Stelaras1993 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, aler45 είπε Εγώ έδωσα το 15 pro max τέλη αυγούστου στο flip.gr και μου έδωσαν 1000ευρώ Δεν ξέρω κατα πόσο ειναι αξιοπιστοι , θέλουν 20 μερες να εχουν την συσκευη για να σε πληρωσουν, πιθανων θελουν να το μεταπωλησουν πρωτα και δεν ξερω τι αφορμη θα βρουν η τι πιστολι θα φας. Εγω πάντως δεν θα το εδινα για να παρω λεφτα 20 μερες μετα . Γενικα παντως εαν ειναι αξιοπιστη η φλιπ δινει απο την pandas 100ευρω παραπανω για το ιδιο τηλεφωνο. Η pandas μην ξεχναμε οτι το μεγαλο χρηματικο ποσο που δινει ειναι σε voucher και για μετρητα 680 για γελια και για κλαματα μαζι . Ενα iphone 15 pro max 256 πωλειται ευκολα στην αγορα για 920-30ευρω! Δείτε τις εικονες παρακατω! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepychris Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) δεν νομιζω οτι αναγκαζεται κανενας να το παει για trade in. αν δεν το βρισκεται συμφερον, πουληστε το αλλου παραπανω. το trade in,ειναι καλη φαση για καποιον που εχει μια συσκευη σε υπεραριστη κατασταση και παει να παρει επι τοπου την επομενη. και δεν εχει ουτε το χρονο,ουτε και τη διαθεση να ασχολειται με το να τη πουλησει σε second hand markets. το να λετε, μου δινει η istorm(πχ) μονο 450, ενω στο insomnia το δινω 900... θα το δωσεις 900 ΟΤΑΝ και ΕΑΝ. και μπιρι μπιρι τα μηνυματα και στειλε μου φωτογραφιες και να κανονισουμε ραντεβου... ενω με το trade in, παρε τη "παλια", κοψε μου Χ απο την επομενη,φερτην, ευχαριστω και καληνυχτα. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου από sleepychris 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
openminder777 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) EU regulations: Αυστηροί κανονισμοί σχετικά με τον τρόπο επεξεργασίας των δεδομένων χρήστη. Αναζητήστε DMA και DSA. Οι πολίτες της ΕΕ είναι επίσης οι μόνοι μέχρι στιγμής που μπορούν να απορρίψουν ότι οι MetaPlatforms επεξεργάζονται τις αναρτήσεις τους για AI-Training. Επίσης ίσως αυτή είναι πιθανώς και μια αντίδραση κατά της ΕΕ, καθώς ανάγκασαν την Apple να πληρώσει φόρους, να εφαρμόσει τη θύρα USB-C και third-party app STORES. Η Ευρώπη μετατρέπεται σε Κίνα, ενώ δεν αποδέχεται τις πολιτικές της Κίνας ???? Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου από openminder777 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stelaras1993 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 7 λεπτά πριν, sleepychris είπε δεν νομιζω οτι αναγκαζεται κανενας να το παει για trade in. αν δεν το βρισκεται συμφερον, πουληστε το αλλου παραπανω. το trade in,ειναι καλη φαση για καποιον που εχει μια συσκευη σε υπεραριστη κατασταση και παει να παρει επι τοπου την επομενη. και δεν εχει ουτε το χρονο,ουτε και τη διαθεση να ασχολειται με το να τη πουλησει σε second hand markets. το να λετε, μου δινει η istorm(πχ) μονο 450, ενω στο insomnia το δινω 900... θα το δωσεις 900 ΟΤΑΝ και ΕΑΝ. και μπιρι μπιρι τα μηνυματα και στειλε μου φωτογραφιες και να κανονισουμε ραντεβου... ενω με το trade in, παρε τη "παλια", κοψε μου Χ απο την επομενη,φερτην, ευχαριστω και καληνυχτα. Δεκτη η αποψη σου , ακυρο το σχολιο περι αναγκασμου διοτι κανενας δεν ειπε ότι σε ανάγκασαν απλα το ανέφερα διοτι πολλοι δεν το γνωριζουν και τα πουλανε μπιρ παρά. Σε κατι τυπου pandas. Φυσικα εχοντας πουλησει 10αδες συσκευες iphone για μενα ειναι σίγουρα πιο ευκολο και πιο επικερδές και φυσικα για ολους . Η υψηλή μεταπωλητική αξία του iphone αλλα και το οτι πωλούνται σαν ζεστό ψωμακι σε κάνουν να εχεις το πολυ σε μια βδομάδα πουλησει σε μια απο τις υψηλότερες τιμες τις αγορας. Οσο για τις φωτογραφιες τραβας μιας φορα 10 τις ανεβάζεις οποιος θελει τις βλεπει και μετα ερχεται απο κοντα την ιδια ωρα να το παρει με τα λεφτα στο χερι στο μέρος σου. Μετρητα παντως απο τα trade in θες minimum 3 μέρες για μια εξευτιλιστική τιμη. Στην περιπτωση του flip.gr 20. Το trade in ειναι μονο γιαυτους που δεν θελουν να ασχοληθούν και δεν τους ενδιαφερει να χασουν ενα Χ ποσο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teol20 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Και εγώ μάλλον ετοιμάζομαι να τσιμπήσω ένα 16 Pro Max είτε από Αγγλία είτε από Μιλάνο είτε από Βαρκελώνη. Κάπου θα το πετύχω ανάμεσα στα τόσα ταξίδια 😂. Όσο για το flip και εγώ ήμουν αρκετά διστακτικος πέρσι που πουλησα το 12 προ μαξ για να πάρω το 15 προ Μαξ (520 ευρώ το έδωσα), αλλά ήταν απόλυτα legit. 30 μέρες μεν αλλά τα λεφτά τα πήρα και ας το πουλήσουν μετα όσο θέλουν. Στο market place δεν θέλετε να μάθετε πόσο απογοητευτικα πήγε (400 και το παίρνω τώρα και άμα θες) ή αυτό το ανελεητο μπλα μπλα για το τίποτα. 550 ήθελα να το δώσω και ήταν αψεγαδιαστο, οπότε στα 520 εμένα δεν με χάλασε καθόλου. Αντε τώρα να κάθομαι να εξηγώ στο καθένα ότι το πήρα από Αγγλία και δεν έχει άλλο χρόνο εγγύηση καί να μπαίνουμε σε ένα κυκεωνα ανελεητων παζαριων καί μπλα μπλα. Κάποιοι έχουν την πολυτέλεια του χρόνου - διάθεσης καί ηδονιζονται από τη διαδικασία της αγοραπωλησιας, αλλά δεν είναι για όλους αυτό το σπορ. Αυτή τη στιγμή το αγοράζουν 921 ευρώ (μαζί με ένα 5 ευρώ κουπόνι) που το θεωρώ και άκρως legit όταν σε κάνα μήνα η τιμή θα πέσει και άλλο. Αντε και καλές αγορές σε όλους! 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aler45 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 11 minutes ago, teol20 said: Και εγώ μάλλον ετοιμάζομαι να τσιμπήσω ένα 16 Pro Max είτε από Αγγλία είτε από Μιλάνο είτε από Βαρκελώνη. Κάπου θα το πετύχω ανάμεσα στα τόσα ταξίδια 😂. Όσο για το flip και εγώ ήμουν αρκετά διστακτικος πέρσι που πουλησα το 12 προ μαξ για να πάρω το 15 προ Μαξ (520 ευρώ το έδωσα), αλλά ήταν απόλυτα legit. 30 μέρες μεν αλλά τα λεφτά τα πήρα και ας το πουλήσουν μετα όσο θέλουν. Στο market place δεν θέλετε να μάθετε πόσο απογοητευτικα πήγε (400 και το παίρνω τώρα και άμα θες) ή αυτό το ανελεητο μπλα μπλα για το τίποτα. 550 ήθελα να το δώσω και ήταν αψεγαδιαστο, οπότε στα 520 εμένα δεν με χάλασε καθόλου. Αντε τώρα να κάθομαι να εξηγώ στο καθένα ότι το πήρα από Αγγλία και δεν έχει άλλο χρόνο εγγύηση καί να μπαίνουμε σε ένα κυκεωνα ανελεητων παζαριων καί μπλα μπλα. Κάποιοι έχουν την πολυτέλεια του χρόνου - διάθεσης καί ηδονιζονται από τη διαδικασία της αγοραπωλησιας, αλλά δεν είναι για όλους αυτό το σπορ. Αυτή τη στιγμή το αγοράζουν 921 ευρώ (μαζί με ένα 5 ευρώ κουπόνι) που το θεωρώ και άκρως legit όταν σε κάνα μήνα η τιμή θα πέσει και άλλο. Αντε και καλές αγορές σε όλους! Σκεφτόμουν να το πάω ταξίδι για να το πάρω πχ από μιλάνο! Να έβρισκα με ryanair φτηνά εισιτήρια και να πήγαινα.😂 Δεν βρήκα όμως φθηνά εισιτήρια! Απ'ότι ξέρω έχουν πολλές φορές walk-in απόθεμα στο εξωτερικό στα apple stores οπότε δεν χρειάζεται να έχεις κάνει κράτηση, όμως δεν μπορείς να ξέρεις τι χρώμα και μνήμη θα πετύχεις. Και εγώ στην αρχή το φοβόμουν πάρα πολύ το flip. Το είχα πάει πρώτα στην pandas αλλά επειδή το τηλέφωνο είχε έναν πάρα πολύ μικρό αποχρωματισμό από 820 μου έδιναν 702. Ρώτησα και έναν φίλο μου και μου το πρότεινε το flip. Και όντως μια χαρά αποδείχθηκε, έδινε 990 και με ένα 10ευρώ κουπόνι πήρα τα 1000. Σε 19 μέρες μου μπήκαν τα χρήματα και επειδή η eurobank κράτησε 5 ευρώ προμήθεια τους έστειλα email και την ίδια ημέρα μου τα επέστρεψαν! Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου από aler45 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stelaras1993 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, aler45 είπε Σκεφτόμουν να το πάω ταξίδι για να το πάρω πχ από μιλάνο! Να έβρισκα με ryanair φτηνά εισιτήρια και να πήγαινα.😂 Δεν βρήκα όμως φθηνά εισιτήρια! Απ'ότι ξέρω έχουν πολλές φορές walk-in απόθεμα στο εξωτερικό στα apple stores οπότε δεν χρειάζεται να έχεις κάνει κράτηση, όμως δεν μπορείς να ξέρεις τι χρώμα και μνήμη θα πετύχεις. Και εγώ στην αρχή το φοβόμουν πάρα πολύ το flip. Το είχα πάει πρώτα στην pandas αλλά επειδή το τηλέφωνο είχε έναν πάρα πολύ μικρό αποχρωματισμό από 820 μου έδιναν 702. Ρώτησα και έναν φίλο μου και μου το πρότεινε το flip. Και όντως μια χαρά αποδείχθηκε, έδινε 990 και με ένα 10ευρώ κουπόνι πήρα τα 1000. Σε 19 μέρες μου μπήκαν τα χρήματα και επειδή η eurobank κράτησε 5 ευρώ προμήθεια τους έστειλα email και την ίδια ημέρα μου τα επέστρεψαν! Εγω πάντως οπως και περυσι θα ακουλουθήσω την ιδια τακτικη, amazon.de 50€ πιο φθηνο το 16pro max και 2 χρόνια εγγύηση και στο τιμολογιο ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aler45 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 2 minutes ago, Stelaras1993 said: Εγω πάντως οπως και περυσι θα ακουλουθήσω την ιδια τακτικη, amazon.de 50€ πιο φθηνο το 16pro max και 2 χρόνια εγγύηση και στο τιμολογιο ! Το σκέφτομαι και αυτό αλλά το amazon κάνει προπαραγγελίες ή μόνο αν το πετύχεις σε στόκ? Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου από aler45 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stelaras1993 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, aler45 είπε Το σκέφτομαι και αυτό αλλά το amazon κάνει προπαραγγελίες ή μόνο αν το πετύχεις σε στόκ? Περσυ περίμενα να βρω στοκ και το χτύπησα εφοσον εδω ελλαδα δεν υπήρχε φως . Νομιζω τωρα αμα μπεις μπορεις να κάνεις προ παραγγελία και οποτε σου ερθει, το μονο σιγουρο οτι θα τηρηθεί σειρα προταιρεοτητας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aler45 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 5 minutes ago, Stelaras1993 said: Εγω πάντως οπως και περυσι θα ακουλουθήσω την ιδια τακτικη, amazon.de 50€ πιο φθηνο το 16pro max και 2 χρόνια εγγύηση και στο τιμολογιο ! Αυτό που φοβάμαι με το να το πάρω απο apple γερμανίας είναι να μην γίνει καμία βλακεία με την mygermany, γι'αυτο σκέφτομαι και το amazon αν μπορεσω να το κανω απο εκει προπαραγγελια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 9 ώρες πριν, ideal09 είπε Ας μην ξεχάσουμε και τη μεθοδο Refresh στο Κωτσοβολο. 5 refresh χρειάστηκε να κανω για να τσιμπήσω ένα περυσι. Μην χαλάς την πιάτσα Αναμένουμε πάλι κόσμο ο οποίος θα περιμένει από Κωτσόβολο/Public 4 και 5+μήνες, και θα κράζει στο εδώ θέμα για κοροιδία. 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jmanol000 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 15 ώρες πριν, aler45 είπε Σκέφτομαι αν θα το πάρω από Ελλάδα γιατί κάθε χρόνο γίνεται χαμός! Ξέρετε αν το παραγγείλω από Apple Store Deutschland με ship forwarding με AppleCare+ θα δουλεύει εδώ; Θα έχει εγγύηση; Πως θα σου έρθει Ελλάδα αν το παραγγελίες από εκει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aler45 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 42 minutes ago, Jmanol000 said: Πως θα σου έρθει Ελλάδα αν το παραγγελίες από εκει Με ship forwarding θα έρθει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis007α Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου καλες αγορες σε ολους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marcus0 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Για όσους ενδιαφέρονται, από την iStorm με ενημέρωσαν πως οι προπαραγγελίες σε αυτούς ανοίγουν μεθαύριο Παρασκευή στις 15:00 . Δεν είναι δηλαδή σαν πέρσι, που άνοιγαν τα μεσάνυχτα Πέμπτης προς Παρασκευή. Είναι δηλαδή ακριβώς την ίδια ώρα που ανοίγουν οι προπαραγγελίες και στο επίσημο site της Apple (Αμερική 05:00 PDT / Αγγλία 13:00 BST / Γερμανία 14:00 κλπ ). Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου από marcus0 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα