Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 27/11/2024 στις 12:48 ΠΜ, Dionisisdiam14 είπε

Δεν περίμενα ποτέ ότι θα υπάρχει τέτοια καθυστέρηση και ειδικά για το συγκεκριμένο χρώμα που φαίνεται να έχει τη μεγαλύτερη έλλειψη. Ελπίζω να μην αργήσω πολύ να παραλάβω μιας και έχει περάσει αισίως ένας μήνας από τη παραγγελία. 

Υ.Γ. έχει γίνει η πληρωμή με πιστωτική και έχει ξεκινήσει και η αποπληρωμή των δόσεων. Και αυτό με κάνει να σκάω ακόμα περισσότερο. 

Καλημέρα σας,η αλήθεια είναι ότι ένας μήνας αναμονής είναι το «στάνταρ»όμως καταλαβαίνω ακριβώς τι λέτε.Πάντα στα νέα χρώματα υπάρχει μεγαλύτερη ζήτηση,όπως στη προκειμένη με το desert.Η εκτίμηση μου προς τα iPhone άργησε(άρχισε στο iPhone 13).Υπάρχουν άτομα τα οποία έχουν μεγαλύτερη εμπειρία απο εμένα σε προ παραγγελίες κ παραγγελίες.Παρόλα αυτά,και έχοντος μπει πλέον στο ecosystem της Apple,ο Κωτσόβολος θα ήταν η ύστατη λύση για μένα.Άρχισε η αποπληρωμή χωρίς να έχετε παραλάβει την συσκευή..δυστυχώς είναι κλασικό μοτίβο του συγκεκριμένου καταστήματος.Διάβασα ότι κάτι παρεμφερές ισχύει και με την κοπέλα @Eirini_123 με την οποία έχω ανταλλάξει 2-3 μηνύματα στο συγκεκριμένο νήμα.Είναι η”τακτική”του αφού ήδη με πλήρωσαν=πελάτες οπότε κάνουμε focus σε όσους έρχονται τώρα στο κατάστημα.Χθες ένας φίλος που εχει πάρει 16 pro max(256 BT)από Κωτσόβολο μου είπε ότι του το παρήγγειλε ένας γνωστός του.Μεσα σε 2 ημέρες πήγε και το πήρε από το κατάστημα,είμαι σίγουρη ότι το βρήκε από ακύρωση που έγινε από κάποιον άλλο.Ακριβώς με τν ίδιο τρόπο είχα πάρει το 13 pm από Κωτσόβολο.Αντί να σταλεί η συσκευή στην αποθήκη κ να δρομολογηθεί για τον επόμενο που έχει «σειρά»μένει στο κατάστημα για όποιον προλάβει.

Επεξ/σία από Marcella
  • Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Marcella είπε

Καλημέρα σας,η αλήθεια είναι ότι ένας μήνας αναμονής είναι το «στάνταρ»όμως καταλαβαίνω ακριβώς τι λέτε.Πάντα στα νέα χρώματα υπάρχει μεγαλύτερη ζήτηση,όπως στη προκειμένη με το desert.Η εκτίμηση μου προς τα iPhone άργησε(άρχισε στο iPhone 13).Υπάρχουν άτομα τα οποία έχουν μεγαλύτερη εμπειρία απο εμένα σε προ παραγγελίες κ παραγγελίες.Παρόλα αυτά,και έχοντος μπει πλέον στο ecosystem της Apple,ο Κωτσόβολος θα ήταν η ύστατη λύση για μένα.Άρχισε η αποπληρωμή χωρίς να έχετε παραλάβει την συσκευή..δυστυχώς είναι κλασικό μοτίβο του συγκεκριμένου καταστήματος.Διάβασα ότι κάτι παρεμφερές ισχύει και με την κοπέλα @Eirini_123 με την οποία έχω ανταλλάξει 2-3 μηνύματα στο συγκεκριμένο νήμα.Είναι η”τακτική”του αφού ήδη με πλήρωσαν=πελάτες οπότε κάνουμε focus σε όσους έρχονται τώρα στο κατάστημα.Χθες ένας φίλος μου μου έδειχνε το 16 pro max 256 BT το οποίο το παρήγγειλε μέσω γνωστού από Κωτσόβολο κ το πήρε μέσα σε 2 ημέρες..

κλασσικά δικούς τους εξυπηρετούν και σε εμάς λένε δν υπάρχει διαθέσιμο. Αλλά ένα μήνα που περιμένουμε είναι υπερβολή και χωρίς καμία ενημέρωση. Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό 

• Haha 1
Δημοσ.
Στις 25/11/2024 στις 6:00 ΜΜ, nikmak7 είπε

Ο Γερμανός τα έχει σχεδόν όλα και σε pro και σε pro max ετοιμοπαραδοτα!!

Αν καποιος δεν έχει παραλάβει ακόμα την προπαραγγελια του μπορεί να το πάρει από κει!!

Και με 3 χρονια εγγύηση αντί για 2. Εχω την εντυπωση οτι ισχύει και στα τιμολόγια αλλά δε το ξερω. 

Και Κωτσοβολος εχει διαθεσιμότητα... 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nikb90 είπε

Με αυτό το public τι γίνεται; Πάμε για 2,5 μήνες.. παραλαμβάνει κανένας;;;

Καλησπέρα. Σήμερα που έκλεισα 2 μήνες μου έβγαλε σε ενδοδιακινηση. Είχα επιλέξει το dessert αλλά το άλλαξα σε λευκό μπας και έρθει πιο γρήγορα. Στην παραγγελια φαίνεται ακόμα το dessert. 

Screenshot_2024-11-27-19-35-44-333_com.android.chrome-edit.jpg

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, nikb90 είπε

Με αυτό το public τι γίνεται; Πάμε για 2,5 μήνες.. παραλαμβάνει κανένας;;;

9FECF088-4B6A-49CD-B27E-24AADFE41EC5.jpeg.c8eb340c86970e13b03e36dcb1c28f52.jpeg

Αυτο…. Δεν έχω ιδέα πότε πήγε σε ενδοδιακίνηση αλλά δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο.Η παραγγελία είχε γίνει 23/10(μου ξέφυγε στο crop).

Επεξ/σία από Marcella
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

31 λεπτά πριν, Marcella είπε

Αυτο…. Δεν έχω ιδέα πότε πήγε σε ενδοδιακίνηση αλλά δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο.Η παραγγελία είχε γίνει 23/10(μου ξέφυγε στο crop).

Λογικά σου έρχεται! Εμένα η καταληκτική ημερομηνία ήταν 30/11 και ακόμα τίποτα. Αναμένουμε τον προμηθευτή 🤷🏼‍♀️

Επεξ/σία από nikb90
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, nikb90 είπε

Λογικά σου έρχεται! Εμένα η καταληκτική ημερομηνία ήταν 30/11 και ακόμα τίποτα. Αναμένουμε τον προμηθευτή 🤷🏼‍♀️

Το έχω από αρχές Νοεμβρίου το βρήκα ετοιμοπαράδοτο στο Γερμανό κ το πήρα😉Δν θα περίμενα παραπάνω από 1 μήνα.Από το πλαίσιο με πήραν τηλ μετά άπο 2 μήνες.Θυμάμαι σωστά ότι περιμένεις pro?Αν ναι θα έπρεπε να το είχες ήδη.Σε περίπτωση που δεν έχεις δεσμευτεί απο δόσεις ή εξόφληση μην το σκέφτεσαι καν,παρ’το από Γερμανό που τα έχει όλα ετοιμοπαράδοτα 

Επεξ/σία από Marcella
  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα. Αξίζει η αγορά iPhone 16 Pro Max 256GB από Αμερική; Υπάρχει κάποια διαφοροποίηση την οποία ίσως θα πρέπει να προσέξουμε; Εκτός θεωρώ από εγγύηση που είναι 1 χρόνος. Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, nikb90 είπε

Λογικά σου έρχεται!

Είχες δίκιο.Λιγο μετά τις 12 το μεσημέρι με πήραν τηλ.Βλακεία που δεν το έγραψα εκείνη τν στιγμή αλλά είχα δουλειά.Θα ήθελα να έχω πίστη😅ότι ίσως κ να υπάρχει ακόμα ετοιμοπαράδοτη συσκευή 16 pro max 512 DT στο κατάστημα του public Πυλαία-Cosmos Mall(Θεσσαλονίκη)….

• Like 1
Δημοσ.

Αν κάποια/ος θέλει 16 pro max 512 DT και είναι από Θεσσαλονίκη αν θελει μου στέλνει dm.Μολις έλαβα email ότι ήρθε και η 3η συσκευή…

Δημοσ.

Πήγα τώρα στον Κωτσόβολο και τους είπα τι γίνεται ρε παιδιά ένας μήνας έχει περάσει και καμία ενημέρωση και μου λένε είναι πάρα πολύ και οι περισσότεροι τα έχουν παραλάβει και τέτοια και μου λέει δώσε μου το τηλ σου να μιλήσω με τν προμηθευτή να δούμε τι γίνεται και θα σε ενημερώσω. Τι να πω ρε παιδιά αλήθεια δν ξέρω τι παίζει τι γίνεται τι κάνουν 

• Confused 1
  • Haha 1
Δημοσ.

Ακύρωσα από vodafone γιατί αργούσε καθώς το βρήκα ετοιμοπαράδοτο από you. Αμέσως το κλείνω μέσω του καλαθιού του Skroutz με παράδοση την επόμενη ημέρα!

Μετά από λίγο δέχομαι τηλέφωνο ότι το προϊόν "εξαντλήθηκε" και δεν πρόλαβαν να αλλάξουν διαθεσιμότητα και μου είπαν να ακυρώσω την παραγγελία(λογικά για να μην επηρεαστούν τα στατιστικά τους στο Skroutz proseller κτλ) . Τους ξεχέζω γιατί γνωρίζω ότι σίγουρα έχουν απόθεμα καθώς για όποιον δεν γνωρίζει το you ανήκει στην infoquest που είναι και ο επίσημος Apple στην Ελλάδα.

Ενημερώνω άμεσα το skroutz για την κατάσταση και είπαν θα επικοινωνήσουν.

Ε την επόμενη ημέρα είχα το τηλέφωνο στα χέρια 😅

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Γνωρίζετε ποια μεταφορική χρησιμοποεί η istorm (Golden Hall) για να στείλει κάτι στην Αθήνα, το οποίο έχει παραγγελθεί μέσω του σάιτ τους;  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...