Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
51 minutes ago, sdoe21 said:

Γνωρίζετε ποια μεταφορική χρησιμοποεί η istorm (Golden Hall) για να στείλει κάτι στην Αθήνα, το οποίο έχει παραγγελθεί μέσω του σάιτ τους;  

Εγω παλαιοτερα ειχα παραλαβει με ACS, λογικα δεν αλλαξε κατι αφου ανηκει στο Quest Group…

• Like 1
  • Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 hour ago, sdoe21 said:

Το «έξυπνο» ποστάρισμα της ημέρας…

απο το να ποσταρεις εδω και να περιμενεις εαν κ ποτε θα σου απαντησει καποιος,
πιο "εξυπνο" ειναι να παρεις και να μαθεις κατευθειαν.

ολα στο πιατο πια?

• Like 1
Δημοσ.
14 minutes ago, sleepychris said:

απο το να ποσταρεις εδω και να περιμενεις εαν κ ποτε θα σου απαντησει καποιος,
πιο "εξυπνο" ειναι να παρεις και να μαθεις κατευθειαν.

ολα στο πιατο πια?

Δεν σου πέρασε καν από το μυαλό η πιθανότητα να μην έχω την ευχέρεια να περιμένω τόση ώρα στην αναμονή στο τηλέφωνο, αλλά να έχω εύκολη πρόσβαση σε υπολογιστή, έτσι; 

• Haha 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Matt87 είπε

με προπαραγγελία  που να μην έχει παραλάβει;

Μπααα δύσκολο.Τις προάλλες που ήμουν στην istorm γινόταν χαμός,για την ακρίβεια υπήρχε ολόκληρη ουρά,από τον κόσμο που περίμενε να βάλει τζάμι στο 16. 

Δημοσ.

Σε εμένα πάντως το public λέει εκτιμώμενη παραλαβή 31/12/2024 με παραγγελία στις 2/10. Καλά που το βρήκα από τον Κωτσοβολο αρχές Νοεμβρίου. Tragic...

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Marcella είπε

Μπααα δύσκολο.Τις προάλλες που ήμουν στην istorm γινόταν χαμός,για την ακρίβεια υπήρχε ολόκληρη ουρά,από τον κόσμο που περίμενε να βάλει τζάμι στο 16. 

τόσοι πολλοί έχουν παραλάβει ?

Δημοσ.

Μόλις μου ήρθε από istorm στο Mediterranean cosmos για παραλαβή. Ευτυχώς το πήρα με refresh από κώτσο μπαμ μπαμ. Όποιος θέλει να μου στείλει να δώσω κωδικό να πάει να παραλάβει. 

Δημοσ.
22 ώρες πριν, tryf3 είπε

με παραγγελία στις 2/10

Για προπαραγγελίες ήταν η ερώτηση.Οι προπαραγγελίες είναι από 13 Σεπτεμβρίου έως 20 Σεπτεμβρίου.

23 ώρες πριν, Jmanol000 είπε

τόσοι πολλοί έχουν παραλάβει ?

Αρκετοί από όσο ξέρω

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Marcella είπε

Για προπαραγγελίες ήταν η ερώτηση.Οι προπαραγγελίες είναι από 13 Σεπτεμβρίου έως 20 Σεπτεμβρίου.

Αρκετοί από όσο ξέρω

Εντύπωση μου κάνει . Ευχαριστώ πολύ 

Δημοσ.

Υπάρχει pro max μαύρο διαθέσιμο στα Public Αγίας Παρασκευης από παραγγελία μου που τελικά δεν θα το πάρω προς το παρόν. Αν κάποιος το θελει ας μου στείλει μήνυμα να του δώσω τον αριθμό παραγγελίας 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...