Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, dimpia είπε

Οσες φορες και να το διαβασω δεν θα το χωνεψω ποτε.

Παγκοσμιο επισημο ανοιγμα της apple ταυτοχρονα με την αμερικη σε καθε χωρα οτι ωρα ηταν (15:00 ωρα ελλαδος), στημενοι ολοι 14:59 να συμπληρωσουμε στοιχεία και οι αλλοι επαιρναν τηλεφωνο και κρατουσαν συσκευες και προηγουνταν οτι ωρα και μερα γουσταραν...

Μονο στην ελλαδα αυτα

Ελπιζω καποια στιγμη να τα μαθει αυτα η Apple

Το αποθηκευσα

και ετοιμαζω emailακι στην Apple...

Τι ακριβως βλεπουμε σε αυτο το σκριν απο Κωτσοβολο?? Γιατι να μας απογοητευσει η εικονα αυτη?

Ημερομηνια καταχωρησης 3 μερες πριν την επισημη προπαραγγελια?

Φιλε μου παιζει η Apple να μην το ανοιξει καν το email σου .. λιγη βαση θα δωσουν θεωρω.. ολοι το ξερουμε πως και τι γινεται καθε χρονο..

Δημοσ.
1 hour ago, BertaJourdan said:

Οταν μεγαλες αλυσιδες στην γερμανια αρχιζουν και εχουνε απλως 5 κομματια , τοτε κατι δεν παει καλα.

https://www.kaufland.de/product/508169575/?utm_source=shopping&utm_medium=non-paid&utm_campaign=pricecomparison&sid=50091480

Ε υποτίθεται γιαυτο βάλαμε την προπαραγγελια ώστε σχετικά αμεσα !?!?  να το εχουμε

Δημοσ.

Έκανα προπαραγγελία απο istorm το Σάββατο 14/9 το 16 το απλό σε ροζ χρώμα για την γυναίκα, πιστεύετε παίζει να παραλάβει Παρασκευή ή επειδή οι προπαραγγελιες άνοιξαν απο Τρίτη να εχει μπει πολύ πίσω στην ουρά και να παραλάβει πολυ αργότερα;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, BertaJourdan είπε

Οταν μεγαλες αλυσιδες στην γερμανια αρχιζουν και εχουνε απλως 5 κομματια , τοτε κατι δεν παει καλα.

https://www.kaufland.de/product/508169575/?utm_source=shopping&utm_medium=non-paid&utm_campaign=pricecomparison&sid=50091480

Και Amazon.it/.de μόνο 16 pro έχει διαθέσιμα και οχι σε όλα τα gb. To max είναι μη διαθέσιμο.

Δημοσ.

Γενικά το πρόβλημα ειναι στα pro max. Κακά τα ψέμματα οποιος εχει τα χρήματα ή αναμένει χρονια να αναβαθμίσει θα πάει σε pro max ή έστω pro.

Γνώμη μου μην πληρώνετε προκαταβολικά τις προπαραγγελίες αφού δεν σας δίνουν ημερομηνία παραλαβής ούτε καν αριθμό προτεραιότητας. 

Άλλωστε σου απαντάνε ότι αν την εχεις προπληρώσει θα εξυπηρετηθείς με προτεραιότητα όταν έχουν το προιόν που θέλεις. Από ποιον ελέγχεται αυτή η θεωρητική προτεραιότητα κανείς δε ξέρει.

Άλλωστε ούτε ο προμηθευτής τους απαντάει πόσα τεμάχια θα παραλάβει κάθε εταιρεία και πότε.

Έτσι που το κάνουν είναι σαν να πέρνουν άτοκα δάνεια από τους πελάτες ή να σου δεσμεύουν τη κάρτα σου αναγκαστικά οπότε να μην πας σε άλλο μαγαζί αφού και να αρνηθείς η αποδεσμευση μπορεί να χρειαστει κανα μήνα ή με δόσεις μπλοκάρει εσαεί μεχρι αυτές να τρέξουν σαν να πληρωνόντουσαν κανονικά κάνοντας αγορά άρα σου κλείνουν το όριο της κάρτας. 

Δημοσ.

Με πήραν τηλέφωνο από Public και μου είπαν ότι είμαι από τους πολύ τυχερούς και θα παραλάβω την Παρασκευή. Μου ζήτησαν να εξοφλήσω όλο το ποσό ενώ είχα επιλέξει πληρωμή από το κατάστημα..

Τελικά επειδή επέλεξα πληρωμή στο κατάστημα (και δεν προπλήρωσα κάτι χωρίς καμιά σιγουρία ότι θα το επαίρνα την Παρασκευή ή σε 3 μήνες) με ενημέρωσαν ότι μάλλον δεν θα είμαι τόσο τυχερός.

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, bougatsas είπε

Με πήραν τηλέφωνο από Public και μου είπαν ότι είμαι από τους πολύ τυχερούς και θα παραλάβω την Παρασκευή. Μου ζήτησαν να εξοφλήσω όλο το ποσό ενώ είχα επιλέξει πληρωμή από το κατάστημα..

Τελικά επειδή επέλεξα πληρωμή στο κατάστημα (και δεν προπλήρωσα κάτι χωρίς καμιά σιγουρία ότι θα το επαίρνα την Παρασκευή ή σε 3 μήνες) με ενημέρωσαν ότι μάλλον δεν θα είμαι τόσο τυχερός.

Αοριστίες με πήραν και εμένα και μου είπαν όσα γράφω. Απλά δε ξέρουν τι τους γίνεται συνεπώς δε μπορούν να εξυπηρετήσουν. 

• Like 1
Δημοσ.

Κάλεσαν συνάδελφο μου από τα Public και του είπαν ότι αν πληρώσει σήμερα θα του το έχουν την παρασκευή στο κατάστημα στο metro mall και αν δεν πληρώσει σήμερα θα το έχουν άλλη ημέρα που αυτή την στιγμή δεν μπορούν να προσδιορίσουν 

• Haha 4
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, aler45 είπε

Κάλεσαν συνάδελφο μου από τα Public και του είπαν ότι αν πληρώσει σήμερα θα του το έχουν την παρασκευή στο κατάστημα στο metro mall και αν δεν πληρώσει σήμερα θα το έχουν άλλη ημέρα που αυτή την στιγμή δεν μπορούν να προσδιορίσουν 

Τι ξεφτίλα είναι αυτή ; Χρωστάνε και βγάλανε έξω δοσατζηδες; Τι ζούμε ρε

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, bougatsas είπε

Αν θες ας πούμε να το βάλεις με δόσεις με πιστωτική ξέρω γω, τι λύση δίνουν; Ή παίρνει μόνο όποιος θέλει cash για το public; Ας πούμε ότι το εξοφλείς cash, σου εγγυάται κανείς ότι θα παραλάβεις Παρασκευή όμως;

Δημοσ.
5 ώρες πριν, petran1790 είπε

Τι ακριβως βλεπουμε σε αυτο το σκριν απο Κωτσοβολο?? Γιατι να μας απογοητευσει η εικονα αυτη?

Ημερομηνια καταχωρησης 3 μερες πριν την επισημη προπαραγγελια?

Φιλε μου παιζει η Apple να μην το ανοιξει καν το email σου .. λιγη βαση θα δωσουν θεωρω.. ολοι το ξερουμε πως και τι γινεται καθε χρονο..

H Apple άνοιξε προπαραγελειες από της 10.09

5 ώρες πριν, BertaJourdan είπε

Αλυσίδα σουπερμάρκετ? 😂😂😂😂 Χαρακτηριστικό παράδειγμα σαφώς 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε

H Apple άνοιξε προπαραγελειες από της 10.09

Αλυσίδα σουπερμάρκετ? 😂😂😂😂 Χαρακτηριστικό παράδειγμα σαφώς 

Εχεις δικιο ετσι ειναι οπως τα λες.

Τι σουπερ μαρκετ, μπακαλικο της γειτονιας ειναι.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, BertaJourdan είπε

Εχεις δικιο ετσι ειναι οπως τα λες.

Τι σουπερ μαρκετ, μπακαλικο της γειτονιας ειναι.

Να με συγχωρείς φίλε που πάω κάθε μέρα στο Kaufland και αγοράζω κεφτεδάκια και λαχανικά 😂😂😂😂 απλά συνεργάζεται και παραγγέλνει μόνο για online παραγγελίες κινητά ψησταριές και ότι άλλο θες. !!! 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε

Να με συγχωρείς φίλε που πάω κάθε μέρα στο Kaufland και αγοράζω κεφτεδάκια και λαχανικά 😂😂😂😂 απλά συνεργάζεται και παραγγέλνει μόνο για online παραγγελίες κινητά ψησταριές και ότι άλλο θες. !!! 

Το ιδιο λεμε.

Εκεινη την ωρα κατι αλλο ειχα στον νου μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...