avacan23 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου iPhone pro max σε μικρή χωρητικότητα δε θα βρεις day 1. Στο δεύτερο κύμα Οκτώβριο ναι θα βρεις αν είσαι τυχερός. Σε κάθε περίπτωση είναι πολύ δύσκολο φέτος όταν εξωτερικό οι προπαραγγελίες στα μαξ εξαφανίστηκαν σε λίγες ωρες. https://www.tomsguide.com/phones/iphones/iphone-16-pro-delays στο εξωτερικό πάντως μεγάλος νικητής είναι το 16 plus. Χαμένος το 16 προ. Για μένα φέτος αν τα απλά είχανε καλή οθόνη δε θα το συζητούσα είναι η καλύτερη αγορά. Εκεί υπάρχει αναβάθμιση από πέρυσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pj2501 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2 λεπτά πριν, avacan23 είπε iPhone pro max σε μικρή χωρητικότητα δε θα βρεις day 1. Στο δεύτερο κύμα Οκτώβριο ναι θα βρεις αν είσαι τυχερός. Σε κάθε περίπτωση είναι πολύ δύσκολο φέτος όταν εξωτερικό οι προπαραγγελίες στα μαξ εξαφανίστηκαν σε λίγες ωρες. https://www.tomsguide.com/phones/iphones/iphone-16-pro-delays στο εξωτερικό πάντως μεγάλος νικητής είναι το 16 plus. Χαμένος το 16 προ. Για μένα φέτος αν τα απλά είχανε καλή οθόνη δε θα το συζητούσα είναι η καλύτερη αγορά. Εκεί υπάρχει αναβάθμιση από πέρυσι. ο μονος λογος που δεν παω στο πλας ειναι η απουσια pro motion στην οθονη φυσικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΧΡΗΣΤΟΣ1992 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Και εγω εχω κανει προπαραγγελια απο istorm την παρασκευη με το που ανοιξαν οι προπαραγγελιες, 2:58:30 σταλθηκε η παραγγελια μου, ακομα δεν εχω καμια ενημερωση για το αν θα παραλαβω την παρασκευη. Οσοι εχετε προπαραγγειλει απο istorm αλλες χρονιες, σας ενημερωσαν για την παραλαβη την ημερα εκεινη ή απο προηγουμενες μερες; Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου από ΧΡΗΣΤΟΣ1992 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xviper13 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Για αυτούς που δεν θα μπορέσουν να παραλάβουν στην πρώτη παρτίδα, δεν υπάρχει πρόβλημα, το ξέρουμε, στις αγγελίες θα πουληθούν day 1 δεκάδες σφραγισμένα κομμάτια. Όποιος δεν σκόπευε να αγοράσει με τιμολόγιο και θα το πλήρωνε στην τιμή του με ΦΠΑ, δεν θα δυσκολευτεί να βρει ένα. Ο λόγος της μεγάλης έλλειψης είναι ότι αυτοί που μπορούν, αγοράζουν λίγα κομμάτια παραπάνω, για μεταπώληση. Αυτό το φαινόμενο είναι παγκόσμιο με τα iPhone τα τελευταία χρόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aler45 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 10 minutes ago, ΧΡΗΣΤΟΣ1992 said: Και εγω εχω κανει προπαραγγελια απο istorm την παρασκευη με το που ανοιξαν οι προπαραγγελιες, 2:58:30 σταλθηκε η παραγγελια μου, ακομα δεν εχω καμια ενημερωση για το αν θα παραλαβω την παρασκευη. Οσοι εχετε προπαραγγειλει απο istorm αλλες χρονιες, σας ενημερωσαν για την παραλαβη την ημερα εκεινη ή απο προηγουμενες μερες; Πέρσι τουλάχιστον την Δευτέρα μετά τις προπαραγγελίες η istorm είχε ξεκινήσει τηλέφωνα. Φέτος δεν έχω διαβάσει κάπου αν έχουν καλέσει κάποιον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aces Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, avacan23 είπε iPhone pro max σε μικρή χωρητικότητα δε θα βρεις day 1. Στο δεύτερο κύμα Οκτώβριο ναι θα βρεις αν είσαι τυχερός. Σε κάθε περίπτωση είναι πολύ δύσκολο φέτος όταν εξωτερικό οι προπαραγγελίες στα μαξ εξαφανίστηκαν σε λίγες ωρες. https://www.tomsguide.com/phones/iphones/iphone-16-pro-delays Μάλλον πάμε όπως πέρσι θα ερθουν κάποια κομμάτια κ παλι αναμονή με διαθεσιμότητα sold out από ότι φαίνεται για όλη την Ευρώπη τα αμαζον μόνο pro 6.3" έχουν pro max 6.9" μη διαθέσιμο Προς το τελος του βίντεο λέει ότι θα φτιάξει η διαθεσιμότητα mid-December προφανως για Αγγλία Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου από aces Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos56 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Παιδιά έχετε καμιά εικόνα τι παίζει με τα apple watch; Υπάρχουν οι ίδιες καθυστερήσεις με τα iphone ή τα πράγματα κυλάνε πιο ομαλά με τις παραγγελίες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Just_travel_everywhere Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Πάντως από apple γερμανίας εάν παραγγείλεις τώρα το max 256 θα έρθει αρχές οκτώβρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros_P_ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου αυριο τα σπουδαια..ενα τηλεφωνακι και θα μαθουμε σιγουρα αν παραλαμβανουμε ή οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran1790 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Παντως οσον αφορα τα χρωματα παιδια, στις ψηφιακες εικονες φαινονται να ειναι λιγο πιο light φετος σε συγκριση με τα 15 Pro/ProMAX.. Πιο ανοιχτοχρωμα.. πιο "ασπρα" .. και το WT και το NT ακομα και το BT... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 4 λεπτά πριν, Petros_P_ είπε αυριο τα σπουδαια..ενα τηλεφωνακι και θα μαθουμε σιγουρα αν παραλαμβανουμε ή οχι Η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν είναι μεθαύριο στις 20/9, αύριο είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros_P_ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου παρασκευη ειναι, αλλα αυριο θα ξερουμε ποιοι θα παρουμε συσκευες και ποιοι οχι 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lewnidas1995 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Κλασικά θα αρχίσουν να παίρνουν τηλέφωνα για όσους έχουν επιλέξει κούριερ. Τουλάχιστον έτσι ήταν από Κωτσόβολο. Για άλλους από πέρσι θυμάμαι παρόμοιες καταστάσεις. Επίσης θυμάμαι από Istorm όσοι είχαν κάνει παραγγελία και αποστολή στο σπίτι ήρθαν «τελευταίοι» σε σχέση με αυτούς που είχαν παραλαβή από κατάστημα. Μπορεί να θυμάμαι και λάθος ομως Κωτσόβολος πέρσι ισχυριζόταν ότι οι αποστολές στο σπίτι θα ήταν πιο άμεσες από παραλαβή σε κατάστημα ενώ φέτος μου είπαν ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο παρά μόνο ότι επειδή δεν πηγαίνει κάθε μέρα φορτηγό στο κατάστημα θα παραλάβω όταν έχει παραλαβές το εκάστοτε κατάστημα. Ίσως αυτό να εννοούσαν κ πέρσι Αναμένουμε. Εγώ πάντως είμαι και για άλλο λόγο σε ανάμενα κάρβουνα , πρέπει να δώσω και το 15αρι άμεσα γιατί περιμένουν σαν τα σκυλιά 🥲 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimpia Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 10 ώρες πριν, ΧΡΗΣΤΟΣ1992 είπε Και εγω εχω κανει προπαραγγελια απο istorm την παρασκευη με το που ανοιξαν οι προπαραγγελιες, 2:58:30 σταλθηκε η παραγγελια μου, ακομα δεν εχω καμια ενημερωση για το αν θα παραλαβω την παρασκευη. Οσοι εχετε προπαραγγειλει απο istorm αλλες χρονιες, σας ενημερωσαν για την παραλαβη την ημερα εκεινη ή απο προηγουμενες μερες; Παιδια οσοι κανατε παραγγελια πριν την επισημη ωρα κυκλοφοριας (Παρασκευη 15:00:00 ΑΚΡΙΒΩΣ) να μας το λετε καπως με τροπο γιατι στεναχωριομαστε, για τους εαυτους μας πρωτα, και για το μπαχαλο αυτης της χωρας μετα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros_P_ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου να αρχισουμε λετε απο σημερα τα τηλεφωνα για να μαθουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα