Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 16 Pro/ Pro Max

Stelaras1993
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dandri,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχουν εμφανιστεί και αγγελίες που παραχωρουν τη προτεραιότητα αυτοι που ειναι να παραλαβουν αύριο έναντι 40 ευρω χαχαχα νομιζα οτι τα είχα δει ολα αλλα αυτά είναι next level κόλπα.

• Like 2
  • Confused 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλος πολύ χοντρό βύσμα έφαγε πόρτα πρώτη χρονιά από κόσμοτε και δεν θα πάρει αύριο το 16 max.  Οπότε δύσκολα τα πράγματα στη διαθεσιμότητα της παντόφλας. Είναι σαν την ημέρα της μαρμότας κάθε χρόνο τα ίδια στο Ελλαδιστάν.. η κάθε χρόνο και χειρότερα.. εγώ ήμουν έτοιμος να το δώσω στις αγγελιες και το πάγωσα. Πέρυσι πήρα δεύτερο κύμα 22 Οκτωβρίου .. φέτος ίσως μείνω με το 15αρι.. καλή τύχη αύριο ειλικρινά 

Η μόνη διαφορά πέρα από την οθόνη του 16 προ με το 16 μαξ είναι η μπαταρία. Δλδ από τις δοκιμές λένε ότι το μικρό στις 6 το απόγευμα θέλει φόρτιση ενώ το μεγάλο έχει 30% σε βαριά χρήση από τις 9 το πρωί. 

Επεξ/σία από avacan23
  • Like 2
  • Thanks 1

Για όσους έχουν μαύρα να αναφέρω ότι φίλος πήρε πρώτη φορά μαύρο φέτος 6 ώρες πριν από εμένα και δεν θα παραλάβει αύριο. Κάτι παίζει με τα μαύρα.

• Like 1

2 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε

Για όσους έχουν μαύρα να αναφέρω ότι φίλος πήρε πρώτη φορά μαύρο φέτος 6 ώρες πριν από εμένα και δεν θα παραλάβει αύριο. Κάτι παίζει με τα μαύρα.

Α ωραία! Και εγώ που ήμουν αισιόδοξος επειδή παρηγγειλα μαύρο θεωρώντας ότι όλοι θα πέσουν με τα μούτρα στο dessert σαν «νέο» χρώμα😂

22 minutes ago, Pwpwpw said:

Α ωραία! Και εγώ που ήμουν αισιόδοξος επειδή παρηγγειλα μαύρο θεωρώντας ότι όλοι θα πέσουν με τα μούτρα στο dessert σαν «νέο» χρώμα😂

Γενικά πάντως το τιτάνιο φέτος πήγε άπατο. Ευτυχώς για εμένα που μου άρεσε τρελά 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά στον Γερμανό υπάρχει διαθέσιμο για προπαραγγελία το Pro Max 256gb σε white και desert titanium, ενώ για τα υπόλοιπα pro max 256gb γράφει αυτό: 

Έρχεται σύντομα!

Συμπλήρωσε το e-mail σου για να ενημερωθείς άμεσα, μόλις το προϊόν είναι διαθέσιμο.

Μήπως υπάρχει απόθεμα για τα συγκεκριμένα μοντέλα; 'Έχει παραγγείλει κανείς από Γερμανό και έχει λάβει κάποιο e-mail για παραλαβή;

Επεξ/σία από ToProkopio
  • Haha 1

44 minutes ago, Pwpwpw said:

Πλαίσιο που πήρα τηλέφωνο είπαν ότι έγινε χαμουλης με τ κωδικό 

και με τα υπόλοιπα χρώματα έχετε ελπίδες 

2 λεπτά πριν, nikos134 είπε

Πλαίσιο που πήρα τηλέφωνο είπαν ότι έγινε χαμουλης με τ κωδικό 

και με τα υπόλοιπα χρώματα έχετε ελπίδες 

Με πιο κωδικό;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιαυτο τσίμπησα το pro max desert titanium απο Amazon ουτε ουρές ούτε να με κοροιδευουν μεσα στα μουτρα μου μαγαζάρες οπως ο κωτσόβολος και το πλαίσιο.

Επεξ/σία από jackal22
  • Like 2

16 λεπτά πριν, jackal22 είπε

Γιαυτο τσίμπησα το pro max desert titanium απο Amazon ουτε ουρές ούτε να με κοροιδευουν μεσα στα μουτρα μου μαγαζάρες οπως ο κωτσόβολος και το πλαίσιο.

Δεχόταν το αμαζον προπαραγγελίες για Ελλάδα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...