λεσβο , Σέρρες και καβάλα σε 16 μαξ ροζ χρυσό. Τελικά ο κότσος αποδείχθηκε φέτος ο καλυτερος . Μην το λετε ροζ χρυσό γιατι στεναχωριεται και θιγεται 2 1
alastor_aea Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, clGR είπε ΕΡΩΤΗΣΗ: Αν καταφέρεις και δεσμεύσεις κινητό από κώτσο με refresh και σε πάρουν και σου πουν ότι είναι το demo τι κάνεις; Είναι το demo; Ή μήπως απλά λόγω του χαμού που γίνεται πάει η διαθέσιμη συσκευή για άλλου;;;;; (η παράθεση κατά λάθος! 😅) Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2024 από alastor_aea
karagiannisG Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Καλημερες, εχουμε μηνυματα για παραλαβη σημερα;
aler45 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 13 minutes ago, karagiannisG said: Καλημερες, εχουμε μηνυματα για παραλαβη σημερα; Κάποιοι είπαν χθες για Γερμανό νομίζω ότι τους ήρθε μήνυμα ότι έχει αποσταλεί στο κατάστημα για παραλαβή. Δεν ξέρω όμως αν ήταν για σήμερα ή για Δευτέρα.
Just_travel_everywhere Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, aler45 είπε Ουσιαστικά ναι ο καλύτερος τρόπος είναι αυτός με το γερμανικό Apple ID. Και γίνεται και από το iPhone απευθείας αλλά πολλές φορές κολλάει αν πας να το κάνεις από το κινητό και σου λέει να μπεις online για να συνεχίσεις την διαδικασία. Το iplus είναι πρόγραμμα της istorm εγώ λέω για το παρακάτω: https://www.apple.com/support/products/iphone/ Εάν θες Μπορώ να σε ενημερώσω και για κάτι ωραίες πληροφορίες που αφορούν Η συγκεκριμένη κάλυψη στείλε μου PM Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2024 από Just_travel_everywhere 1
kapsala Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Μόλις συνέβη το απίστευτο. Μπαίνω πριν μια ώρα Κωτσόβολο, κοιτάζω διαθεσιμότητες και μου βγάζει αυτο διαθέσιμο στη Νεα Σμύρνη Apple iPhone 16 Pro 256GB Desert Titanium Κινητό Smartphone Το παραγγέλνω, επιλέγω πληρωμή σε κατάστημα και αποφορολόγηση και περιμένω. Σε 10 λεπτά τσεκάρω την εξέλιξη παραγγελιας και λέει: Έτοιμο για παραλαβή Ξεκινάω για το κατάστημα πιστεύοντας ότι θα μου πουν οτι προκειται για λάθος. Πηγαίνω στο πάγκο παραλαβης παραγγελιών, δίνω τον κωδικό παραγγελίας και όντως μου φέρνουν το κινητό, πληρώνω με την κάρτα και τώρα είμαι σπίτι και το σετάρω. Νομίζω πρέπει να παίξω και ένα τζόκερ 🙂 2
nick_gr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 νομίζω το πρόβλημα κυρίως ειναι η έλλειψη των pro max όχι των pro.
Lewnidas1995 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Το πρόβλημα είναι ανέκαθεν η επιλογή χρώματος. Και πέρσι είχε ένα σορό μπλε προ μαξ αλλά όλοι θέλαμε τα άλλα
Highscore21 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Πήρα χθες απόγευμα στο Πλαίσιο. Καλησπέρα κτλ, τσεκάρει την παραγγελία μου ναι μου λέει κύριε Νικήτα βλέπω έχετε κάνει την προπαραγγελία στις 11. Είστε από τους πρώτους. Άρα τους λέω τι σημαίνει αυτό, πότε παραλαμβάνω; Οι προπαραγγελίες εξυπηρετούνται με σειρά προτεραιότητας, αλλά είστε σε πολύ καλή θέση. Δεν μπορώ να σας πω πότε θα παραλάβετε αλλά είστε ψηλά... Καταλάβατε... *Μιλάμε για το Pro Max Black 256 Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2024 από Highscore21 1
Lewnidas1995 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 7 minutes ago, Highscore21 said: Πήρα χθες απόγευμα στο Πλαίσιο. Καλησπέρα κτλ, τσεκάρει την παραγγελία μου ναι μου λέει κύριε Νικήτα βλέπω έχετε κάνει την προπαραγγελία στις 11. Είστε από τους πρώτους. Άρα τους λέω τι σημαίνει αυτό, πότε παραλαμβάνω; Οι προπαραγγελίες εξυπηρετούνται με σειρά προτεραιότητας, αλλά είστε σε πολύ καλή θέση. Δεν μπορώ να σας πω πότε θα παραλάβετε αλλά είστε ψηλά... Καταλάβατε... *Μιλάμε για το Pro Max Black 256 Το ξανά είπα και λίγες σελίδες πίσω. Το μαύρο έχει το μεγαλύτερο θέμα
dan1s Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Όποιος αλλαξε γνωμη η παρηγγειλε πολλα κτλ βρίσκομαι Θεσσαλονικη ας μου στειλει να παμε να μου δωσει εμενα την παραγγελια. Σας ευχαριστω εκ των προτέρων!
Highscore21 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 4 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε Το ξανά είπα και λίγες σελίδες πίσω. Το μαύρο έχει το μεγαλύτερο θέμα Ναι, τo διάβασα. Απλά το έγραψα για να δώσω μία ιδέα σε όσους έχουν παραγγείλει το μαύρο από Πλαίσιο. Ακόμα οι παραγγελίες στις 11/9 είναι σε αυτό το σημείο τώρα.
nick_gr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 18 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε Το πρόβλημα είναι ανέκαθεν η επιλογή χρώματος. Και πέρσι είχε ένα σορό μπλε προ μαξ αλλά όλοι θέλαμε τα άλλα Καλά προφανώς γιατί δημιουργείται πρόβλημα στη κατασκευή πολλών διαφορετικών χρωμάτων και σε τόσες διαφορετικές χωρητικότητες. Όποιος παρέλαβε το κινητό γράφει made in china ή made in india??
G10rgos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 3 λεπτά πριν, nick_gr είπε Καλά προφανώς γιατί δημιουργείται πρόβλημα στη κατασκευή πολλών διαφορετικών χρωμάτων και σε τόσες διαφορετικές χωρητικότητες. Όποιος παρέλαβε το κινητό γράφει made in china ή made in india?? Chine γράφει αδερφέ, δεν νομίζω ότι η Ελλάδα παρέλαβε κατασκευασμένα από Ινδία.
Lewnidas1995 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 2 minutes ago, G10rgos said: Chine γράφει αδερφέ, δεν νομίζω ότι η Ελλάδα παρέλαβε κατασκευασμένα από Ινδία. 6 minutes ago, nick_gr said: Όποιος παρέλαβε το κινητό γράφει made in china ή made in india?? China γιατί είναι τα πρώτα με κατασκευή Ιούλιο. Οτι παραλάβουν μετά θα είναι Ινδία με κατασκευή Σεπτέμβρη και έπειτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα