AntonisPap7 Δημοσ. Τρίτη στις 05:13 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:13 μμ Καλησπέρα παιδιά παραγγελία από Κωτσόβολο 12/10 16 PM BT μου ήρθε σήμερα… άξιζε η αναμονή και κάντε λιγάκι υπομονή.. υπάρχουν πλέον μπόλικα εμπορεύματα και η κατάσταση έχει εξομαλυνθεί… Καλές παραλαβές σε όλους σας, χάρηκα για την επικοινωνία και τις πληροφορίες που με δίνατε και με κρατούσατε ενήμερο!! Εύχομαι όλοι να τακτοποιηθείτε γρήγορα!! 1
Eirini_123 Δημοσ. Τρίτη στις 06:07 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:07 μμ 53 λεπτά πριν, AntonisPap7 είπε Καλησπέρα παιδιά παραγγελία από Κωτσόβολο 12/10 16 PM BT μου ήρθε σήμερα… άξιζε η αναμονή και κάντε λιγάκι υπομονή.. υπάρχουν πλέον μπόλικα εμπορεύματα και η κατάσταση έχει εξομαλυνθεί… Καλές παραλαβές σε όλους σας, χάρηκα για την επικοινωνία και τις πληροφορίες που με δίνατε και με κρατούσατε ενήμερο!! Εύχομαι όλοι να τακτοποιηθείτε γρήγορα!! Καλορίζικο να είναι να το χαρείς αντε να πάρουμε σειρά και εμείς 🤷🏼♀️ το desert πήρατε το 256? 56 λεπτά πριν, Eirini_123 είπε Καλορίζικο να είναι να το χαρείς αντε να πάρουμε σειρά και εμείς 🤷🏼♀️ το desert πήρατε το 256? Από πιο κατάστημα το πήρατε αν επιτρέπεται?
MrSmurf Δημοσ. Τρίτη στις 07:19 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:19 μμ Εγώ 30/9 κοτσο 16 PM desert 256 ούτε φωνή ούτε ακρόαση
Eirini_123 Δημοσ. Τρίτη στις 07:21 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:21 μμ 2 λεπτά πριν, MrSmurf είπε Εγώ 30/9 κοτσο 16 PM desert 256 ούτε φωνή ούτε ακρόαση Συμπάσχω και τους παίρνω κάθε μέρα και ρωτάω και όλο δν ξέρουν πότε θα έρθει 1
Marcella Δημοσ. Τρίτη στις 08:15 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:15 μμ (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Connie12 είπε Καλησπερααα μίλησα με πλαίσιο το πρωί μου είπαν ότι σήμερα παρέλαβαν αρκετά τεμάχια 16 πμ ντεζερτ 256 και αύριο θα παραλάβω !!!! Μετά από δύο μήνες επιτέλους ήρθε !!! Είχα παραγγείλει 12/9…. Καλές παραλαβές και στους υπόλοιπους !!! Από12/9..Μία τρέλα..Με γεια σου!(Όσο για το DT🤌🏻 είναι απλά υπέροχο).Οι παραγγελίες Σεπτεμβρίου από ότι φαίνεται θα εξυπηρετηθούν ως το τέλος του μήνα,τουλάχιστον όσο αφορά το πλαίσιο το οποίο φέτος είναι τραγικό.Περιμένω τηλ τους για να τους κράξω αλλά κυρίως για να δω αν 1/1000ς η συσκευή θα πάει σε κάποιον από εδώ ή τλκ θα δωθεί σε καμία ξαδέλφη,μπατζανάκη κλπ😆 Άντε να το χαρείς! Επεξ/σία Τρίτη στις 08:28 μμ από Marcella
nikb90 Δημοσ. Τρίτη στις 09:51 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:51 μμ Περιμένω iPhone 16 pro desert 256 από public με παραγγελία 21/9. Έχει πάρει κανένας το ίδιο από public να δούμε πού βρισκόμαστε; Στην παραγγελία έδινε ημερομηνία μέχρι 30/11, αλλά δε βλέπω φως 😡
Connie12 Δημοσ. χθες στις 11:50 πμ Δημοσ. χθες στις 11:50 πμ 15 ώρες πριν, Marcella είπε Από12/9..Μία τρέλα..Με γεια σου!(Όσο για το DT🤌🏻 είναι απλά υπέροχο).Οι παραγγελίες Σεπτεμβρίου από ότι φαίνεται θα εξυπηρετηθούν ως το τέλος του μήνα,τουλάχιστον όσο αφορά το πλαίσιο το οποίο φέτος είναι τραγικό.Περιμένω τηλ τους για να τους κράξω αλλά κυρίως για να δω αν 1/1000ς η συσκευή θα πάει σε κάποιον από εδώ ή τλκ θα δωθεί σε καμία ξαδέλφη,μπατζανάκη κλπ😆 Άντε να το χαρείς! Καλησπέρα έπαιρνα τηλέφωνο κάθε μέρα να ρωτήσω αν ήρθε απόθεμα…πάρε τηλ κ πες ότι χτες άλλο ένα άτομο που είχε προπαραγγείλει 12/9 ενημερώθηκε ότι ήρθε απόθεμα ενώ εσύ έμεινες πίσω να δούμε τι θα σου πουν … 1
anna_mar1a Δημοσ. χθες στις 12:11 μμ Δημοσ. χθες στις 12:11 μμ 18 ώρες πριν, Eirini_123 είπε Καλορίζικο να είναι να το χαρείς αντε να πάρουμε σειρά και εμείς 🤷🏼♀️ το desert πήρατε το 256? Από πιο κατάστημα το πήρατε αν επιτρέπεται? Και εγώ το ίδιο πρόβλημα παραγγελία απο 30/9 απο το istorm και μου είπαν στο τηλ οτι αργεί ακόμη η σειρά μου . Μπήκα στο Γερμανό και το έχει ετοιμοπαράδοτο και το πήρα 3
Marcella Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Connie12 είπε Καλησπέρα έπαιρνα τηλέφωνο κάθε μέρα να ρωτήσω αν ήρθε απόθεμα…πάρε τηλ κ πες ότι χτες άλλο ένα άτομο που είχε προπαραγγείλει 12/9 ενημερώθηκε ότι ήρθε απόθεμα ενώ εσύ έμεινες πίσω να δούμε τι θα σου πουν … Αρχικά νόμιζα ότι όντως έμεινα πίσω κ εκνευρίστηκα😂παρόλο που έχω το κινητό!Κοίτα,η δική μου δν είναι προ παραγγελία,ναι μεν είναι Σεπτέμβρη αλλά σχετικά προς τέλη,δν έγινε παράλληλα με το event/παρουσίαση,κοινώς με το που άνοιξαν οι προ παραγγελίες.Θεωρώ ότι με το να παίρνεις κάθε μέρα δεν κερδίζεις κάτι λόγο του ότι δεν εξαρτάται από τον/την υπάλληλο του τηλεφωνικού κέντρου πόσες παραλαβές γίνονται.Με το κράξιμο στα social είχε γίνει δουλίτσα στο 13 pm😅(σχετικά με κωτσο ας’τα.Ακόμα έχω τα screen από την”απόδειξη της λίστα”τους με το ποσό του κινητού και το κενό σημείο που γράφει:αριθμός πελάτη..🫤)Δεν βρίσκω λόγο να πάρω τηλ.Μονο 2 φορές τους είχα πάρει αλλά θα πάρω για να δω τι θα πούνε. Επεξ/σία πριν από 21 ώρες από Marcella 1
Marcella Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Connie12 είπε πάρε τηλ κ πες ότι χτες άλλο ένα άτομο που είχε προπαραγγείλει 12/9 ενημερώθηκε ότι ήρθε απόθεμα ενώ εσύ έμεινες πίσω να δούμε τι θα σου πουν … Συγνώμη σε όλους εκ των προτέρων για το σεντόνι.Τλκ η παραγγελία μου ήταν 20/9.Ήταν ευγενικός ο υπάλληλος.Είπε πόσο καλή πελάτισσα είμαι κ για αυτό δν θα μου έκρυβαν κάτι(χαχαχα)επίσης ότι έχω παραγγείλει 2 συσκευές😂”Μία συσκευή,μια!Η 2η ήταν δικό σας λάθος”.Ειχαν παραλάβει μερικά κομμάτια,εξυπηρετήσαν προπαραγγελίες δλδ from day 1 κτλπ.Επίσης,υπάρχει ζήτηση επειδή είναι hot προϊόν αλλά όχι απόθεμα...Έθιξα θέμα περί χωρητικότητας ότι δλδ έχουν εξυπηρετήσει pm 256 τα οποία εχουν τν μεγαλύτερη ζήτηση ενώ έχω παραγγείλει 512(Θεωρητικά οι μεγαλύτερες χωρητικότητες δν έχουν τόση ζήτηση)ρώτησε αν το βρήκα από αλλού.Στο τέλος ανέφερε ότι υπάρχει καθυστέρηση στις παραλαβές.Ξέρεις τι?Τώρα με τ Black Friday έχουν ως προτεραιότητα να πουλήσουν στοκ οπότε..Πραγματικά δεν ξέρω,δλδ μέχρι κ ο Κωτσόβολος φέτος είναι πιο γρήγορος!Και το Apple Watch 10 από Γερμανό το πήρα.Πολύ καλή κ γρήγορη εξυπηρέτηση να πω τν αλήθεια δν το περίμενα. Επεξ/σία πριν από 16 ώρες από Marcella 1
Morosis Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία πριν από 11 ώρες από Morosis
hlias77 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες (επεξεργασμένο) Οποίος θέλει iPhone iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium από Istorm γλυφάδας ας μου στείλει ένα πμ. Επεξ/σία πριν από 5 ώρες από hlias77
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα