Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, nikosp97 είπε

Ο Κωτσόβολος σήμερα το απόγευμα με ενημέρωσε τηλεφωνικά ότι η Ελλάδα είναι στο τρίτο κύμα παραλαβών που σημαίνει είπαν οτι η apple θα στείλει κινητά Ελλάδα 24 του μηνα και όχι 20🤣, με διαβεβαίωσαν βέβαια ότι είμαι στα πρώτα άτομα που θα παραλάβω με τηλεφωνική παραγγελία Τρίτη 10/9 στις 17:02 16 pro max black και nati που το κόβω σοβαρές παπάντζες .

προλογος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα!

Εγώ με παραγγελία στο iSTORM στις 15:03:44, iPhone 16 PRO MAX 512gb WHITE, για παραλαβή από cosmos(θεσσαλονικη), ΚΑΜΙΑ ενημέρωση! 😰

Επεξ/σία από liofagos
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, liofagos said:

Καλημέρα!

Εγώ με παραγγελία στο iSTORM στις 15:10, αριθμό παραγγελίας #9340, iPhone 16 PRO MAX 512gb WHITE, για παραλαβή από cosmos(θεσσαλονικη), ΚΑΜΙΑ ενημέρωση! 😰

Ούτε εμένα, με άσπρο 256 pro max, από istorm με παραγγελία στις 11/9 για παραλαβή από Κολωνάκι  καμία ενημέρωση!

Επεξ/σία από aler45
Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους! Κάτι που παρατήρησα στο site του public σήμερα. Όπως θα γνωρίζετε το public έχει 2 sites. Το public.gr και το publicbusiness.gr. Στο δεύτερο site λοιπόν, έχει μόνο επιλεγμένα iphones για παραλαβή από κατάστημα για αύριο 20/09.  Αυτά είναι τα : iphone 16 128gb white, iphone 16 128gb pink, iphone 16 128gb ultramarine, iphone 16 256gb pink, iphone 16 512gb black, iphone 16 plus 128 gb black, iphone 16 plus 128 gb ultramarine, iPhone 16 Plus 256GB  Pink iphone 16 pro 256 gb desert titanium,  iPhone 16 Pro 512GB  White Titanium και το iPhone 16 Pro 512GB Desert Titanium. Όπως βλέπετε, κανένα pro max διαθέσιμο..😬 Στο πρώτο site το κλασικό, όποιο μοντέλο και αν επιλέξω μου δείχνει διαθέσιμο για παραλαβή σε οποιοδήποτε κατάστημα από 20/09..Επίσης, πληροφοριακά, αν κάποιος έχει παραγγείλει από public από τις 14/09 και μετά θα μπορούσε να μας ενημερώσει για το status της παραγγελίας του παρακαλώ; Εγώ που την καταχώρησα 14/09 είναι "σε συλλογή". Έχει κανείς status "σε ενδοδιακίνηση";

Δημοσ.

Διαβαζοντας τα posts ολων των παιδιων (σχετικα με την κατηγορια 16pm 256) που εχουν παραγγειλει απο istorm παρατηρω οτι εχουν ειδοποιηθει οι 15:05, 15:06, 15:07 και εγω με την 15:03:25 ακομα τιποτα.

Προσπαθοντας να παραμεινω ψυχραιμος θα το αποδωσω στο χρωμα. Εικαζω οτι το πρωτο ξεκαθαρισμα παραγγελιων γινεται ανα χρωμα (βλεπω οτι ολοι εχετε ειδοποιηθει για natural).

Ελπιζω να εχω δικιο και να αρχισουν σημερα και οι ειδοποιησεις για τα υπολοιπα χρωματα. Εγω φετος επελεξα μαυρο μονο και μονο για να πεσουν ολοι στα sand και natural και να με αφησουν στην ησυχια μου, δεδομενου οτι το κινητο φυλακιζεται σε μια θηκη για 365 μερες και δεν το βλεπει ουτε ο θεος

Πραγματικα δεν μπορω να φανταστω πως μπορει να συμβει να μην παραλαβω εγω με 15:03:25 και ειδικα σε μαυρο χρωμα... εκτος αν συμβαινουν αλλα πραγματα...

• Haha 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, ToProkopio είπε

Καλημέρα σε όλους! Κάτι που παρατήρησα στο site του public σήμερα. Όπως θα γνωρίζετε το public έχει 2 sites. Το public.gr και το publicbusiness.gr. Στο δεύτερο site λοιπόν, έχει μόνο επιλεγμένα iphones για παραλαβή από κατάστημα για αύριο 20/09.  Αυτά είναι τα : iphone 16 128gb white, iphone 16 128gb pink, iphone 16 128gb ultramarine, iphone 16 256gb pink, iphone 16 512gb black, iphone 16 plus 128 gb black, iphone 16 plus 128 gb ultramarine, iPhone 16 Plus 256GB  Pink iphone 16 pro 256 gb desert titanium,  iPhone 16 Pro 512GB  White Titanium και το iPhone 16 Pro 512GB Desert Titanium. Όπως βλέπετε, κανένα pro max διαθέσιμο..😬 Στο πρώτο site το κλασικό, όποιο μοντέλο και αν επιλέξω μου δείχνει διαθέσιμο για παραλαβή σε οποιοδήποτε κατάστημα από 20/09..Επίσης, πληροφοριακά, αν κάποιος έχει παραγγείλει από public από τις 14/09 και μετά θα μπορούσε να μας ενημερώσει για το status της παραγγελίας του παρακαλώ; Εγώ που την καταχώρησα 14/09 είναι "σε συλλογή". Έχει κανείς status "σε ενδοδιακίνηση";

Αδερφέ για παραγγελία 14/9 δεν ξέρω αν πρέπει να έχεις πολλές ελπίδες, εδώ παίζουν παραδόσεις που έγιναν μέχρι 4-5 λεπτά από όταν άνοιξαν οι προπαραγγελίες. 

• Sad 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, dimpia είπε

Διαβαζοντας τα posts ολων των παιδιων (σχετικα με την κατηγορια 16pm 256) που εχουν παραγγειλει απο istorm παρατηρω οτι εχουν ειδοποιηθει οι 15:05, 15:06, 15:07 και εγω με την 15:03:25 ακομα τιποτα.

Προσπαθοντας να παραμεινω ψυχραιμος θα το αποδωσω στο χρωμα. Εικαζω οτι το πρωτο ξεκαθαρισμα παραγγελιων γινεται ανα χρωμα (βλεπω οτι ολοι εχετε ειδοποιηθει για natural).

Ελπιζω να εχω δικιο και να αρχισουν σημερα και οι ειδοποιησεις για τα υπολοιπα χρωματα. Εγω φετος επελεξα μαυρο μονο και μονο για να πεσουν ολοι στα sand και natural και να με αφησουν στην ησυχια μου, δεδομενου οτι το κινητο φυλακιζεται σε μια θηκη για 365 μερες και δεν το βλεπει ουτε ο θεος

Πραγματικα δεν μπορω να φανταστω πως μπορει να συμβει να μην παραλαβω εγω με 15:03:25 και ειδικα σε μαυρο χρωμα... εκτος αν συμβαινουν αλλα πραγματα...

Εδώ εγώ που παρήγγειλα 15:05 απλό προ σε μαύρο και σε 256 με ελπίδες ότι δεν είναι τόσο περιζήτητο όσο τα άλλα μοντέλα δεν έχω ενημέρωση, οπότε μόνο υπομονή μπορούμε να κάνουμε, άντε και κάνα τηλέφωνο πιο αργά σημερα

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, dimpia είπε

Εγω πάλι διαβάζοντας τα ποστ των παιδιών που έκανα προπαραγγελία τόσο νωρίς απορώ πως τα κατάφεραν καθώς ήμουν από τις 15.00 με το κινητό στο χέρι και στο istorm κολλούσε το σύμπαν όλο και με τα κόπων και βασάνων κατάφερα να ολοκληρώσω την προπαραγγελία μου στις 4 παρά τέταρτο 😂

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, G10rgos είπε

Αδερφέ για παραγγελία 14/9 δεν ξέρω αν πρέπει να έχεις πολλές ελπίδες, εδώ παίζουν παραδόσεις που έγιναν μέχρι 4-5 λεπτά από όταν άνοιξαν οι προπαραγγελίες. 

13.09 είμαι, 15:03:25

ισως οπως το εγραψα να μην ηταν σαφες

2 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Εγω πάλι διαβάζοντας τα ποστ των παιδιών που έκανα προπαραγγελία τόσο νωρίς απορώ πως τα κατάφεραν καθώς ήμουν από τις 15.00 με το κινητό στο χέρι και στο istorm κολλούσε το σύμπαν όλο και με τα κόπων και βασάνων κατάφερα να ολοκληρώσω την προπαραγγελία μου στις 4 παρά τέταρτο 😂

Ετσι οπως το λες την επαθα εγω περισυ, απο 15:00, αξιωθηκα 15:29, και φυσικα πηρα τα αρχ... μου. Δεν μπορεις να κανεις κατι, ειναι θεμα ιντερνετ και ποσο σκαλωμα θα φαει. Ιδιες ακριβως κινησεις εκανα απλα φετος ημουν πιο τυχερος.

Παρολα αυτα για να δουμε...

18 λεπτά πριν, ΧΡΗΣΤΟΣ1992 είπε

Μολις ενημερωθηκα και εγω απο istorm οτι παραλαμβανω αυριο παρασκευη!

Η προπαραγγελια εγινε παρασκευη 13 /9 Ωρα 2:58:30 iphone 16 pro max 256gb desert

Αδερφε, αν δεν παραλαμβανες κι εσυ με το 2:58 😆, κατι παααααααρα πολυ λαθος να πηγαινε σε ολο αυτο το (ηδη εξωφρενικο) συστημα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...