Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 16 Pro/ Pro Max

Stelaras1993
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dandri,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, dimpia είπε

Ακριβως ετσι οπως τα λες ειναι

ποσο μαλλον φετος που φαγαμε παλτο και με τους «προωρους»

"Πρόωροι" αυτή η μάστιγα!

Να βρούμε κανένα κονέ να προπαραγγείλουμε κ εμείς αν είναι από τώρα το iPhone 18 Pro Max Ultra Super Air GTR Twin Turbo σε διάφανο χρώμα για να το παραλάβουμε Day one.

Μωρέ refresh και πάλι refresh! Θα ξεκουράσω τα δάχτυλα μου να έτοιμα για αύριο το πρωί

Επεξ/σία από G10rgos
  • Haha 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, spyrossss είπε

Εχω προπαραγγείλει από την πρώτη μέρα που άνοιξαν το 16 προ 128 και σκέφτομαι αν αξίζει να πάρω το προ μαξ ;Λέτε να είναι μεγάλη παντόφλα και να το μετανιώσω ;😂

Σημερα ειδα απο κοντα το 16 pro max σε desert titanium, σαν μεγεθος σε σχεση με το 15 pro max ειναι λιγο πιο μεγαλο προς το υψος, σαν φαρδος ειναι σχεδων ιδιο. Τωρα οσο αναφορα το χρωμα δεν το ειδα και επαθα σοκ, ειναι ενα απαλο χρωμα που καποιες φορες η πλατη φαινεται λευκη αναλογα το φως, καποιες φαινεται να ροζιζει λιγο, αλλες να μπεζιζει. Γενικα ειναι ωραιο σαν χρωμα.

• Like 1

58 λεπτά πριν, G10rgos είπε

Φαντάζομαι αδερφέ και εσύ προπαραγγελία πριν την παρουσίαση έκανες με κάποιο μαγικό τρόπο 😂

ναι.. ναι... αυτος ο μαγικος τροπος ειναι ο γνωστος στην κατάλληλη θέση    χαχαχαχαχα

• Haha 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γενικά ξέρετε αν το istorm κολωνάκι πέρσι τουλάχιστον είχε ουρά first day παραλαβές για το 15, αν ναι από ποιά ώρα και μετά

Επεξ/σία από aler45

Μόλις τώρα, mpazoykas είπε

Καλησπέρα έτσι για πληροφορία 

Σήμερα την έκανα την παραγγελία από το πλαισιο ξέρετε πότε θα παραλάβω?

Ευχαριστώ.

Screenshot_20240919_192519_Chrome.jpg

Καλά Χριστούγεννα ευτυχισμένο το νέο έτος! Μην πω Καλή Ανάσταση και Χριστός Ανέστη!

• Haha 4

35 λεπτά πριν, G10rgos είπε

Καλά Χριστούγεννα ευτυχισμένο το νέο έτος! Μην πω Καλή Ανάσταση και Χριστός Ανέστη!

Δουλεύω σεζόν και τελειώνω τον Οκτώβριο! Άρα έπρεπε να δηλώσω την διεύθυνση που θα είμαι σπίτι μου.:) για να δούμε.

3 λεπτά πριν, Drolgbas είπε

Έχει λάβει κανείς μέιλ για παραλαβή από istrom στο river west?

Πέρασα σήμερα το απόγευμα από εκεί και είπα να ρωτήσω μήπως έχουν εικόνα αν θα παραλάβω (ώρα προπαραγγελίας 3:14) μου είπε η υπάλληλος ότι του πήγανε κομμάτια και είναι μέσα στην αποθήκη και μετράνε... δεν είχε πολύ όρεξη να μου πεί αν θα μου έρθει email το μόνο που μου είπε ήταν αν δεν το παραλάβετε τώρα την επόμενη εβδομάδα σίγουρα (είστε απο τους πρώτους) καλα κρασιά...

7 λεπτά πριν, SenNikos είπε

Πέρασα σήμερα το απόγευμα από εκεί και είπα να ρωτήσω μήπως έχουν εικόνα αν θα παραλάβω (ώρα προπαραγγελίας 3:14) μου είπε η υπάλληλος ότι του πήγανε κομμάτια και είναι μέσα στην αποθήκη και μετράνε... δεν είχε πολύ όρεξη να μου πεί αν θα μου έρθει email το μόνο που μου είπε ήταν αν δεν το παραλάβετε τώρα την επόμενη εβδομάδα σίγουρα (είστε απο τους πρώτους) καλα κρασιά...

Κατάλαβα καλό κουβά και φέτος 

15 λεπτά πριν, Drolgbas είπε

Έχει λάβει κανείς μέιλ για παραλαβή από istrom στο river west?

15:06 προπαραγγελια και ακομα τιποτα. 16pm black 256gb

8 λεπτά πριν, SenNikos είπε

Καλυτερα να μην τα λαμβανουμε υποψιν αυτα

Σημερα στις 4 με πήραν απο istorm ότι η παραγγελία μου θα φτάσει στο χώρο μου αύριο, και μολις έλαβα το μέιλ απο istorm με τον αριθμό αποστολής acs. Είχα κάνει προπαραγγελια 14/9 το απόγευμα για το 16 το απλό.

4 λεπτά πριν, karagiannisG είπε

15:06 προπαραγγελια και ακομα τιποτα. 16pm black 256gb

Καλυτερα να μην τα λαμβανουμε υποψιν αυτα

15:04 εγώ 16PM 256gb black also. άρα δεν το βλέπω για αύριο 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...