giorgos56 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Εδώ και 2 μέρες το φέρνουν από την αποθήκη. Με χελώνα το στείλανε λογικά Το αστείο είναι ότι το ρόλοι το βγάζει άμεσα διαθέσιμο στο συγκεκριμένο κατάστημα στο site... φταίω εγώ αν το κάνω...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
legbeard89 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Go for it! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G10rgos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, giorgos56 είπε Εδώ και 2 μέρες το φέρνουν από την αποθήκη. Με χελώνα το στείλανε λογικά Το αστείο είναι ότι το ρόλοι το βγάζει άμεσα διαθέσιμο στο συγκεκριμένο κατάστημα στο site... φταίω εγώ αν το κάνω...? Και εμένα στην ίδια φάση είναι αδερφέ, από Τετάρτη απόγευμα, δεν θα έρθει... Φαντάζομαι εσύ έχεις βάλει το Pro κ όχι Max. Για Max τουλάχιστον πιστεύω κανείς δεν είναι να παραλάβει από κατάστημα, δεν νομίζω ότι έχουν πάρει συσκευές Max στον Κωτσόβολο, μόνο όσοι είχαν παραλαβή στον χώρο τους. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου από G10rgos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos56 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, G10rgos είπε Και εμένα στην ίδια φάση είναι αδερφέ, από Τετάρτη απόγευμα, δεν θα έρθει... Φαντάζομαι εσύ έχεις βάλει το Pro κ όχι Max Η συγκεκριμένη παραγγελία είναι μονό το apple watch. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis007α Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου ενα 16 pro 512 και ενα 16 pro max 512 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AggelosPis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Κανένα Νέο ακόμα για 16 Pro Max Natural Titanium 256gb από γερμανό που έγινε 15:04 με προπληρωμη όλο του ποσού. Άντε να δούμε τι θα γίνει και φέτος ... Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου από AggelosPis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyrileris Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Εμένα μου στείλανε σήμερα το πρωί ένα παραστατικό στο άκυρο από iStorm ημερομηνία 19-9 και ώρα φόρτωσης 15:25 ο,τι και αν σημαίνει αυτό και τόπο αποστολής Λεωφόρο Κηφισού 96 (υπενθυμίζω ότι μένω σε νησί). Έχει κανείς να μου δώσει τα φώτα του ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Costaskokk Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, kyrileris είπε Εμένα μου στείλανε σήμερα το πρωί ένα παραστατικό στο άκυρο από iStorm ημερομηνία 19-9 και ώρα φόρτωσης 15:25 ο,τι και αν σημαίνει αυτό και τόπο αποστολής Λεωφόρο Κηφισού 96 (υπενθυμίζω ότι μένω σε νησί). Έχει κανείς να μου δώσει τα φώτα του ? Εκεί είναι το κατάστημα της Istorm στο εμπ. κέντρο του River West. Μάλλον θα στο στείλουν από εκεί. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου από Costaskokk 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EvilEyes Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Μόλις παρέλαβα. Καλοδούλευτα να μας είναι. 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bomber-21 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Παρέλαβα 16 256 από iStorm μόλις! Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου από Bomber-21 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AggelosPis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 4 λεπτά πριν, EvilEyes είπε Μόλις παρέλαβα. Καλοδούλευτα να μας είναι. Καλοδούλευτα ...!!! απο που τα είχες παραγγείλει φίλε μου ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SenNikos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Απο κωτσο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EvilEyes Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 11 minutes ago, AggelosPis said: Καλοδούλευτα ...!!! απο που τα είχες παραγγείλει φίλε μου ? Σε ευχαριστώ. Από istorm Πάτρας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G10rgos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2 λεπτά πριν, SenNikos είπε Απο κωτσο Τι παραλαμβάνεις αδερφέ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SenNikos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 3 λεπτά πριν, G10rgos είπε Τι παραλαμβάνεις αδερφέ; iphone 16 pro desert 256gb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα