kazantzidis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 20 λεπτά πριν, legbeard89 είπε Public 13/9, 15:02 16PM 512 Πληρωμή κατά την παραλαβή από το κατάστημα. «Σε συλλογή» και παραλαβή ΑΠΟ 20/9 σε ολους ετσι λεει......ΑΠΟ 20/09.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimpia Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 5 λεπτά πριν, karagiannisG είπε Προπαραγγελια 13/09 15:06 16 pro max black 256gb για παραλαβη στο river west, καμια ενημερωση ακομα και πιστευα πως θα το ειχα πρωτη μερα🤣 Ακριβως τα ιδια ολα, χρωμα, καταστημα, τα παντα, με ωρα 15:03 Αν με ενημερωσουν θα το γραψω εδω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thopekas Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 6 λεπτά πριν, Petros_P_ είπε ακριβως ναι iPhone 16 μαυρο θα φυγει αυριο απο Θεσσαλονικη και ή σαββατο ή δευτερα θα παραλαβω Α τέλεια, και πότε είχες βάλει προπαραγγελια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, karagiannisG είπε Προπαραγγελια 13/09 15:06 16 pro max black 256gb για παραλαβη στο river west, καμια ενημερωση ακομα και πιστευα πως θα το ειχα πρωτη μερα🤣 Το ίδιο με σένα έκανα προπαραγγελία αλλά με μισή ώρα καθυστέρηση γιατί κολαγε το σύμπαν 😂 Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου από Pwpwpw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apog9 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Lewnidas1995 είπε Φέτος στα τυχερά είμαστε Και μένα αυτό μου έβγαλε έχεις λάβει κάποια άλλη ενημέρωση ; 8 λεπτά πριν, apog9 είπε Και μένα αυτό μου έβγαλε έχεις λάβει κάποια άλλη ενημέρωση ; Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου από apog9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosp97 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 17 λεπτά πριν, apog9 είπε Και μένα αυτό μου έβγαλε έχεις λάβει κάποια άλλη ενημέρωση ; ποτε εκανεσ την παραγγελια και τι ωρα και μοντελο αδερφε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apog9 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 6 λεπτά πριν, nikosp97 είπε ποτε εκανεσ την παραγγελια και τι ωρα και μοντελο αδερφε? Καλησπέρα φίλε 10/9 15:20 pro max 256 black Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrVOID Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Παιδιά, εγώ έκανε αίτηση ενδιαφέροντας στις 10/9, αλλά άλλαξα γνώμη για το χρώμα (και είχα και μια καθυστέρηση από την τράπεζα) και έκανε νέα προ-παραγγελία στις 17 (iPhone 16 Pro Max 265GB Natural Titanium), προφανώς και θα αργήσω σε σχέση με όλους εσάς, αλλά μιας και είναι η πρώτη μου φορά που κάνω pre-order, ξέρει κανείς πόσο (στο πολύ περίπου) κάνουν συνήθως να γίνουν οι αποστολές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros_P_ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 54 minutes ago, thopekas said: Α τέλεια, και πότε είχες βάλει προπαραγγελια; Κυριακη απογευμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lewnidas1995 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 50 minutes ago, apog9 said: Και μένα αυτό μου έβγαλε έχεις λάβει κάποια άλλη ενημέρωση ; Άλλαξε και λέει ότι θα το πάρει σήμερα η κούριερ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, MrVOID είπε Plaisio κανείς; Εγώ, κανένα νεο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos134 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Just now, margaritagr said: Εγώ, κανένα νεο Μία απο τα ίδια, ακόμα περιμένω. Μου φαίνεται το plaisio ειναι πιο YOLO απο όλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimpia Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 13 λεπτά πριν, MrVOID είπε Παιδιά, εγώ έκανε αίτηση ενδιαφέροντας στις 10/9, αλλά άλλαξα γνώμη για το χρώμα (και είχα και μια καθυστέρηση από την τράπεζα) και έκανε νέα προ-παραγγελία στις 17 (iPhone 16 Pro Max 265GB Natural Titanium), προφανώς και θα αργήσω σε σχέση με όλους εσάς, αλλά μιας και είναι η πρώτη μου φορά που κάνω pre-order, ξέρει κανείς πόσο (στο πολύ περίπου) κάνουν συνήθως να γίνουν οι αποστολές; Η προσωπικη μου προβλεψη, απο οσα εχω δει και ζησει τα τελευταια χρονια, ειναι 25 Οκτωβριου Για να καταλαβεις για αυριο παιζονται αυτοι που εχουν κανει παραγγελιες στα πρωτα 5 με 8 λεπτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Super Moderators Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Εγώ να σας πω την αλήθεια φέτος δεν έπαθα «το θέλω τώρα» παρόλο που είμαι ακόμη στο 13pro…Δεδομένου πως ακόμη δεν έχουμε κανένα από τα νέα χαρακτηριστικά, θα περιμένω στο χαλαρό να το πετύχω μπροστά μου σε κάποιο κατάστημα όταν αποφασίσω πως το θέλω… Κοιτάζω και το iPad Pro με Μ4 που με το iPadOS 18 είναι ακόμη «κουτσό» μιας και δεν έχει τα νέα χαρακτηριστικά και εκνευρίζομαι… 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lewnidas1995 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, billdanos said: Εγώ να σας πω την αλήθεια φέτος δεν έπαθα «το θέλω τώρα» παρόλο που είμαι ακόμη στο 13pro…Δεδομένου πως ακόμη δεν έχουμε κανένα από τα νέα χαρακτηριστικά, θα περιμένω στο χαλαρό να το πετύχω μπροστά μου σε κάποιο κατάστημα όταν αποφασίσω πως το θέλω… Κοιτάζω και το iPad Pro με Μ4 που με το iPadOS 18 είναι ακόμη «κουτσό» μιας και δεν έχει τα νέα χαρακτηριστικά και εκνευρίζομαι… Η αλήθεια είναι πως οι περισσότεροι από τους «το θέλω τωρα» έχουν κόψει τιμολόγιο και θα βάλουν κάτι ψιλά να πάρουν το επόμενο και απλά τους πιέζει ο αγοραστής που περιμεβει. Περσι είχα πάθει πάντως τέτοιο κοκομπλοκο, γιατί πήγα να πάρω το 14 pro max τον Μάιο και μου είπαν θα περιμένεις 3-4 μέρες να το φέρουμε. Και μετά είπα δν γαμιεται θα περιμένω το 15. Και κατέλειξα μέχρι Νοέμβρη. Το καημένο το p30 pro 4,5 χρόνια με βαρέθηκε Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου από Lewnidas1995 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα