SpirosRonto Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε παλι ξεκινησατε αυτην την αηδια να βαζετε ολα τα μαγαζια.... Φαντάζομαι το κάνουν κάθε χρόνο , δεν γνώριζα, πρώτη φορά μπαίνω στην διαδικασία σχωραμε αν έκανα λαθος Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου από SpirosRonto Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
legbeard89 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, aler45 είπε Το είχα κάνει με το 13 pro max με το πλαίσιο που είναι η ίδια εταιρία που το κάνει με της istorm, λέγεται pandas.Καλό είναι, απλά σου ρίχνουν την τιμή ακόμα και για μικρο γρατσουνιές με trade&upgrade γίνεται αποφορολόγηση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aler45 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 8 minutes ago, legbeard89 said: με trade&upgrade γίνεται αποφορολόγηση? Σε ερώτηση τηλεφωνικά που έκανα στην istorm η απάντηση ήταν ότι μόνο αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας γίνεται αποφορολόγηση σε συνδυασμό με trade in Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου από aler45 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alastor_aea Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Καλησπερα σας, επειδή πρώτη φορά πάω για προπαραγγελία, πλέον χρειάζεται να καταθέσεις προκαταβολή για να την καταχωρήσουν; Και πες ότι δίνεις την προκαταβολή, είσαι σίγουρος εάν θα πάρεις στις 20/09 ή μπορεί να γίνει και 20/11;😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aler45 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Η istorm πέρσι τουλάχιστον σε άφηνε να κάνεις κράτηση στο κατάστημα και πληρωμή κατα την παραλαβή, ο κωτσόβολος ζήταγε προκαταβολή κατα την παραγγελία, και το public νομίζω ζητούσε όλο το ποσό κατα την παραγγελία. Συνήθως δεν μπορείς να γνωρίζεις πότε θα έρθει με σιγουριά ακόμα και αν πληρώσεις κατα την παραγγελία/ προπαραγγελία Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου από aler45 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alastor_aea Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 4 λεπτά πριν, aler45 είπε Η istorm πέρσι τουλάχιστον σε άφηνε να κάνεις κράτηση στο κατάστημα και πληρωμή κατα την παραλαβή, ο κωτσόβολος ζήταγε προκαταβολή, και το public νομίζω ζητούσε όλο το ποσό κατα την παραγγελία Τουλάχιστον από προηγούμενες χρονιές, ξέρουμε σε τι χρονικό εύρος εξυπηρετούνται η day one προπαραγγελίες; Σκέφτομαι μήπως τελικά από Amazon έχεις μια σιγουριά ότι θα παραλάβεις σχετικά νωρίτερα… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepychris Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου αν εχεις ξεκινησει τα "πότε θα παραλαβω", πριν κανεις καν τη παραγγελια... θεωρητικα οσο πιο νωρις κανεις τη (προ)παραγγελια, τοσο μεγαλυτερες ειναι οι πιθανοτητες να παραλαβεις την ημερομηνια της επισημης κυκλοφοριας. αλλα δεν νομιζω πως καποιο καταστημα μπορει να σου δωσει 100% guarantee. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lewnidas1995 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Εγώ πέρσι έκανα προπαραγγελια Πέμπτη (ξεκινούσαν την επόμενη μέρα αλλά κλασικός κώτσος) και παρέλαβα 17/11 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ideal09 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Ας μην ξεχάσουμε και τη μεθοδο Refresh στο Κωτσοβολο. 5 refresh χρειάστηκε να κανω για να τσιμπήσω ένα περυσι. 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lewnidas1995 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Μόλις έγινε παραγγελία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stelaras1993 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 5 ώρες πριν, aler45 είπε Το είχα κάνει με το 13 pro max με το πλαίσιο που είναι η ίδια εταιρία που το κάνει με της istorm, λέγεται pandas.Καλό είναι, απλά σου ρίχνουν την τιμή ακόμα και για μικρο γρατσουνιές Καθόλου καλο στο λεω απο πρωτο χέρι , σου δινουν χωμα τιμες και τα μεταπουλούνε χρυσα. Στο αγοραζω εγω στην τιμη του panda και δινω και 10% πανω. Βάλτο στο marketplace θα βγάλεις αρκετά παραπάνω!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aler45 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Με κάλεσαν μόλις απο κωτσόβολο ζητώντας 100εύρω για να παραγγείλω το νέο iphone 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stelaras1993 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 3 λεπτά πριν, Stelaras1993 είπε Καθόλου καλο στο λεω απο πρωτο χέρι , σου δινουν χωμα τιμες και τα μεταπουλούνε χρυσα. Στο αγοραζω εγω στην τιμη του panda και δινω και 10% πανω. Βάλτο στο marketplace θα βγάλεις αρκετά παραπάνω!! Για 15 pro max το amazon.de δινει 680😂😂 τραγικο…. Το πουλας 900 εξω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aler45 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, Stelaras1993 said: Για 15 pro max το amazon.de δινει 680😂😂 τραγικο…. Το πουλας 900 εξω. Εγώ έδωσα το 15 pro max τέλη αυγούστου στο flip.gr και μου έδωσαν 1000ευρώ Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου από aler45 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Delas.46 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, Stelaras1993 είπε Καθόλου καλο στο λεω απο πρωτο χέρι , σου δινουν χωμα τιμες και τα μεταπουλούνε χρυσα. Στο αγοραζω εγω στην τιμη του panda και δινω και 10% πανω. Βάλτο στο marketplace θα βγάλεις αρκετά παραπάνω!! Ποσό πιο κάτω από της "μέτριας" κατάστασης εκτίμηση να μου δώσουν; Που ακόμα και αυτή είναι λίγο κάτω από την τιμή πώλησης μεταχειρισμένου! Και η κατάσταση δεν είναι μέτρια αλλά το διαλέγω για να έχω την χαμηλότερη εκτίμηση που θα δώσουν. Δεν μιλάω για 15 Pro αλλά για το 13 Pro και δίνουν /εως/ 460 σε μέτρια κατάσταση και /εως/ 550 σε άριστη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα