Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Driver_3 είπε

Ο γνωστός μου που είχα αναφέρει σε προηγούμενο ποστ παρέλαβε προχθές. Pro max desert από Κωτσόβολο παραγγελία 9/10. 

256?

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πέραν των μεγάλων καταστημάτων έχει κάποιος εικόνα από τα υπόλοιπα που εμφανίζει στο Bestprice όπως το mr-mobile.gr και FoxStore?

Θα πάρω τηλέφωνο αλλά επειδή είμαι επιφυλακτικός θα ήθελα και ένα Feedback αν υπάρχει. Θέλω να πάρω 16 pro 256 

Δημοσ.

Ο Γερμανός τα έχει σχεδόν όλα και σε pro και σε pro max ετοιμοπαραδοτα!!

Αν καποιος δεν έχει παραλάβει ακόμα την προπαραγγελια του μπορεί να το πάρει από κει!!

• Like 2
Δημοσ.
1 hour ago, koprodogis said:

Πέραν των μεγάλων καταστημάτων έχει κάποιος εικόνα από τα υπόλοιπα που εμφανίζει στο Bestprice όπως το mr-mobile.gr και FoxStore?

Θα πάρω τηλέφωνο αλλά επειδή είμαι επιφυλακτικός θα ήθελα και ένα Feedback αν υπάρχει. Θέλω να πάρω 16 pro 256 

Μονο καλα λογια εχω για το foxstore.

100% εμπιστοι και αριστοι επαγγελματιες.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, koprodogis είπε

Από Foxstore έχω ψωνίζει και εγώ 16 pro max....Κανένα πρόβλημα όλα οκ. Το δικό μου ήταν "γερμανικό" απ'οτι θυμάμαι.

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, kinitos είπε

Από istorm τι παίζει?παραλαμβάνει ο κοσμος ?

Pro max ?

3 έως τώρα γενικά φέτος δεν είχε πολύ ζήτηση.

Δημοσ.
2 minutes ago, farcry33 said:

3 έως τώρα γενικά φέτος δεν είχε πολύ ζήτηση.

Δεν είχε ζήτηση η δεν είχε προσφορα ???

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, kinitos είπε

Δεν είχε ζήτηση η δεν είχε προσφορα ???

Έχει πολύ μικρή ζήτηση, η προσφορά είναι όπως πάντα χαμηλή νμζ πλέον ότι είναι θέμα μάρκετινγκ, παρολαυτα περσυ δεν έβρισκες 15 pro max ούτε μέχρι Γενάρη, ενώ φέτος έχει διαθεσιμότητα από πολύ νωρίτερα. 

Επίσης μια πρόβλεψη είναι ότι μόλις ξεκινήσουν επιδοτήσεις κλπ θα βρίσκεις άνετα στο χιλιάρικο σφραγισμένο, μπορεί φυσικά να πέσω έξω 🤷🏻

μιλάω πάντα για 16 pro max γιατί όλα τα αλλά δεν τα θεωρώ σπουδαία τηλέφωνα.

ακόμα το νήμα πέρσι τέτοια εποχή ήταν 250 σελίδες άνετα αν θυμάμαι καλά 

Επεξ/σία από farcry33
  • Haha 2
Δημοσ.
14 minutes ago, farcry33 said:

Έχει πολύ μικρή ζήτηση, η προσφορά είναι όπως πάντα χαμηλή νμζ πλέον ότι είναι θέμα μάρκετινγκ, παρολαυτα περσυ δεν έβρισκες 15 pro max ούτε μέχρι Γενάρη, ενώ φέτος έχει διαθεσιμότητα από πολύ νωρίτερα. 

Επίσης μια πρόβλεψη είναι ότι μόλις ξεκινήσουν επιδοτήσεις κλπ θα βρίσκεις άνετα στο χιλιάρικο σφραγισμένο, μπορεί φυσικά να πέσω έξω 🤷🏻

μιλάω πάντα για 16 pro max γιατί όλα τα αλλά δεν τα θεωρώ σπουδαία τηλέφωνα.

ακόμα το νήμα πέρσι τέτοια εποχή ήταν 250 σελίδες άνετα αν θυμάμαι καλά 

Καλά βασικά εξω από όλα αυτά ρωτάω σε σχέση με άλλες αλυσίδες αν δίνει τίποτα η istorm η είναι όλοι τα ίδια

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, kinitos είπε

Καλά βασικά εξω από όλα αυτά ρωτάω σε σχέση με άλλες αλυσίδες αν δίνει τίποτα η istorm η είναι όλοι τα ίδια

Όλοι τα ίδια μόνο ο Γερμανός στις αρχές κάνει κάτι 4 χρόνια εγγύηση δώρο κλπ κλπ 

Δημοσ.

Φέτος αποφάσισα να αλλάξω συσκευή μετά από πολλά χρόνια χρήσης του παλιού android κινητού μου. Παρήγγειλα λοιπόν το 16 PM DT 256GB από Κωτσοβολο και με έχει φάει η αγωνία της παραλαβής! Δεν περίμενα ποτέ ότι θα υπάρχει τέτοια καθυστέρηση και ειδικά για το συγκεκριμένο χρώμα που φαίνεται να έχει τη μεγαλύτερη έλλειψη. Ελπίζω να μην αργήσω πολύ να παραλάβω μιας και έχει περάσει αισίως ένας μήνας από τη παραγγελία. 

Υ.Γ. έχει γίνει η πληρωμή με πιστωτική και έχει ξεκινήσει και η αποπληρωμή των δόσεων. Και αυτό με κάνει να σκάω ακόμα περισσότερο. 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Dionisisdiam14 είπε

Φέτος αποφάσισα να αλλάξω συσκευή μετά από πολλά χρόνια χρήσης του παλιού android κινητού μου. Παρήγγειλα λοιπόν το 16 PM DT 256GB από Κωτσοβολο και με έχει φάει η αγωνία της παραλαβής! Δεν περίμενα ποτέ ότι θα υπάρχει τέτοια καθυστέρηση και ειδικά για το συγκεκριμένο χρώμα που φαίνεται να έχει τη μεγαλύτερη έλλειψη. Ελπίζω να μην αργήσω πολύ να παραλάβω μιας και έχει περάσει αισίως ένας μήνας από τη παραγγελία. 

Υ.Γ. έχει γίνει η πληρωμή με πιστωτική και έχει ξεκινήσει και η αποπληρωμή των δόσεων. Και αυτό με κάνει να σκάω ακόμα περισσότερο. 

Καλημέρα σας και εγώ ακριβώς το ίδιο έχω παραλάβει έχω πληρώσει και ακόμα το περιμένω ένα μήνα τώρα από τν παραγγελία μου 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...