Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 16 Pro/ Pro Max

Stelaras1993
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dandri,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε

Δεν σε απαγορεύει κανεις να το κανεις. Ο καθένας κανονίζει για την πάρτη του φίλε μου.

Ελαβα και αριθμό αποστολής από γενική ταχυδρομική , είμαστε all set. Απλά πέρσι είχα τζαμάκι και θήκες να περιμένουν και φέτος έχω μόνο κινητό 🤣

Δεν βρίσκω κάπου απατεωνιά, την επόμενη της παρουσίασης έπαιρναν τηλέφωνα. Οπότε του χρόνου θα ξέρετε ότι ο Κωτσόβολος ξεκινάει πιο νωρίς .

ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΜΙΛΑΣ. ΠΟΤΕ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΔΗΛΑΔΗ; ΚΑΤΣΕ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ 17, ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ  

• Confused 1
  • Haha 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Just now, aler45 said:

Εγώ πήρα χθες και το τζαμάκι το spigen από spaceboy για να είμαι καλυμμένος, μην έχουμε ατυχήματα😂

Το τεμυ φέτος μας γαμησε. Λυπάμαι να πάω να δώσω αλλα 20€ για μια θήκη κ ένα τζάμι 

Just now, Nickgreek1995 said:

ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΜΙΛΑΣ. ΠΟΤΕ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΔΗΛΑΔΗ; ΚΑΤΣΕ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ 17, ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ  

Πέρσι παρέλαβα μέσα Νοέμβρη.

• Like 1
  • Haha 1

Just now, Lewnidas1995 said:

Το τεμυ φέτος μας γαμησε. Λυπάμαι να πάω να δώσω αλλα 20€ για μια θήκη κ ένα τζάμι 

Λίγο off topic:
Κάπου είχα διαβάσει για το temu ότι στέλνει σχετικά γρήγορα με box now 

Εχω προπαραγγείλει από την πρώτη μέρα που άνοιξαν το 16 προ 128 και σκέφτομαι αν αξίζει να πάρω το προ μαξ ;Λέτε να είναι μεγάλη παντόφλα και να το μετανιώσω ;😂

Μίλησα με public και μου είπαν ότι παίζει να έρθει μήνυμα και στις 20 για να παραλάβουμε όποιος έχει κάνει προ παραγγελία από public

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ γενικά αυτό που κατάλαβα είναι ότι αν δουλεύεις είτε την επόμενη της παρουσίασης είτε την ημέρα των προ παραγγελιών είτε την ημέρα της κυκλοφορίας, γενικά αν δουλεύεις, δεν παραλαμβάνεις πριν τα Χριστούγεννα. Για 2 βδομάδες πρέπει να ασχολείσαι κ να είσαι στην τσίτα μόνο με αυτό. 

Προφανώς ακόμα και προπαραγγελία στις 11/9 αργά είναι, ούτε καν σε περιζήτητο χρώμα. 

Επεξ/σία από G10rgos
  • Like 1
  • Haha 5

αύριο πρωι παραλαμβάνω

1. iPhone 16 Pro Max 512TB Desert Titanium
  2. iPhone 16 Pro 512GB Black Titanium
  3. Apple Watch Series 10 46mm Jet Black Aluminum Case

Η πληροφορίες που εχω ειναι οτι κάποιες αλυσίδες παρελαβαν λιγα κομμάτια και αλλες περισσοτερα.

Πχ η γνωστη κινητή παρέλαβε 10 κομμάτια απο την κάθε συσκευη, ενω κατάστημα αλυσίδας αλλης πολυ περισσότερα.

8 λεπτά πριν, sakis007α είπε

αύριο πρωι παραλαμβάνω

1. iPhone 16 Pro Max 512TB Desert Titanium
  2. iPhone 16 Pro 512GB Black Titanium
  3. Apple Watch Series 10 46mm Jet Black Aluminum Case

Η πληροφορίες που εχω ειναι οτι κάποιες αλυσίδες παρελαβαν λιγα κομμάτια και αλλες περισσοτερα.

Πχ η γνωστη κινητή παρέλαβε 10 κομμάτια απο την κάθε συσκευη, ενω κατάστημα αλυσίδας αλλης πολυ περισσότερα.

Φαντάζομαι αδερφέ και εσύ προπαραγγελία πριν την παρουσίαση έκανες με κάποιο μαγικό τρόπο 😂

• Haha 1

1 λεπτό πριν, G10rgos είπε

Φαντάζομαι αδερφέ και εσύ προπαραγγελία πριν την παρουσίαση έκανες με κάποιο μαγικό τρόπο 😂

Μπορει να το δοκιμασα και 10 φορες αυτο και προφανως καμια απο τις 10 δεν πηγε στο καλαθι (istorm)

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, karagiannisG είπε

Μπορει να το δοκιμασα και 10 φορες αυτο και προφανως καμια απο τις 10 δεν πηγε στο καλαθι (istorm)

Κ εγώ για αυτό το είπα 😂

Σε άλλους έμπαινε νοητά παραγγελία με AI, ήξερε το σύστημα αυτόματα χρώμα χωρητικότητα κλπ

Επεξ/σία από G10rgos
  • Haha 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρηγγειλα to pro max apo amazon και θα το έχω στις 24 Σεπτεμβρίου. Βαρέθηκα με το πλιάτσικο και το γνωστο του γνωστου που παιρνουν τις σειρες και τι προπαραγγελίες που ανοίγουν πριν ακόμα γίνει η επίσημη παρουσίαση. Ζούμε στο Ελλαδιστάν!

Επεξ/σία από jackal22
  • Like 2

50 λεπτά πριν, panoskiato7 είπε

Μίλησα με public και μου είπαν ότι παίζει να έρθει μήνυμα και στις 20 για να παραλάβουμε όποιος έχει κάνει προ παραγγελία από public

Πληρωμένο, ή πληρωμή στο κατάστημα?

48 λεπτά πριν, G10rgos είπε

Εγώ γενικά αυτό που κατάλαβα είναι ότι αν δουλεύεις είτε την επόμενη της παρουσίασης είτε την ημέρα των προ παραγγελιών είτε την ημέρα της κυκλοφορίας, γενικά αν δουλεύεις, δεν παραλαμβάνεις πριν τα Χριστούγεννα. Για 2 βδομάδες πρέπει να ασχολείσαι κ να είσαι στην τσίτα μόνο με αυτό. 

Προφανώς ακόμα και προπαραγγελία στις 11/9 αργά είναι, ούτε καν σε περιζήτητο χρώμα. 

Ακριβως ετσι οπως τα λες ειναι

ποσο μαλλον φετος που φαγαμε παλτο και με τους «προωρους»

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...