Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταφερα μεσω refreash να κλεισω ενα pro max πριν κοντα μιαωρα αλλα μονο εμαιλ επιβεβαιωσης ηρθε και στο ιστορικο παραγγελιων δεν υπαρχει καν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οποίος ενδιαφέρεται για ετοιμοπαράδοτο 16 Pro 128GB black και white από Θεσσαλονίκη, υπάρχει σε κατάστημα (όχι Σκρουτζ)…

Επεξ/σία από Xviper13
  • Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, dimpia είπε

Σ'αυτες τις περιπτωσεις ισχυει παντα το χειροτερο. ΝΟΜΟΣ

Εντάξει δεν είναι κακό το 7/10 από μόνο του. Το από 7/10 με χαλάει. 

Δημοσ.

Εμένα με πήραν εχθές από το πλαίσιο για ενημέρωση ότι θα μου το στείλουν Σάββατο 16pro 256 white πριν λίγο ήρθε και το μνμ ότι θα περάσουν αύριο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

SMS απο Public 13:45
"TO AΓAΠHMENO ΣOY Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Black Titanium AΠO THN ΠAPAΓΓEΛIA D*****7107 ΘA ΓINEI ΔIKO ΣOY AMEΣΩΣ MOΛIΣ ΠAPAΛABOYME AΠO TON EΠIΣHMO ΔIANOMEA. H ΠAPAΓΓEΛIA ΣOY EINAI H ΠPΩTH ΠPOTEPAIOTHTA MAΣ.ΘA ΣE ENHMEPΩNOYME EMEIΣ ΔIAPKΩΣ MEΣΩ email/sms ΓIA KAΘE EΞEΛIΞH THΣ ΠAPAΓΓEΛIAΣ ΣOY. H Public OMAΔA ΣOY!"

Επεξ/σία από wh1t3r0se
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, wh1t3r0se είπε

SMS απο Public 13:45
"TO AΓAΠHMENO ΣOY Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Black Titanium AΠO THN ΠAPAΓΓEΛIA D*****7107 ΘA ΓINEI ΔIKO ΣOY AMEΣΩΣ MOΛIΣ ΠAPAΛABOYME AΠO TON EΠIΣHMO ΔIANOMEA. H ΠAPAΓΓEΛIA ΣOY EINAI H ΠPΩTH ΠPOTEPAIOTHTA MAΣ.ΘA ΣE ENHMEPΩNOYME EMEIΣ ΔIAPKΩΣ MEΣΩ email/sms ΓIA KAΘE EΞEΛIΞH THΣ ΠAPAΓΓEΛIAΣ ΣOY. H Public OMAΔA ΣOY!"

η μέρα της μαρμότας..

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, equi1908 είπε

η μέρα της μαρμότας..

Άμα η δικιά του είναι η πρώτη, πως είναι και η δικιά μου πρώτη. Μαλλον πρώτες από το τέλος....

• Haha 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...