Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, GIANNISBOND είπε

Ιταλικο ή γερμανικο?

Γερμανία και πριν λίγο είδα και την χρέωση στην κάρτα πράγμα που σημαίνει ότι σήμερα θα δώσουν και tracking number. Με Amazon ξέρεις ότι δεν θα το πάρεις πρώτη μέρα αλλά τουλάχιστον δεν σε δουλεύουν 

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, equi1908 είπε

Γερμανία και πριν λίγο είδα και την χρέωση στην κάρτα πράγμα που σημαίνει ότι σήμερα θα δώσουν και tracking number. Με Amazon ξέρεις ότι δεν θα το πάρεις πρώτη μέρα αλλά τουλάχιστον δεν σε δουλεύουν 

Εμένα μου άλλαξε τη παράδοση απο 24 Σεπτεμβριου σε 7 Οκτώβρη. Εσένα τι Delivery date σου δινει?

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Άννα Βούρτση είπε

Εμένα έλεγε παράδοση από 20 τώρα λέει εκτιμώμενη ημερομηνία 20 αλλά φαντάζομαι σε όλους το ίδιο θα λέει 

IMG_7286.png

Ίδιο και σ εμένα. Πότε έκανες την παραγγελία σου; 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, jackal22 είπε

Εμένα μου άλλαξε τη παράδοση απο 24 Σεπτεμβριου σε 7 Οκτώβρη. Εσένα τι Delivery date σου δινει?

23-24 Σεπτεμβρίου. Η βασική ένδειξη ότι το στέλνουν είναι να δείς την χρέωση στην κάρτα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, Άννα Βούρτση είπε

Εμένα έλεγε παράδοση από 20 τώρα λέει εκτιμώμενη ημερομηνία 20 αλλά φαντάζομαι σε όλους το ίδιο θα λέει 

IMG_7286.png

Ναι το ίδιο ακριβώς δείχνει και σ'εμένα με ημερομηνία παραγγελίας 14/09...

Επεξ/σία από ToProkopio
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Άννα Βούρτση είπε

IMG_7286.png

Εμένα λέει αυτό αλλά κανένα νέο μέιλ 

Screenshot_20240920_084044_Chrome.jpg

Δημοσ.
Μόλις τώρα, SpirosRonto είπε

Εμένα λέει αυτό αλλά κανένα νέο μέιλ 

Screenshot_20240920_084044_Chrome.jpg

Σε ενδοδιακίνηση συνήθως σημαίνει ότι σύντομα (ακόμα και σήμερα) μπορεί να λάβεις ειδοποίηση να παραλάβεις.Τουλάχιστον έτσι έγινε με εμένα πέρυσι. Πότε καταχώρησες την παραγγελία;

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ToProkopio είπε

Σε ενδοδιακίνηση συνήθως σημαίνει ότι σύντομα (ακόμα και σήμερα) μπορεί να λάβεις ειδοποίηση να παραλάβεις.Τουλάχιστον έτσι έγινε με εμένα πέρυσι. Πότε καταχώρησες την παραγγελία;

13/9 16:15 καπου

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Κωτσόβολος: Οι συσκευές που βλέπετε να εμφανίζονται διαθέσιμες για αγορά από καταστήματα, είναι αυτές που φτάνουν εκεί για να τις δείτε σαν εκθεσιακά μοντέλα. 

- Ναι αλλά όπως το βγάζει τώρα το site δεν μου το λέει αυτό και με αφήνει να το αγοράσω κανονικά.

- Ναι αλλά μετά θα σας πάρουμε τηλέφωνο για να σας πούμε πως δεν ισχύει και να σας επιστρέψουμε τα χρήματα (κάποια στιγμή) αν δεν θέλετε να περιμένετε…

λα λα λα λα λα λα… 😛 

• Confused 1
  • Haha 10
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Άννα Βούρτση είπε

Μόλις ρώτησα στο πλαίσιο 16 άρια κανονικά υπάρχουν από τώρα.Μαξ δεν έχουν έρθει ούτε προ και δεν ξέρουν ποτε θα έρθουν 

Και στο public σε κάποια μοντέλα στο απλό 16αρι έχει εκτιμώμενη παράδοση 23/09 εως 27/09 ή παραλαβή από το κατάστημα 24/09-25/09. Για τα pro max μοντέλα (εκτός απο το 1tb white) η εκτιμώμενη παράδοση είναι 25/10 εως 11/11. Οπότε όσοι κάναμε 1η-2η μέρα προπαραγγελία και δεν παραλάβουμε τώρα, θεωρώ πως αυτό θα γίνει στο επόμενο wave που ενδεχομένως να είναι τότε.

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, ToProkopio είπε

Και στο public σε κάποια μοντέλα στο απλό 16αρι έχει εκτιμώμενη παράδοση 23/09 εως 27/09 ή παραλαβή από το κατάστημα 24/09-25/09. Για τα pro max μοντέλα (εκτός απο το 1tb white) η εκτιμώμενη παράδοση είναι 25/10 εως 11/11. Οπότε όσοι κάναμε 1η-2η μέρα προπαραγγελία και δεν παραλάβουμε τώρα, θεωρώ πως αυτό θα γίνει στο επόμενο wave που ενδεχομένως να είναι τότε.

Το θέμα είναι θα ισχύει στα υπόλοιπα η παραλαβή μέσα στην επόμενη εβδομάδα που λέει;

Επεξ/σία από G10rgos
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...