nikos134 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 44 minutes ago, Pwpwpw said: Με πιο κωδικό; Μαύρο pro max Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
equi1908 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 22 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Δεχόταν το αμαζον προπαραγγελίες για Ελλάδα; Εννοείται, και εγώ έβαλα παραγγελία 17/9 για ένα 16 pro 128 και σήμερα μου έστειλαν εκτιμώμενη παράδοση για 23-24/9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, equi1908 είπε Εννοείται, και εγώ έβαλα παραγγελία 17/9 για ένα 16 pro 128 και σήμερα μου έστειλαν εκτιμώμενη παράδοση για 23-24/9 Το pro υπήρχε. Για το προ μαξ λέω, όσες φορές τσέκαρα το εμφάνιζε ως μη διαθέσιμο. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου από Pwpwpw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIANNISBOND Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Nα ρωτησω και εγω τωρα αλλα μην με κοροιδεψετε😅...Αν παω αυριο να παραγγειλω κατα ποτε θα ερθει?Επισης τελικα ποια αλυσιδα φερεται να εχει φερει τα περισσοτερα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G10rgos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Παιδιά έχει ειδοποιηθεί κανείς από Κωτσόβολο να πάει να παραλάβει αύριο από κατάστημα κανένα προ μαξ με προπαραγγελία; 17 λεπτά πριν, GIANNISBOND είπε Nα ρωτησω και εγω τωρα αλλα μην με κοροιδεψετε😅...Αν παω αυριο να παραγγειλω κατα ποτε θα ερθει?Επισης τελικα ποια αλυσιδα φερεται να εχει φερει τα περισσοτερα? Όπως είπα και σε έναν φίλο πιο πάνω Καλά Χριστούγεννα καλή χρονιά μέχρι κ Χριστός Ανέστη αληθώς ο κύριος! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIANNISBOND Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 37 λεπτά πριν, equi1908 είπε Εννοείται, και εγώ έβαλα παραγγελία 17/9 για ένα 16 pro 128 και σήμερα μου έστειλαν εκτιμώμενη παράδοση για 23-24/9 Ιταλικο ή γερμανικο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepychris Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 28 minutes ago, G10rgos said: Παιδιά έχει ειδοποιηθεί κανείς από Κωτσόβολο να πάει να παραλάβει αύριο από κατάστημα κανένα προ μαξ με προπαραγγελία; Όπως είπα και σε έναν φίλο πιο πάνω Καλά Χριστούγεννα καλή χρονιά μέχρι κ Χριστός Ανέστη αληθώς ο κύριος! criiiiingeeeee Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anaplas4 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Εγώ πρόλαβα και έβαλα ένα dessert titanium 16 pro max 256gb kai ena Apple Watch 10 apo Amazon.de πριν τα βγάλει μη διαθεσιμα και μου έστειλαν σήμερα παραλαβή 24-26 September. Άμα περίμενα istorm . Πέρυσι 20 λεπτά πριν ανοίξουν προπαραγγελίες και ένα μήνα μετά δεν είχα καμία ενημέρωση και πληρωμένο φουλ .μονο αμαζον . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alastor_aea Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Υπάρχει κανένας που να έχει ειδοποιηθεί απο COSMOTE - Γερμανό για παραλαβή pro max 256 desert αύριο; Η γενικά οποιουδήποτε pro max; Στη λίστα διανομής που είδα, που αφορούσε ένα μεγάλο μέρος της επαρχίας δεν έχει ούτε ένα… Μήπως κάποιες εταιρίες δεν παρέλαβαν καθόλου pro max; Ευτυχώς υπάρχει και το thread να πούμε τον πόνο μας… 😅 (Παραγγελία COSMOTE 13/09 15.01) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
αποστόλης Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Θα πάρω το max από τον άλλο μήνα Αυτό που μου κάνει τρομερή εντύπωση είναι πως το μακρινό 2010 που πήρα iphone 4 (δεν έχω πάρει άλλο iphone από τότε) κάθε χρόνο γίνονται ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια με το νέο μοντέλο. Έχουμε, δεν έχουμε, έχουμε μόνο 512αρια κλπ κλπ. Η υπάρχει τόση ζήτηση που το μικρό στοκ δεν φτάνει η τα καταστήματα δημιουργούν τεχνητή έλλειψη για να ανέβει το "prestige" της συσκευής τι να πω 😝😝 Γράψτε εντυπώσεις όσοι παραλάβετε σήμερα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magnipas Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Οι χειρότεροι πάντως πρέπει να είναι στην istorm! Χαρακτηριστικά θα πω ότι ακόμα έχουν στις παραγγελίες μου ανοιχτή παραγγελία για watch ultra από 03/10/2023…… Για iPhone είχα δώσει παραγγελία για παραλαβή από Κολωνάκι στις 16/09/2023 το 15 pro max έχει ολοκληρωθεί η παραγγελία με 1 ordered 1 shipped και εγώ ποτε δεν ενημερώθηκα να παραλάβω !!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ToProkopio Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Παιδιά έλαβε κανείς ειδοποίηση για παραλαβή pro max από public; Και αν ναι, πότε καταχώρησε την παραγγελία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Άννα Βούρτση Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 6 λεπτά πριν, ToProkopio είπε Παιδιά έλαβε κανείς ειδοποίηση για παραλαβή pro max από public; Και αν ναι, πότε καταχώρησε την παραγγελία; Εμένα έλεγε παράδοση από 20 τώρα λέει εκτιμώμενη ημερομηνία 20 αλλά φαντάζομαι σε όλους το ίδιο θα λέει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
techon1 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Καλημέρα ποιο μαγαζί θα έχει σήμερα pro max σε χρυσό χρώμα για να πάω να πάρω ένα; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskiato7 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 14 λεπτά πριν, ToProkopio είπε Παιδιά έλαβε κανείς ειδοποίηση για παραλαβή pro max από public; Και αν ναι, πότε καταχώρησε την παραγγελία; Και εγώ public αλλά τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα