Eirini_123 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 8 λεπτά πριν, Driver_3 είπε Ο γνωστός μου που είχα αναφέρει σε προηγούμενο ποστ παρέλαβε προχθές. Pro max desert από Κωτσόβολο παραγγελία 9/10. 256?
Eirini_123 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 11 λεπτά πριν, Driver_3 είπε Ωραία. Εγώ δυστυχώς ακόμα περιμένω για να δούμε πότε θα παραλάβω γτ κούρασε αυτό πολύ 😏
koprodogis Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα Πέραν των μεγάλων καταστημάτων έχει κάποιος εικόνα από τα υπόλοιπα που εμφανίζει στο Bestprice όπως το mr-mobile.gr και FoxStore? Θα πάρω τηλέφωνο αλλά επειδή είμαι επιφυλακτικός θα ήθελα και ένα Feedback αν υπάρχει. Θέλω να πάρω 16 pro 256
nikmak7 Δημοσ. πριν από 51 λεπτά Δημοσ. πριν από 51 λεπτά Ο Γερμανός τα έχει σχεδόν όλα και σε pro και σε pro max ετοιμοπαραδοτα!! Αν καποιος δεν έχει παραλάβει ακόμα την προπαραγγελια του μπορεί να το πάρει από κει!!
sleepychris Δημοσ. πριν από 44 λεπτά Δημοσ. πριν από 44 λεπτά 1 hour ago, koprodogis said: Πέραν των μεγάλων καταστημάτων έχει κάποιος εικόνα από τα υπόλοιπα που εμφανίζει στο Bestprice όπως το mr-mobile.gr και FoxStore? Θα πάρω τηλέφωνο αλλά επειδή είμαι επιφυλακτικός θα ήθελα και ένα Feedback αν υπάρχει. Θέλω να πάρω 16 pro 256 Μονο καλα λογια εχω για το foxstore. 100% εμπιστοι και αριστοι επαγγελματιες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα