Aggelos Τ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2024 5 λεπτά πριν, dimpia είπε Για τι συσκευη μιλαμε; Pro max
gianniskks Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2024 Λίγο τα φώτα σας. Απολογούμαι εκ των προτέρων αν η ερώτηση φανεί ανόητη. Προπαράγγειλα pro max 256gb αλλά από ότι βλέπω η παραλαβή καλό Οκτώβρη και βλέπουμε, όποτε υπάρχει η δυνατότητα για αλλαγή. Έχω τώρα ένα xs max 256gb του οποίου η μισή περίπου μνήμη είναι ελεύθερη. Εκτιμώ πως αντίστοιχα ένα 256gb 16άρι θα καταλαμβάνει την ίδια περίπου χωρητικότητα. Σωστά;
avacan23 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2024 Είδα τώρα screenshot από παραγγελία σε κοτσοβολο 9.45 το πρωί για iPhone 16 pro max rose gold 256gb. Άρα μπείτε κότσο και πατάτε f5. Σε ένα refresh θα το βγάλει. Καμία σχέση πάντως το νέο χρώμα με καφέ ή με χρυσό σαν ξεπλυμένο μπεζ είναι. Για μένα το μαύρο είναι καλύτερο από πέρυσι. Λένε πάντως ότι η καλύτερη επιλογή για αυτόν που θα το χει χωρίς θήκη είναι το άσπρο ή το τιτάνιο που το πλαϊνό είναι άβαφο τιτάνιο και δεν φεύγει το χρώμα με τη χρήση όπως στα άλλα δύο ( μαύρο και χρυσό ). Το τιτάνιο λένε έχει αλλεργία στο χρώμα και ξεβάφει. Προσωπικά λόγω εμπειρίας λέω δώστε λεφτά σε μια καλή θήκη . Δεν υπάρχει περίπτωση κινητό παντόφλα να μη πέσει κάτω και ειδικά αν έχεις μικρά παιδιά. Οπότε αν το βάλεις σε θήκη δε σε νοιάζει το χρώμα. 1
enlightened Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 15 minutes ago, avacan23 said: Είδα τώρα screenshot από παραγγελία σε κοτσοβολο 9.45 το πρωί για iPhone 16 pro max rose gold 256gb. Άρα μπείτε κότσο και πατάτε f5. Σε ένα refresh θα το βγάλει. Καμία σχέση πάντως το νέο χρώμα με καφέ ή με χρυσό σαν ξεπλυμένο μπεζ είναι. Για μένα το μαύρο είναι καλύτερο από πέρυσι. Λένε πάντως ότι η καλύτερη επιλογή για αυτόν που θα το χει χωρίς θήκη είναι το άσπρο ή το τιτάνιο που το πλαϊνό είναι άβαφο τιτάνιο και δεν φεύγει το χρώμα με τη χρήση όπως στα άλλα δύο ( μαύρο και χρυσό ). Το τιτάνιο λένε έχει αλλεργία στο χρώμα και ξεβάφει. Προσωπικά λόγω εμπειρίας λέω δώστε λεφτά σε μια καλή θήκη . Δεν υπάρχει περίπτωση κινητό παντόφλα να μη πέσει κάτω και ειδικά αν έχεις μικρά παιδιά. Οπότε αν το βάλεις σε θήκη δε σε νοιάζει το χρώμα. Η επίσημη ονομασία του νέου χρώματος στα Pro είναι “Desert” δηλαδή το χρώμα της ερήμου-άμμου οπότε πολύ σωστά μοιάζει με ξεπλυμένο μπεζ. Pink υπάρχει μόνο στα απλά 16άρια. Το τελευταίο iPhone με επίσημη ονομασία Rose Gold ήταν πριν 8 χρόνια, το 2016 με το iPhone 7. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2024 από enlightened
aler45 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, aler45 said: Παρέλαβα πριν 1 ώρα από Κολωνάκι istorm iPhone 16 Pro Max 256 White. Δεν είχε πολύ κόσμο Ενεργοποίησα επιτυχώς και το AppleCare+ Theft and Loss!! Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2024 από aler45
jackal22 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2024 6 λεπτά πριν, wh1t3r0se είπε Οπα ρε τι λενε εδω (Public) Σε επαιξαν τρελη μπαλίτσα θα ξεπεράσουνε και τον κωτσόβολο χαχα!
GIANNISBOND Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, gianniskks είπε Λίγο τα φώτα σας. Απολογούμαι εκ των προτέρων αν η ερώτηση φανεί ανόητη. Προπαράγγειλα pro max 256gb αλλά από ότι βλέπω η παραλαβή καλό Οκτώβρη και βλέπουμε, όποτε υπάρχει η δυνατότητα για αλλαγή. Έχω τώρα ένα xs max 256gb του οποίου η μισή περίπου μνήμη είναι ελεύθερη. Εκτιμώ πως αντίστοιχα ένα 256gb 16άρι θα καταλαμβάνει την ίδια περίπου χωρητικότητα. Σωστά; Αν εννοεις να μεταφερεις τα παλαια αρχεια στο νεο ναι δεν θα δεις καποια ιδιαιτερη διαφορα..Προ-παραγγελια απο που και σου ειπαν καλο Οκτρωβρη?
Lefteris1993s Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2024 Μόλις μου ήρθε μήνυμα για παραλαβή από Κωτσόβολο Σερρών 16 pro μαύρο 256gb και 16 teal 256gb! Παραγγελία 13/09/2024 10:32. Ούτε κατά λάθος δεν περίμενα να τα παραλάβω Day 1! 3
gianniskks Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2024 5 λεπτά πριν, GIANNISBOND είπε Αν εννοεις να μεταφερεις τα παλαια αρχεια στο νεο ναι δεν θα δεις καποια ιδιαιτερη διαφορα..Προ-παραγγελια απο που και σου ειπαν καλο Οκτρωβρη? Ναι, να έχω την ίδια χρήση στο 16 Pro max. Προπαραγγειλα στο istorm αργά το βράδυ της 13/09 τυπικά η παραγγελία καταχωρήθηκε 14/09. Έστειλα μήνυμα σήμερα για μια εκτίμηση του χρόνου παράδοσης και μου απάντησαν ότι οι παραγγελίες εξυπηρετούνται ανάλογα με το χρόνο καταχώρησης και το απόθεμα και δεν μπορούν να μου δώσουν ημερομηνία διότι κι αυτοί περιμένουν παραλαβές από την apple. Άρα δεν περιμένω να παραλάβω στα κοντά. Όποτε έρθει….δεν θα σκάσουμε κιόλας. 1
TukoRip Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Ο κότσο για κάνα μισάωρο 6.30 με 7, είχε διαθέσιμα για αμεση παράδοση τα dessert και white pm 256. Θα δείξει αν πέφτει δούλεμα. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2024 από TukoRip
jimis98 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, gianniskks είπε Λίγο τα φώτα σας. Απολογούμαι εκ των προτέρων αν η ερώτηση φανεί ανόητη. Προπαράγγειλα pro max 256gb αλλά από ότι βλέπω η παραλαβή καλό Οκτώβρη και βλέπουμε, όποτε υπάρχει η δυνατότητα για αλλαγή. Έχω τώρα ένα xs max 256gb του οποίου η μισή περίπου μνήμη είναι ελεύθερη. Εκτιμώ πως αντίστοιχα ένα 256gb 16άρι θα καταλαμβάνει την ίδια περίπου χωρητικότητα. Σωστά; άλλες απαιτήσεις πλέον μπήκαν 4k μεγαλύτερες αναλύσεις στις φωτογραφίες με την ανάλογη χωρητικότητα 1
G10rgos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Παιδιά εμένα τελικά μου ήρθε μήνυμα να παραλάβω Pro Max από Κώτσο στις 5 το απόγευμα την προπαραγγελία μου με προκαταβολή που έκανα στις 11/9. Πλάκα πλάκα ο Κώτσος θα μπορούσα να πω τίμιος, άμα περίμενα από iStorm και Public θα παραλάμβανα του χρόνου έτσι κ δεν είχα προλάβει να κάνω παραγγελία στα πρώτα nanosecond. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2024 από G10rgos 3 1
tgousopoulos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2024 Παραλαβή σήμερα από iStorm river west με προπαραγγελία 13/9 στις 15:08. iPhone 16 Pro 256 GB Black Titanium. Και η καθιερωμένη φωτό. 4
dimpia Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, tgousopoulos είπε Παραλαβή σήμερα από iStorm river west με προπαραγγελία 13/9 στις 15:08. iPhone 16 Pro 256 GB Black Titanium. Και η καθιερωμένη φωτό. Καλοριζικο Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2024 από dimpia 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα