Lewnidas1995 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 1 minute ago, G10rgos said: Α κατάλαβα τι λες! Ότι να ναι γενικότερα οι προπαραγγελίες! Ρε παιδιά λέω εγώ τώρα… αν βγούμε τσάρκα πρωί πρωί 9-10 η ώρα που ανοίγουν τα καταστήματα κ τους ζητήσουμε iPhone 16 Pro Max, δεν θα βρούμε κανένα λέτε; Χωρίς να αναφέρουμε προπαραγγελίες και προκαταβολές κ παραγγελίες. Πιο πιθανό είναι να πιάσεις το τζόκερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros_P_ Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) εγω πιστευω σε Αθηνα/Θεσσαλονικη κατι λιγα τεμαχια για Pro/Pro Max θα υπαρχουν, τωρα με τι χωρητικοτητα και χρωμα αγνωστο..αλλα δεν παιζει να μην εχουν εστω 2-3 στην iStrom την πρωτη μερα για οποιον προλαβει εδω εμεις που βαλαμε και πληρωσαμε iPhone 16 128 σε μαυρο και μας λενε οτι μαλλον δεν θα παραλαβουμε παρασκευη 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου από Petros_P_ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spiros1993540 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Η πιο ωραια εποχη του χρονου.Προπαραγγελνουμε iphone μπαινουμε insomnia για chat και καπου εκει στις 234 σελιδα αρχιζουν και τσακωνονται και κλεινει το νημα😂 1 1 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Το νου σας οποίος δει εκθεσιακα τηλέφωνα και ρολογια, να ενημερώσει! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SenNikos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Λοιπόν απο τηλεφωνική επικοινωνία με τον Κωτσόβολο με ενημερώσαν ότι βλέπουν στο συστημά τους ότι θα λάβω ενημέρωση 19/09/2024 για το πότε θα παραλάβω το Iphone 16promax. Δέν έχουν εικόνα όμως αν θα το πάρω Παρασκευή ή όχι απλά ότι θα με ενημερώσουν 19/09/2024 με sms.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G10rgos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, SenNikos είπε Λοιπόν απο τηλεφωνική επικοινωνία με τον Κωτσόβολο με ενημερώσαν ότι βλέπουν στο συστημά τους ότι θα λάβω ενημέρωση 19/09/2024 για το πότε θα παραλάβω το Iphone 16promax. Δέν έχουν εικόνα όμως αν θα το πάρω Παρασκευή ή όχι απλά ότι θα με ενημερώσουν 19/09/2024 με sms.... Είχες κάνει προπαραγγελία όταν άνοιξαν; Είχες κάνει τηλεφωνική παραγγελία με προκαταβολή πριν ανοίξουν οι προπαραγγελίες; Παραλαβή από κατάστημα; Αποστολή στον χώρο σου; Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου από G10rgos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SenNikos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Μόλις τώρα, G10rgos είπε Είχες κάνει προπαραγγελία όταν άνοιξαν; Είχες κάνει τηλεφωνική παραγγελία με προκαταβολή; Ναι τηλεφωνική προπαραγγελία την παρασκευή το πρωί (πρίν 15:00) με προκαταβολή το 100αρικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G10rgos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Γενικά έχει κανείς καμία παραπάνω ενημέρωση; Κανένα τηλέφωνο κανείς; Να προχωράει καμία παραγγελία παρακάτω; Πέρυσι είχαν ήδη αρχίσει να ειδοποιούν από iStorm τους πρώτους. Μόλις τώρα, SenNikos είπε Ναι τηλεφωνική προπαραγγελία την παρασκευή το πρωί (πρίν 15:00) με προκαταβολή το 100αρικο. Με παράδοση στον χώρο σου; Ή σε κατάστημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lewnidas1995 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Just now, SenNikos said: Ναι τηλεφωνική προπαραγγελία την παρασκευή το πρωί (πρίν 15:00) με προκαταβολή το 100αρικο. Χωρίς να είμαι σίγουρος αλλά με δεδομένο ότι ξεκίνησαν να παίρνουν προπαραγγελίες τρίτη δύσκολα να παραλάβεις παρασκευή. Just now, G10rgos said: Γενικά έχει κανείς καμία παραπάνω ενημέρωση; Κανένα τηλέφωνο κανείς; Να προχωράει καμία παραγγελία παρακάτω; Πέρυσι είχαν ήδη αρχίσει να ειδοποιούν από iStorm τους πρώτους. Τα τηλέφωνα από τετάρτη και μετά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SenNikos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, Lewnidas1995 είπε Χωρίς να είμαι σίγουρος αλλά με δεδομένο ότι ξεκίνησαν να παίρνουν προπαραγγελίες τρίτη δύσκολα να παραλάβεις παρασκευή. Τα τηλέφωνα από τετάρτη και μετά Ναι ισχύει... αν ήξερα ότι πέρνανε προπαραγγελίες απο τρίτη δεν θα το έκλεινα .... απλά ελπίζω να μην δώσανε πολύ το 100αράκι ... Επίσης, το 100άρικο αν ακυρώσεις το παίρνεις πίσω 100% που ρώτησα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Εγώ έχω κάνει σε πλαίσιο και istorm, καμία ενημέρωση ως τωρα 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aler45 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, margaritagr said: Εγώ έχω κάνει σε πλαίσιο και istorm, καμία ενημέρωση ως τωρα Τηλέφωνο από you.gr ότι ενδεικτικά, σύμφωνα με σημερινή ενημέρωση από την αποθήκη θα είμαι στην πρώτη παραλαβή! Παραγγελία τηλεφωνικά την Παρασκευή 13/09 το πρωί στις 11 Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου από aler45 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cretan95 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Παιδες δε θελω να σας απογοητεύσω ..αλλά θα το κάνω! Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου από Cretan95 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimpia Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 9 λεπτά πριν, aler45 είπε Τηλέφωνο από you.gr ότι ενδεικτικά, σύμφωνα με σημερινή ενημέρωση από την αποθήκη θα είμαι στην πρώτη παραλαβή! Παραγγελία τηλεφωνικά την παρασκευή το πρωί στις 11 Οσες φορες και να το διαβασω δεν θα το χωνεψω ποτε. Παγκοσμιο επισημο ανοιγμα της apple ταυτοχρονα με την αμερικη σε καθε χωρα οτι ωρα ηταν (15:00 ωρα ελλαδος), στημενοι ολοι 14:59 να συμπληρωσουμε στοιχεία και οι αλλοι επαιρναν τηλεφωνο και κρατουσαν συσκευες και προηγουνταν οτι ωρα και μερα γουσταραν... Μονο στην ελλαδα αυτα Ελπιζω καποια στιγμη να τα μαθει αυτα η Apple 6 λεπτά πριν, Cretan95 είπε Παιδες δε θελω να σας απογοητεύσω ..αλλά θα το κάνω! Το αποθηκευσα και ετοιμαζω emailακι στην Apple... 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cretan95 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 6 λεπτά πριν, dimpia είπε Οσες φορες και να το διαβασω δεν θα το χωνεψω ποτε. Παγκοσμιο επισημο ανοιγμα της apple ταυτοχρονα με την αμερικη σε καθε χωρα οτι ωρα ηταν (15:00 ωρα ελλαδος), στημενοι ολοι 14:59 να συμπληρωσουμε στοιχεία και οι αλλοι επαιρναν τηλεφωνο και κρατουσαν συσκευες και προηγουνταν οτι ωρα και μερα γουσταραν... Μονο στην ελλαδα αυτα Ελπιζω καποια στιγμη να τα μαθει αυτα η Apple Το αποθηκευσα και ετοιμαζω emailακι στην Apple... ΕΚΛΑΨΑ ΤΩΡΑ 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα