pj2501 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2024 Παρέλαβα κι εγώ από istorm cosmos 16 pro desert 256
Stelaras1993 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, aler45 είπε Ενεργοποίησα επιτυχώς και το AppleCare+ Theft and Loss!! Πως;
apog9 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2024 25 λεπτά πριν, G10rgos είπε Παιδιά εμένα τελικά μου ήρθε μήνυμα να παραλάβω Pro Max από Κώτσο στις 5 το απόγευμα την προπαραγγελία μου με προκαταβολή που έκανα στις 11/9. Πλάκα πλάκα ο Κώτσος θα μπορούσα να πω τίμιος, άμα περίμενα από iStorm και Public θα παραλάμβανα του χρόνου έτσι κ δεν είχα προλάβει να κάνω παραγγελία στα πρώτα nanosecond. Περιοχή φίλε που παρέλαβες;
G10rgos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2024 Να προσθέσω κάτι για τους φίλους που παρήγγειλαν από κατάστημα Γερμανός, πέρασα από εκεί για να βγάλω νέα e-sim για το 16 PM και ρώτησα αν έχουν παραλάβει συσκευές, μου είπε η υπάλληλος πως τους ήρθε σήμερα μόνο το εκθεσιακό και περιμένουν να παραλάβουν τις προπαραγγελίες για να παραδωθούν από Δευτέρα, για Pro Max μιλώντας πάντα. 3 λεπτά πριν, apog9 είπε Περιοχή φίλε που παρέλαβες; Από το κατάστημα του Χολαργού 2
aler45 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2024 20 minutes ago, Stelaras1993 said: Πως; Μπαίνεις στο agreementsales.apple.com επιλέγεις κάποια ευρωπαϊκή χώρα, και προχωράς τα βήματα που σου λέει αν ψάξεις οδηγίες στο ίντερνετ AppleCare+ Ελλάδα θα σου βγάλει από ένα forum πως το κάνεις. Αν θες όμως να το κάνεις link με το Apple ID σου πχ αν θες μελλοντικά να αλλάξεις την κάρτα που χρεώνεται πρέπει να έχεις κατά προτίμηση ένα δεύτερο Apple ID που να είναι με χώρα την χώρα που έβαλες το AppleCare. Πχ εγώ έχω ένα δεύτερο παλιό ID που χρησιμοποιώ με χώρα Γερμανία για να μπορώ να κάνω αλλαγές στις πληρωμές αν χρειαστεί. 1
ToProkopio Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, wh1t3r0se είπε Οπα ρε τι λενε εδω (Public) Μία από τα ίδια και εγώ..Όπως είπε φίλος εδώ πέρα καλά χριστούγεννα ή καλή ανάσταση 😅
dimpia Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2024 Public και Πλαισιο ειναι εκτος παιχνιδιού, και πιστευω δεν τους πολυενδιαφερει κιολας, ετσι κι αλλιως το κερδος ανα συσκευη ειναι αστειο Οι δυο παίχτες που πρωταγωνιστούν με διαφορα και σε αλλο επιπεδο (ογκου αλλα οχι και ποιότητας εξυπηρέτησης), ειναι ο κωτσος και η istorm Με δικες τους δεξαμενές ο καθενας και οκ… ειναι αυτοι που ειναι ειναι ομως σε αλλο level πωλήσεων σε συσκευές iPhone 3
G10rgos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Αν σας πω ότι βαρέθηκα να το ανοίξω κ το έχω αφήσει έτσι μετά από την ξενέρα της μη ενημέρωσης και της μη γνώσης για το αν θα παραλάβω σήμερα. Επίσης η μεταφορά δεδομένων από το 15pm στο 16 pm θα κάνει πιστεύω πάνω από 2-3 ώρες λόγω όγκου. 13 λεπτά πριν, dimpia είπε Public και Πλαισιο ειναι εκτος παιχνιδιού, και πιστευω δεν τους πολυενδιαφερει κιολας, ετσι κι αλλιως το κερδος ανα συσκευη ειναι αστειο Οι δυο παίχτες που πρωταγωνιστούν με διαφορα και σε αλλο επιπεδο (ογκου αλλα οχι και ποιότητας εξυπηρέτησης), ειναι ο κωτσος και η istorm Με δικες τους δεξαμενές ο καθενας και οκ… ειναι αυτοι που ειναι ειναι ομως σε αλλο level πωλήσεων σε συσκευές iPhone Συμφωνώ απόλυτα! Μπήκα έτσι από περιέργεια το πρωί σε ένα public, ρώτησα αν έχουν παραλάβει pro max και οι υπάλληλοι βάλανε τα γέλια και κάνανε πλάκα μεταξύ τους, ξέχνα το μου λένε από Νοέμβρη κανείς δεν έχει παραλάβει σε κανένα μαγαζί ούτε οι άλλες αλυσίδες. Περιττό να πω ότι επειδή δεν μου άρεσε η ειρωνία με τα γέλια, όταν παρέλαβα από Κώτσο σταμάτησα public επειδή ήταν στον δρόμο μου βρήκα τον υπάλληλο του έδειξα το Pro Max και του είπα τσάμπα τόσο γέλιο νωρίτερα. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2024 από G10rgos 1 2
MoNSReR Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, MoNSReR είπε Έχω παραγγείλει από istorm 13/9 15:04 16pm 256 black, και αναμένω.... Αλλά στις 08:02 το πρωί μου ήρθε ένα email από Γερμανό γιατί είχα δηλώσει ενδιαφέρον και μου έλεγε είναι διαθέσιμο 😅 Πάτησα παραγγελία και μου λέει Παράδοση από 21/9 μέχρι 23/9 😂 Μια ακόμα παπατζα ενδεχομένως.... Μπορεί να έλεγαν και αλήθεια τελικά.... Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2024 από MoNSReR 1
nikosp97 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2024 Κοτσοβολος να ξέρετε για παραλαβή από κατάστημα περίμενα δυο προ μαξ 256 παραγγελία 11/9 16:00 και δεν είχα καμία ενημέρωση , τους πήρα τηλ για χαβαλέ σήμερα στις 8 το βράδυ και μου είπαν ότι και τα δυο Είναι στο κατάστημα και με περιμένουν να παραλάβω χωρίς να με έχουν ενημερώσει καν. 1
liofagos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 6 ώρες πριν, aler45 είπε Ενεργοποίησα επιτυχώς και το AppleCare+ Theft and Loss!! Το iplus εννοείς; Παρέλαβα το μεσημέρι απο istorm COSMOS, iPhone 16 Pro Max 512gb White κ όλα καλά!! ελπίζω κ οι υπόλοιποι να παραλάβετε σύντομα κ όσοι ήταν τυχεροί κ το παρέλαβαν…καλορίζικο! 2
MixMasteR Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Όπως κάθε χρόνο, πρέπει πρώτα να εξυπηρετηθούν οι γνωστοί, φίλοι, συγγενείς ααα και influencers και μετά ο υπόλοιπος κόσμος. Μην περιμένετε να παραλάβετε αυτόν τον μήνα, πληρώσατε δε πληρώσατε. Επισης υπάρχουν και οι τύποι που πήραν 3 και 4 κομμάτια και τα έχουν αγγελίες +200/300 έξτρα γιατί μπορούν. Α και είναι και τιμολόγιο, μην ξεχνιόμαστε. Άντε καλό Δεκέμβρη αν όχι Γενάρη παραλαβή. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2024 από MixMasteR 2
Just_travel_everywhere Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 11 ώρες πριν, aler45 είπε Μπαίνεις στο agreementsales.apple.com επιλέγεις κάποια ευρωπαϊκή χώρα, και προχωράς τα βήματα που σου λέει αν ψάξεις οδηγίες στο ίντερνετ AppleCare+ Ελλάδα θα σου βγάλει από ένα forum πως το κάνεις. Αν θες όμως να το κάνεις link με το Apple ID σου πχ αν θες μελλοντικά να αλλάξεις την κάρτα που χρεώνεται πρέπει να έχεις κατά προτίμηση ένα δεύτερο Apple ID που να είναι με χώρα την χώρα που έβαλες το AppleCare. Πχ εγώ έχω ένα δεύτερο παλιό ID που χρησιμοποιώ με χώρα Γερμανία για να μπορώ να κάνω αλλαγές στις πληρωμές αν χρειαστεί. Υπάρχει ποιο απλός τρόπος φτιάχνεις ένα γερμανικό apple id όπως έχεις μπαίνεις από το κινητό βάζεις καρτα πχ Revo και μία γερμανική διεύθυνση. Μπαίνεις στην ενεργοποίηση της συσκευής και έχει τη. Επιλογή αυτή !!
aler45 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Just_travel_everywhere said: Υπάρχει ποιο απλός τρόπος φτιάχνεις ένα γερμανικό apple id όπως έχεις μπαίνεις από το κινητό βάζεις καρτα πχ Revo και μία γερμανική διεύθυνση. Μπαίνεις στην ενεργοποίηση της συσκευής και έχει τη. Επιλογή αυτή !! Ουσιαστικά ναι ο καλύτερος τρόπος είναι αυτός με το γερμανικό Apple ID. Και γίνεται και από το iPhone απευθείας αλλά πολλές φορές κολλάει αν πας να το κάνεις από το κινητό και σου λέει να μπεις online για να συνεχίσεις την διαδικασία. 8 hours ago, liofagos said: Το iplus εννοείς; Παρέλαβα το μεσημέρι απο istorm COSMOS, iPhone 16 Pro Max 512gb White κ όλα καλά!! ελπίζω κ οι υπόλοιποι να παραλάβετε σύντομα κ όσοι ήταν τυχεροί κ το παρέλαβαν…καλορίζικο! Το iplus είναι πρόγραμμα της istorm εγώ λέω για το παρακάτω: https://www.apple.com/support/products/iphone/ Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2024 από aler45 1
avacan23 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Μπήκα κοτσοβολο τώρα και είδα ότι έχει διαθεσιμότητα σε λεσβο , Σέρρες και καβάλα σε 16 μαξ ροζ χρυσό. Τελικά ο κότσος αποδείχθηκε φέτος ο καλυτερος . Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2024 από avacan23 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα