Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 16 Pro/ Pro Max

Stelaras1993
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dandri,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

22 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Δεχόταν το αμαζον προπαραγγελίες για Ελλάδα;

Εννοείται, και εγώ έβαλα παραγγελία 17/9 για ένα 16 pro 128 και σήμερα μου έστειλαν εκτιμώμενη παράδοση για 23-24/9

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, equi1908 είπε

Εννοείται, και εγώ έβαλα παραγγελία 17/9 για ένα 16 pro 128 και σήμερα μου έστειλαν εκτιμώμενη παράδοση για 23-24/9

Το pro υπήρχε. Για το προ μαξ λέω,  όσες φορές τσέκαρα το εμφάνιζε ως μη διαθέσιμο. 

Επεξ/σία από Pwpwpw

Nα ρωτησω και εγω τωρα αλλα μην με κοροιδεψετε😅...Αν παω αυριο να παραγγειλω κατα ποτε θα ερθει?Επισης τελικα ποια αλυσιδα φερεται να εχει φερει τα περισσοτερα?

Παιδιά έχει ειδοποιηθεί κανείς από Κωτσόβολο να πάει να παραλάβει αύριο από κατάστημα κανένα προ μαξ με προπαραγγελία;

17 λεπτά πριν, GIANNISBOND είπε

Nα ρωτησω και εγω τωρα αλλα μην με κοροιδεψετε😅...Αν παω αυριο να παραγγειλω κατα ποτε θα ερθει?Επισης τελικα ποια αλυσιδα φερεται να εχει φερει τα περισσοτερα?

Όπως είπα και σε έναν φίλο πιο πάνω Καλά Χριστούγεννα καλή χρονιά μέχρι κ Χριστός Ανέστη αληθώς ο κύριος! 

• Thanks 1

37 λεπτά πριν, equi1908 είπε

Ιταλικο ή γερμανικο?

28 minutes ago, G10rgos said:

Παιδιά έχει ειδοποιηθεί κανείς από Κωτσόβολο να πάει να παραλάβει αύριο από κατάστημα κανένα προ μαξ με προπαραγγελία;

Όπως είπα και σε έναν φίλο πιο πάνω Καλά Χριστούγεννα καλή χρονιά μέχρι κ Χριστός Ανέστη αληθώς ο κύριος! 

criiiiingeeeee

Εγώ πρόλαβα και έβαλα ένα dessert titanium 16 pro max 256gb kai ena Apple Watch 10 apo Amazon.de πριν τα βγάλει μη διαθεσιμα και μου έστειλαν σήμερα παραλαβή 24-26 September. Άμα περίμενα istorm . Πέρυσι 20 λεπτά πριν ανοίξουν προπαραγγελίες και ένα μήνα μετά δεν είχα καμία ενημέρωση και πληρωμένο φουλ .μονο αμαζον .

Υπάρχει κανένας που να έχει ειδοποιηθεί απο COSMOTE - Γερμανό  για παραλαβή pro max 256 desert αύριο; Η γενικά οποιουδήποτε pro max;

Στη λίστα διανομής που είδα, που αφορούσε ένα μεγάλο μέρος της επαρχίας δεν έχει ούτε ένα…

Μήπως κάποιες εταιρίες δεν παρέλαβαν καθόλου pro max; 

Ευτυχώς υπάρχει και το thread να πούμε τον πόνο μας… 😅 (Παραγγελία COSMOTE 13/09 15.01)

Θα πάρω το max από τον άλλο μήνα

Αυτό που μου κάνει τρομερή εντύπωση είναι πως το μακρινό 2010 που πήρα iphone 4 (δεν έχω πάρει άλλο iphone από τότε) κάθε χρόνο γίνονται ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια με το νέο μοντέλο. Έχουμε, δεν έχουμε, έχουμε μόνο 512αρια κλπ κλπ. Η υπάρχει τόση ζήτηση που το μικρό στοκ δεν φτάνει η τα καταστήματα δημιουργούν τεχνητή έλλειψη για να ανέβει το "prestige" της συσκευής τι να πω 😝😝

Γράψτε εντυπώσεις όσοι παραλάβετε σήμερα!

• Like 1

Οι χειρότεροι πάντως πρέπει να είναι στην istorm! Χαρακτηριστικά θα πω ότι ακόμα έχουν στις παραγγελίες μου ανοιχτή παραγγελία για watch ultra από 03/10/2023…… 

Για iPhone είχα δώσει παραγγελία για παραλαβή από Κολωνάκι στις 16/09/2023 το 15 pro max έχει ολοκληρωθεί η παραγγελία με 1 ordered 1 shipped και εγώ ποτε δεν ενημερώθηκα να παραλάβω !!! 

• Haha 2

6 λεπτά πριν, ToProkopio είπε

Παιδιά έλαβε κανείς ειδοποίηση για παραλαβή pro max από public; Και αν ναι, πότε καταχώρησε την παραγγελία;

Εμένα έλεγε παράδοση από 20 τώρα λέει εκτιμώμενη ημερομηνία 20 αλλά φαντάζομαι σε όλους το ίδιο θα λέει 

IMG_7286.png

14 λεπτά πριν, ToProkopio είπε

Παιδιά έλαβε κανείς ειδοποίηση για παραλαβή pro max από public; Και αν ναι, πότε καταχώρησε την παραγγελία;

Και εγώ public αλλά τίποτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...