MrVOID Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Plaisio κανείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kazantzidis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 13/09 15:32 απο Public, Πληρωμη κατάστημα τιποτα.... Παλι κουβα φετος... 😄 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimpia Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 10 λεπτά πριν, charalampos21 είπε Mail από iStorm. Αύριο θα είναι έτοιμη η παραγγελία για παραλαβή. Γραφετε ωρα και μοντελο μπας και βγαλουμε ακρη... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosRonto Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 12 λεπτά πριν, kazantzidis είπε 13/09 15:32 απο Public, Πληρωμη κατάστημα τιποτα.... Παλι κουβα φετος... 😄 Για ποιο μοντέλο; Σου λέει τουλάχιστον στην περιγραφή σε ενδοδιακινηση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G10rgos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, dimpia είπε 13.09 είμαι, 15:03:25 ισως οπως το εγραψα να μην ηταν σαφες Ετσι οπως το λες την επαθα εγω περισυ, απο 15:00, αξιωθηκα 15:29, και φυσικα πηρα τα αρχ... μου. Δεν μπορεις να κανεις κατι, ειναι θεμα ιντερνετ και ποσο σκαλωμα θα φαει. Ιδιες ακριβως κινησεις εκανα απλα φετος ημουν πιο τυχερος. Παρολα αυτα για να δουμε... Αδερφε, αν δεν παραλαμβανες κι εσυ με το 2:58 😆, κατι παααααααρα πολυ λαθος να πηγαινε σε ολο αυτο το (ηδη εξωφρενικο) συστημα Απαντούσα στον φίλο που έγραψε για παραγγελία από Public στις 14 του μήνα. Καμία ενημέρωση κατάστασης κανείς από Κωτσόβολο προπαραγγελία κ παράδοση σε κατάστημα έχουμε; Να μας πει σε τι φάση βρίσκεται η παραγγελία του. Εμένα είναι σε κατάσταση «Αναμένουμε την παραγγελία σου από τις αποθήκες μας. Μόλις την παραλάβουμε , θα σε ενημερώσουμε άμεσα με SMS για να προχωρήσεις στην παραλαβή.» Δεν ξέρω τι εννοούν μου φαίνεται αόριστο. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου από G10rgos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spiritclay Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου έχω κανει παραγγελια iwatch ultra black πριν 3 μέρες απο Public και τώρα βλέπω γράφει ενδοδιακίνηση ,δεν ξερω αν ειναι καλο αυτό ή πρέπει να περιμενεω πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos56 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 3 λεπτά πριν, G10rgos είπε Απαντούσα στον φίλο που έγραψε για παραγγελία από Public στις 14 του μήνα. Καμία ενημέρωση κατάστασης κανείς από Κωτσόβολο προπαραγγελία κ παράδοση σε κατάστημα έχουμε; Να μας πει σε τι φάση βρίσκεται η παραγγελία του. Εμένα είναι σε κατάσταση «Αναμένουμε την παραγγελία σου από τις αποθήκες μας. Μόλις την παραλάβουμε , θα σε ενημερώσουμε άμεσα με SMS για να προχωρήσεις στην παραλαβή.» Δεν ξέρω τι εννοούν μου φαίνεται αόριστο. Το ίδιο μου γράφει και εμένα για το apple watch με παραλαβή απο το κατάστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ardi21 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Ρε σεις συγγνώμη αλλά θα το πω. Τι τρέλα είναι αυτή κάθε χρόνο; Ο ένας έχει κάνει παραγγελίες σε 80 καταστήματα. Ο άλλος μετράει τα λεπτά των παραγγελιών. Ο τρίτος έχει κρεμαστει από το μπαλκόνι του και απειλει. Πάμε καλά; Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί θα φτάσουν τα κινητά 2.000 ευρώ και θα λέμε και ευχαριστώ. Λες και θα γίνει κάτι αν το πάρεις ένα μήνα μετά. Ίσα ισα θα δεις αν υπάρχουν και τίποτα θεματακια στις πρώτες παρτίδες. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου από ardi21 1 1 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
legbeard89 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 13 λεπτά πριν, giorgos56 είπε Το ίδιο μου γράφει και εμένα για το apple watch με παραλαβή απο το κατάστημα. Public 13/9, 15:02 16PM 512 Πληρωμή κατά την παραλαβή από το κατάστημα. «Σε συλλογή» και παραλαβή ΑΠΟ 20/9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros_P_ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Καλημέρα airpods 4 προπαραγγελια απο Public εχει αλλαξει η κατασταση σε ενδοδιακινηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thopekas Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Εχει λάβει κανείς μήνυμα απο istorm για προπαραγγελια με παράδοση στο χώρο του; Γιατί απο οτι είδα έλαβαν ενημέρωση μόνο όσοι έχουν παραλαβή απο κατάστημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karagiannisG Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Προπαραγγελια 13/09 15:06 16 pro max black 256gb για παραλαβη στο river west, καμια ενημερωση ακομα και πιστευα πως θα το ειχα πρωτη μερα🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosRonto Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 4 λεπτά πριν, Petros_P_ είπε Καλημέρα airpods 4 προπαραγγελια απο Public εχει αλλαξει η κατασταση σε ενδοδιακινηση Αυτό συνήθως σημαίνει αύριο μεθαύριο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros_P_ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 1 minute ago, SpirosRonto said: Αυτό συνήθως σημαίνει αύριο μεθαύριο ; ακριβως 3 minutes ago, thopekas said: Εχει λάβει κανείς μήνυμα απο istorm για προπαραγγελια με παράδοση στο χώρο του; Γιατί απο οτι είδα έλαβαν ενημέρωση μόνο όσοι έχουν παραλαβή απο κατάστημα ναι iPhone 16 μαυρο θα φυγει αυριο απο Θεσσαλονικη και ή σαββατο ή δευτερα θα παραλαβω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marcus0 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Προπαραγγελία pro max 256gb desert κυριολεκτικά τα πρώτα δευτερόλεπτα που άνοιξαν οι προπαραγγελίες (λίγα λεπτά πριν τις 15:00), με παραδοση σε κατάστημα iStorm. Καμία ειδοποίηση μέχρι στιγμής, αλλά από προηγούμενες προπαραγγελίες με είχαν ειδοποιήσει ακόμα και στις 7 το απόγευμα της Πέμπτης, όταν η παράδοση ήταν την Παρασκευή. Όποτε, θα πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή ακόμα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα