Pwpwpw Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 11 ώρες πριν, Stelaras1993 είπε Περσυ περίμενα να βρω στοκ και το χτύπησα εφοσον εδω ελλαδα δεν υπήρχε φως . Νομιζω τωρα αμα μπεις μπορεις να κάνεις προ παραγγελία και οποτε σου ερθει, το μονο σιγουρο οτι θα τηρηθεί σειρα προταιρεοτητας Μπορεί να γίνει προπαραγγελια από amazon de είσαι σίγουρος; Πατάω στην αναζητηση του αμαζον iPhone 16 pro max και δεν το εμφανίζει καν.
aler45 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 21 minutes ago, Pwpwpw said: Μπορεί να γίνει προπαραγγελια από amazon de είσαι σίγουρος; Πατάω στην αναζητηση του αμαζον iPhone 16 pro max και δεν το εμφανίζει καν. Φαίνεται στο Apple Store department του amazon και λέει currently unavailable Spoiler Θα τους ρωτήσω στο τσατ να μου πουν για σιγουριά αν θα κάνουν προ παραγγελίες! 1
margaritagr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, marcus0 είπε Για όσους ενδιαφέρονται, από την iStorm με ενημέρωσαν πως οι προπαραγγελίες σε αυτούς ανοίγουν μεθαύριο Παρασκευή στις 15:00 . Δεν είναι δηλαδή σαν πέρσι, που άνοιγαν τα μεσάνυχτα Πέμπτης προς Παρασκευή. Είναι δηλαδή ακριβώς την ίδια ώρα που ανοίγουν οι προπαραγγελίες και στο επίσημο site της Apple (Αμερική 05:00 PDT / Αγγλία 13:00 BST / Γερμανία 14:00 κλπ ). Μήπως ρώτησες αν θα χρειαστούν προκαταβολή?
Lewnidas1995 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 26 minutes ago, margaritagr said: Μήπως ρώτησες αν θα χρειαστούν προκαταβολή? To συγκεκριμένο κατάστημα παραδοσιακά δεν ζητάει προκαταβολή με τα περσινά δεδομένα τουλάχιστον 3
aler45 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 2 hours ago, Pwpwpw said: Μπορεί να γίνει προπαραγγελια από amazon de είσαι σίγουρος; Πατάω στην αναζητηση του αμαζον iPhone 16 pro max και δεν το εμφανίζει καν. Η απάντηση του amazon.de είναι ότι πιθανότατα θα ανόιξουν την Παρασκευή 13/09 αλλά δεν ξέρουν ακόμα αν η Ελλάδα θα είναι στις χώρες που θα μπορεί να γίνει το pre order shipped. Θα ξέρουν περισσότερα αύριο. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου από aler45 1
aler45 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Μόλις με κάλεσαν από πλαίσιο για την εκδήλωση ενδιαφέροντος και τους ρώτησα αν πρέπει να πληρώσω και μου ξεκαθάρισαν ότι η σειρά προτεραιότητας είναι μία και δεν υπάρχει θέμα αν δεν πληρώσω και μου έδωσαν έναν κωδικό παραγγελίας και θα με ενημερώσουν όταν υπάρχει διαθέσιμο ώστε να πληρώσω! Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου από aler45 1 1
Dimitrisbud Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 54 λεπτά πριν, aler45 είπε Μόλις με κάλεσαν από πλαίσιο για την εκδήλωση ενδιαφέροντος και τους ρώτησα αν πρέπει να πληρώσω και μου ξεκαθάρισαν ότι η σειρά προτεραιότητας είναι μία και δεν υπάρχει θέμα αν δεν πληρώσω και μου έδωσαν έναν κωδικό παραγγελίας και θα με ενημερώσουν όταν υπάρχει διαθέσιμο ώστε να πληρώσω! Πότε την έκανες; Πέρσι πάντως κρατήθηκε κανονικά η σειρά απλά περίμενα 1 μήνα για τη συσκευή. 1
aler45 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 2 minutes ago, Dimitrisbud said: Πότε την έκανες; Πέρσι πάντως κρατήθηκε κανονικά η σειρά απλά περίμενα 1 μήνα για τη συσκευή. Την έκανα το βράδυ μετά το event γύρω στα μεσάνυχτα αν δεν κάνω λάθος, όταν εμφανίστηκε το banner στην ιστοσελίδα τους Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου από aler45
margaritagr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Στο istorm πατάω υποβολη στην εκδήλωση ενδιαφέροντος αλλά δε μου δείχνει κάποιοι επιβεβαιωτικο μήνυμα, απλά εξαφανίζεται το παράθυρο της υποβολής. Το έχει κάνει κ κάποιος άλλος?
Jmanol000 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 10 ώρες πριν, aler45 είπε Με ship forwarding θα έρθει Μπορείς να πεις κάτι παραπάνω για αυτούς που δεν ξέρουμε ;
aler45 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, Jmanol000 said: Μπορείς να πεις κάτι παραπάνω για αυτούς που δεν ξέρουμε ; Ουσιαστικά σε κάποιες χώρες όπως Γερμανία, ΗΠΑ, Αγγλία υπάρχουν εταιρίες που σου δίνουν διεύθυνση στις χώρες αυτές οπότε αν η ιστοσελίδα που ψωνίζεις δεν στέλνουν Ελλάδα πάει στην διεύθυνση του forwarder πληρώνεις κάποιο ποσό Χ και στο στέλνουν Ελλάδα. Απλά υπάρχει το ενδεχόμενο να χαθεί/ γίνει κάτι κατά την μεταφορά και πρέπει να τρέχεις. Και εγώ τελικά θα προτιμήσω ή από amazon ή Ελλάδα γιατί το φοβάμαι Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου από aler45 1
Jmanol000 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2 λεπτά πριν, aler45 είπε Ουσιαστικά σε κάποιες χώρες όπως Γερμανία, ΗΠΑ, Αγγλία υπάρχουν εταιρίες που σου δίνουν διεύθυνση εκεί οπότε αν από εκεί που ψωνίζεις δεν στέλνουν στην χώρα σου πάει στην διεύθυνση της εταιρίας πληρώνεις κάποιο ποσό Χ και στο στέλνουν Ελλάδα. Απλά υπάρχει το ενδεχόμενο να χαθεί/ γίνει κάτι κατά την μεταφορά και πρέπει να τρέχεις. Και εγώ τελικά θα προτιμήσω ή από amazon ή Ελλάδα γιατί το φοβάμαι Στέλνει το Αμαζόν κινητά ; Εντωμεταξύ αδερφε δεν αξίζει τότε αυτό που λες και το λέω γιατί το πρώτο 15 pro που πείρα από μαγαζί στην Ελλάδα χάθηκε στη μεταφορά και η μεταφορική δεν ήθελε με τίποτα να με αποζημιώσει 1
aler45 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 13 minutes ago, Jmanol000 said: Στέλνει το Αμαζόν κινητά ; Εντωμεταξύ αδερφε δεν αξίζει τότε αυτό που λες και το λέω γιατί το πρώτο 15 pro που πείρα από μαγαζί στην Ελλάδα χάθηκε στη μεταφορά και η μεταφορική δεν ήθελε με τίποτα να με αποζημιώσει Αυτό σκέφτηκα, για αυτό θα το πάρω ή από istorm ή από πλαίσιο ή από Γερμανό που είναι αξιόπιστοι θεωρώ. Το amazon ναι στέλνει αλλά πολλές φορές δεν κάνουν προ παραγγελίες στην Ελλάδα, γενικά όμως άμα γίνει κάτι κατά την μεταφορά σου γυρνάει πίσω τα χρήματα ή amazon Βλέπω τώρα πάντως amazon.de τα airpods 4 δεν τα κανει προπαραγγελία με ελληνική διέυθυνση, μόνο με γερμανική: Spoiler Ενώ το UK επιτρέπει προπαραγγελία με αποστολή ελλάδα: Spoiler Spoiler Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου από aler45
sleepychris Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου απο το uk ομως θα πληρωσεις τελωνειο, οντας πλεον εκτος ΕΕ. 1
aler45 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Just now, sleepychris said: απο το uk ομως θα πληρωσεις τελωνειο, οντας πλεον εκτος ΕΕ. Ναι θα πληρώσεις, παράξενο όμως που στέλνει το UK και οχι το DE
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα