Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 16 Pro/ Pro Max

Stelaras1993
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dandri,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

14 minutes ago, dimpia said:

Παιδια οσοι κανατε παραγγελια πριν την επισημη ωρα κυκλοφοριας (Παρασκευη 15:00:00 ΑΚΡΙΒΩΣ) να μας το λετε καπως με τροπο γιατι στεναχωριομαστε,  για τους εαυτους μας πρωτα, και για το μπαχαλο αυτης της χωρας μετα

Μα είναι γνωστό ότι το κάνει ο Κωτσόβολος χρόνια 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

24 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε

Μα είναι γνωστό ότι το κάνει ο Κωτσόβολος χρόνια 

Ναι το εκανε οντως με τηλεφωνα στη ζουλα και τρακα 100ρικο, απλα οχι τοσο απροκαλυπτα οπως φετος που να σου στελνει και αποδεικτικο official που να γραφει 10/9 πρωι.

Η απογοητευση για μενα ειναι το istorm. Θα μου πεις τωρα για 2 λεπτα? Ναι ρε φιλε για 2 λεπτα γιατι αν το ηξερα θα ειχα στηθει κι εγω και ολοι απο παρα 5

6 minutes ago, dimpia said:

Ναι το εκανε οντως με τηλεφωνα στη ζουλα και τρακα 100ρικο, απλα οχι τοσο απροκαλυπτα οπως φετος που να σου στελνει και αποδεικτικο official που να γραφει 10/9 πρωι.

Κανεις λαθος, και πέρσι είχα κανονικά αποδεικτικό και δν ήταν στην ζούλα. Το κάνει φανερά χωρίς να τους ενοχλεί κανείς. Στην ουσία μάρκετινγκ είναι για να μπεις στην παγίδα να το πάρεις από κει. Το καταστατικό το ξαναείπα μην το θεωρείτε τράκα γιατί σκεφτείτε να έκανε προπαραγγελια και η κουτσή Μαρία χωρίς προκαταβολή τι θα γινόταν 

2 minutes ago, Lewnidas1995 said:

Κανεις λαθος, και πέρσι είχα κανονικά αποδεικτικό και δν ήταν στην ζούλα. Το κάνει φανερά χωρίς να τους ενοχλεί κανείς. Στην ουσία μάρκετινγκ είναι για να μπεις στην παγίδα να το πάρεις από κει. Το καταστατικό το ξαναείπα μην το θεωρείτε τράκα γιατί σκεφτείτε να έκανε προπαραγγελια και η κουτσή Μαρία χωρίς προκαταβολή τι θα γινόταν 

καλα ισχυει, κινητο ουτε τα χριστουγεννα δεν θα βρισκαμε🤣

Πήρα τηλέφωνο σε istorm, vodafone, κοτσοβολο όπου έχω προπαραγγείλει.

iStorm: Παραγγελία 13/9, ώρα 15:04: δεν έχουμε ιδέα από χρόνους παραλαβής, δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Kotsovolos: Παραγγελία 10/9 μεσημέρι, με προκαταβολή: Δεν ξέρουμε καθόλου χρόνους παράδοσης, λογικά θα είστε στο πρώτο κύμα, όμως να είστε alert γιατι αν σας πάρουμε τηλέφωνο για εξόφληση του ποσού και δεν το σηκώσετε, θα χάσετε την σειρά σας (κλαίω).

Vodafone: Βυσματική παραγγελία με φίλο, 10/9: Καλά τι περιμένεις να πάρεις μεθαύριο; 25-30 Σεπτέμβρη στην καλύτερη.

• Like 2

Τυχεροί όσοι έχουμε απαλλαγεί από τέτοια καταναλωτικά σύνδρομα και ψωνίζουμε με την ησυχία μας. H ζωή ειναι πολύ ωραία για να αγχωνόμαστε για "προπαραγγελίες"...  

Πάντως μην αγχώνεστε.. αργά ή γρήγορα θα παραλάβετε... 

• Like 14
  • Thanks 1
  • Confused 1

52 minutes ago, charalampos21 said:

iStorm: Παραγγελία 13/9, ώρα 15:04: δεν έχουμε ιδέα από χρόνους παραλαβής, δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Kotsovolos: Παραγγελία 10/9 μεσημέρι, με προκαταβολή: Δεν ξέρουμε καθόλου χρόνους παράδοσης, λογικά θα είστε στο πρώτο κύμα, όμως να είστε alert γιατι αν σας πάρουμε τηλέφωνο για εξόφληση του ποσού και δεν το σηκώσετε, θα χάσετε την σειρά σας (κλαίω).

Vodafone: Βυσματική παραγγελία με φίλο, 10/9: Καλά τι περιμένεις να πάρεις μεθαύριο; 25-30 Σεπτέμβρη στην καλύτερη.

για τι κινητα εκανες προπαραγγελια;

2700€ το 16 pro max 256 Τουρκία 🥲

Ψάχνωντας στο Apple Store Γερμανίας μου άνοιξε το app στο κινητό (ios18) και μου έβγαλε στην Τουρκία για προπαραγγελια. Εκτός του ποσού λέει και 7 έβδομες 🤣

2 hours ago, charalampos21 said:

Πες μου ενα @#@$# λογο να βαλεις προπαραγγελια σε 3 μαγαζια!

• Haha 3

41 λεπτά πριν, sleepychris είπε

Για να προλάβει να το πάρει πρώτος 

ελληναρας απαραδεκτος!!!!

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πλαίσιο που πήρα τηλέφωνο δεν έχουν ιδέα και η ημερομηνία παράδοσης εξαρτάται απο "πολλούς παράγοντες" :P 

Επεξ/σία από nikos134
  • Haha 2

14 minutes ago, nikos134 said:

Πλαίσιο που πήρα τηλέφωνο δεν έχουν ιδέα και η ημερομηνία παράδοσης εξαρτάται απο "πολλούς παράγοντες" :P 

στους πολλους παραγοντες να φανταστω ειναι τα αστρα, οι πλανητες, τα ζωδια κτλ κτλ ?

1 ώρα πριν, sleepychris είπε

Κλασσικοι Ελληνες. Δεν μαθαινουμε ποτε.

Προφανως και οι παραδοσεις παιζουν πολλοι παραγοντες ρολο αλλα μην εχετε αυταπατες. Λιγοι θα ειναι οι τυχεροι που θα τα παρουν Day 1.. ειτε με εξοφληση ειτε με πολλα... 

• Like 1

μολις με πηραν απο iStorm, για iPhone 16 ειμαι στο πρωτο κύμα που σημαινει παρασκευη φευγει η συσκευη απο Θεσσαλονικη και Σαββατο ή Δευτερα θα ειναι διαθεσιμη για παραλαβη

1 λεπτό πριν, Petros_P_ είπε

μολις με πηραν απο iStorm, για iPhone 16 ειμαι στο πρωτο κύμα που σημαινει παρασκευη φευγει η συσκευη απο Θεσσαλονικη και Σαββατο ή Δευτερα θα ειναι διαθεσιμη για παραλαβη

Απλο 16 ή pro?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...