Nickgreek1995 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, G10rgos είπε Μάλλον έχουν ειδοποιηθεί όσοι είναι για αποστολή στον χώρο τους, αυτό έχω καταλάβει μέχρι στιγμής. Εσύ παραλαβή από κατάστημα έχεις ή στον χώρο σου; Σε τι φάση είναι η παραγγελία σου; ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ΕΧΩ ΕΠΙΛΕΞΕΙ. ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΛΕΕΙ. Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΕΓΙΝΕ 10/9 16:52. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Lewnidas1995 είπε γιατι γινεται τοσος ντορος που καποιοι καναμε παραγγελια πριν απο την γνωστη ημερομηνια; Αφου τις κανει το καταστημα γιατι να μην κανουμε και γιατι δεν ακουλουθειτε και σεις ; Αν θυμαμαι καλα απο το περσινο θρεντ ο κωτσοβολος εχει δυο εισαγωγείς και ισως γι αυτο τον παιρνει να το κανει Εγώ στο istorm προσπάθησα πολλές φορές να κάνω νωρίτερα και το προϊόν απλά δεν έμπαινε στο καλάθι, μπόρεσα από τις 15.00 και μετά που ανοίγανε οι προπαραγγελίες. Το πως καταφέρανε κάποιοι και το κανανε (τουλάχιστον για istorm που το είχα πρπσπαθησει) είναι άξιο απορίας. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου από Pwpwpw 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lewnidas1995 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 14 minutes ago, Nickgreek1995 said: ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ 10/9 ΚΟΤΣΟΒΟΛΟ 16 PRO MAX 256GB DESSERT TITANIUM ΜΕ 100ΑΡΙΚΟ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ. ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΟΣ ΚΟΤΣΟΒΟΛΟ ΑΠΟ ΤΙΣ 10/9 Η ΠΙΟ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ? στο χρωμα που αναφερεις ειναι λιγο αναμενομενο να μην παραλαβεις πρωτη μερα. Εγω 10/9 18:00 εκανα και σταλθηκε με κουριερ. Natural ομως, οχι desert Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psidi Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Προπαραγγελία σε Παμπλικ 13/9 15:02. 16 pm desert 256. Μίλησα μαζί τους πριν λίγο στο τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν ξέρουν αν τηρούνται οι σειρές προτεραιότητας και αν όντως υπάρχει σειρά τότε μπορεί να το πάρω αύριο ανάλογα με το πόσοι έχουν παραγγείλει πριν από εμένα. Εννοείται μόνο Amazon πλέον. Τελευταία φορά ασχολήθηκα με ελληνική αλυσίδα. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepychris Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 5 hours ago, ardi21 said: Ρε σεις συγγνώμη αλλά θα το πω. Τι τρέλα είναι αυτή κάθε χρόνο; Ο ένας έχει κάνει παραγγελίες σε 80 καταστήματα. Ο άλλος μετράει τα λεπτά των παραγγελιών. Ο τρίτος έχει κρεμαστει από το μπαλκόνι του και απειλει. Πάμε καλά; Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί θα φτάσουν τα κινητά 2.000 ευρώ και θα λέμε και ευχαριστώ. Λες και θα γίνει κάτι αν το πάρεις ένα μήνα μετά. Ίσα ισα θα δεις αν υπάρχουν και τίποτα θεματακια στις πρώτες παρτίδες. Πες τα χρυσοστομε!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosfyd Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 10 λεπτά πριν, Psidi είπε Προπαραγγελία σε Παμπλικ 13/9 15:02. 16 pm desert 256. Μίλησα μαζί τους πριν λίγο στο τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν ξέρουν αν τηρούνται οι σειρές προτεραιότητας και αν όντως υπάρχει σειρά τότε μπορεί να το πάρω αύριο ανάλογα με το πόσοι έχουν παραγγείλει πριν από εμένα. Εννοείται μόνο Amazon πλέον. Τελευταία φορά ασχολήθηκα με ελληνική αλυσίδα. βρήκες από αμαζον η ακόμη περμενεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psidi Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Τώρα θα περιμένω. Δεν έχει νόημα. Ελπίζω μέσα σε κανένα μήνα να το στείλουν. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου από Psidi 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
equi1908 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου amazon δυνατό, σταθερή αξία 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psidi Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 4 λεπτά πριν, panosfyd είπε βρήκες από αμαζον η ακόμη περμενεις; Τώρα θα περιμένω. Δεν έχει νόημα. Ελπίζω μέσα σε κανένα μήνα να το στείλουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros_P_ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου εχει πεσει το site της iStorm? γιατι στο σταδιο παραγγελιας δεν λεει τιποτα πλεον 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aler45 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 1 minute ago, Petros_P_ said: εχει πεσει το site της iStorm? γιατι στο σταδιο παραγγελιας δεν λεει τιποτα πλεον Όταν η παραγγελία σου είναι για παραλαβή εξαφανίζεται το στάδιο και όταν μπεις μέσα στην παραγγελία σου λέει δίπλα στο iPhone Ordered: 1 Shipped:1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimpia Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου εγω ξερω οτι λιγο ο ενας 3 λεπτα πιο πριν, λιγο ο αλλος 3 μερες πιο πριν πηγε 5 και καμια ειδοποιηση και αμα θα αρχισω τα refresh απο αυριο δεν θα φταιω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nickgreek1995 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 57 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε στο χρωμα που αναφερεις ειναι λιγο αναμενομενο να μην παραλαβεις πρωτη μερα. Εγω 10/9 18:00 εκανα και σταλθηκε με κουριερ. Natural ομως, οχι desert ΦΙΛΕ ΔΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ. ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ …ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ; ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ. ΑΠΑΤΑΙΩΝΕΣ ΦΟΥΛ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lewnidas1995 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 1 minute ago, dimpia said: εγω ξερω οτι λιγο ο ενας 3 λεπτα πιο πριν, λιγο ο αλλος 3 μερες πιο πριν πηγε 5 και καμια ειδοποιηση και αμα θα αρχισω τα refresh απο αυριο δεν θα φταιω Δεν σε απαγορεύει κανεις να το κανεις. Ο καθένας κανονίζει για την πάρτη του φίλε μου. Ελαβα και αριθμό αποστολής από γενική ταχυδρομική , είμαστε all set. Απλά πέρσι είχα τζαμάκι και θήκες να περιμένουν και φέτος έχω μόνο κινητό 🤣 Just now, Nickgreek1995 said: ΦΙΛΕ ΔΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ. ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ …ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ; ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ. ΑΠΑΤΑΙΩΝΕΣ ΦΟΥΛ! Δεν βρίσκω κάπου απατεωνιά, την επόμενη της παρουσίασης έπαιρναν τηλέφωνα. Οπότε του χρόνου θα ξέρετε ότι ο Κωτσόβολος ξεκινάει πιο νωρίς . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aler45 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, Lewnidas1995 said: Δεν σε απαγορεύει κανεις να το κανεις. Ο καθένας κανονίζει για την πάρτη του φίλε μου. Ελαβα και αριθμό αποστολής από γενική ταχυδρομική , είμαστε all set. Απλά πέρσι είχα τζαμάκι και θήκες να περιμένουν και φέτος έχω μόνο κινητό 🤣 Δεν βρίσκω κάπου απατεωνιά, την επόμενη της παρουσίασης έπαιρναν τηλέφωνα. Οπότε του χρόνου θα ξέρετε ότι ο Κωτσόβολος ξεκινάει πιο νωρίς . Εγώ πήρα χθες και το τζαμάκι το spigen από spaceboy για να είμαι καλυμμένος, μην έχουμε ατυχήματα😂 Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου από aler45 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα