theo190302 Δημοσ. Κυριακή στις 07:32 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:32 μμ Σήμερα που μπήκα και το είδα το στάτους άλλαξε σε ενδοδιακίνηση... Παραγγελία από Public 27/9 , έχει κανείς εικόνα σε πόσο παρέλαβε έπειτα από την ενημέρωση της κατάστασης ; 16 PM 512 GB Black Titanium
Shyn Δημοσ. Κυριακή στις 11:37 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:37 μμ (επεξεργασμένο) Επειδη βλεπω μερικα σχολια για Κωτσοβολο. Παραγγελια 17/10. Προηγηθηκε τηλεφωνικη επικοινωνια την προηγουμενη Τεταρτη και η ενημερωση ηταν πως θα παραλαβουν την Πεμπτη. Το Σαββατο τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν να παω απο το καταστημα να παραλαβω. H κατασταση παραγγελιας δεν εχει ενημερωθει ακομα στην βαση δεδομενων ενω εχω παραλαβει κανονικα. Εχει αποκατασταθει παντως η ελλειψη που υπηρχε στο Μαξ, εκτιμηση ειναι πως πολυ συντομα θα παραλαβετε ολοι. Επεξ/σία Κυριακή στις 11:37 μμ από Shyn
Marcella Δημοσ. Δευτέρα στις 01:32 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:32 πμ (επεξεργασμένο) Στις 17/11/2024 στις 2:05 ΜΜ, Eirini_123 είπε Καλησπέρα παιδιά έχω παραγγείλει από τν Κωτσόβολο το iPhone 16 pro max desert και ακόμα το περιμένω μήπως ξέρετε πότε θα είναι διαθεσιμα επιτέλους για να τα παραλάβουμε ? Τι χρώμα το έχετε παραγγείλει? Καλησπέρα.Έχει«λίγο»καιρό που είναι διαθέσιμα.Κάνοντας refresh την σελίδα σίγουρα θα το βρεις σε κάποιο κατάστημα τους.Κατα την γνώμη μου,χίλιες φορές να πας στο χψ κατάστημα που θα το βρεις διαθέσιμο μέσω του site παρά να περιμένεις… Επεξ/σία Δευτέρα στις 08:26 μμ από Marcella
Eirini_123 Δημοσ. Δευτέρα στις 07:14 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:14 πμ 5 ώρες πριν, Marcella είπε Καλησπέρα.Έχει«λίγο»καιρό που είναι διαθέσιμα..Κάνοντας refresh την σελίδα σίγουρα θα το βρεις σε κάποιο κατάστημα τους.Κατα την γνώμη μου,χίλιες φορές να πας στο χψ κατάστημα που θα το δεις διαθέσιμο,αρκεί να είναι κοντά σου,παρά να περιμένεις.. Καλημέρα έχω πάει αρκετές φορές στο κατάστημα κοντά μου που έχω και μου λένε τα ίδια δν είναι διαθέσιμο θα πάω βέβαια και σήμερα να δω 7 ώρες πριν, Shyn είπε Επειδη βλεπω μερικα σχολια για Κωτσοβολο. Παραγγελια 17/10. Προηγηθηκε τηλεφωνικη επικοινωνια την προηγουμενη Τεταρτη και η ενημερωση ηταν πως θα παραλαβουν την Πεμπτη. Το Σαββατο τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν να παω απο το καταστημα να παραλαβω. H κατασταση παραγγελιας δεν εχει ενημερωθει ακομα στην βαση δεδομενων ενω εχω παραλαβει κανονικα. Εχει αποκατασταθει παντως η ελλειψη που υπηρχε στο Μαξ, εκτιμηση ειναι πως πολυ συντομα θα παραλαβετε ολοι. Καλημέρα σας το ίδιο χρώμα αυτό παραλάβατε? Το desert?
Eirini_123 Δημοσ. Δευτέρα στις 01:21 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:21 μμ 9 ώρες πριν, Shyn είπε Επειδη βλεπω μερικα σχολια για Κωτσοβολο. Παραγγελια 17/10. Προηγηθηκε τηλεφωνικη επικοινωνια την προηγουμενη Τεταρτη και η ενημερωση ηταν πως θα παραλαβουν την Πεμπτη. Το Σαββατο τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν να παω απο το καταστημα να παραλαβω. H κατασταση παραγγελιας δεν εχει ενημερωθει ακομα στην βαση δεδομενων ενω εχω παραλαβει κανονικα. Εχει αποκατασταθει παντως η ελλειψη που υπηρχε στο Μαξ, εκτιμηση ειναι πως πολυ συντομα θα παραλαβετε ολοι. Πήρα ξανά τηλ και μου είπαν ότι δν υπάρχουν και είναι σε έλλειψη το desert 1
Shyn Δημοσ. Δευτέρα στις 02:10 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:10 μμ 39 minutes ago, Eirini_123 said: Πήρα ξανά τηλ και μου είπαν ότι δν υπάρχουν και είναι σε έλλειψη το desert Natural Titanium, αλλα προσφατα εβλεπα οτι ειναι διαθεσιμο και το Desert στη σελιδα τους
Marcella Δημοσ. Δευτέρα στις 03:23 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:23 μμ (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Eirini_123 είπε Καλημέρα έχω πάει αρκετές φορές στο κατάστημα κοντά μου που έχω και μου λένε τα ίδια δν είναι διαθέσιμο θα πάω βέβαια και σήμερα να δω Καλησπέρα.Αυτη τν στιγμή υπάρχει διαθέσιμο:pro 128 natural titanium σε 7 καταστήματα.pro 128gb/256 bt σε 37 καταστήματα.Pro Desert Titanium 128gb σε 17 καταστήματα.Η αλήθεια είναι ότι pro βλεπω μέχρι στιγμής.Βλέπω κ pro max αλλά όχι DT.Περίεργο.Στα pro max υπάρχει πάντα θέμα,ομως αρχές του μήνα για λίγα λεπτά δν είχα προλάβει pro max 512 DT από το συγκεκριμένο κατάστημα χωρίς καν να το έχω παραγγείλει από εκεί..Στον Γερμανό υπάρχει διαθέσιμο pro max 512 DT αλλά το 256 δν υπάρχει. Επεξ/σία Δευτέρα στις 03:53 μμ από Marcella
Gpsyco Δημοσ. Δευτέρα στις 03:51 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:51 μμ Καλησπέρα, Προ-παραγγελία 128 pro, DT από Public 19/09, είναι ακόμη σε status αναμένεται από τον προμηθευτή. Την Παρασκευή επισκέφτηκα κατάστημα Κωτσόβολου στην περιοχή ΙΚΕΑ Θεσσαλονίκη, το ζήτησα, το είχαν διαθέσιμο, το πήρα και έφυγα.
Eirini_123 Δημοσ. Δευτέρα στις 06:05 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:05 μμ 3 ώρες πριν, Shyn είπε Natural Titanium, αλλα προσφατα εβλεπα οτι ειναι διαθεσιμο και το Desert στη σελιδα τους Και εγώ όταν το είδα διαθέσιμο στην σελίδα πήγα ρώτησα από κοντά και μου είπαν ότι είναι το εκθεσιακό 2 ώρες πριν, Gpsyco είπε Καλησπέρα, Προ-παραγγελία 128 pro, DT από Public 19/09, είναι ακόμη σε status αναμένεται από τον προμηθευτή. Την Παρασκευή επισκέφτηκα κατάστημα Κωτσόβολου στην περιοχή ΙΚΕΑ Θεσσαλονίκη, το ζήτησα, το είχαν διαθέσιμο, το πήρα και έφυγα. Που να πάω τώρα Θεσσαλονίκη αστα να πάνε 🤣🤣🤣🤣 2 ώρες πριν, Marcella είπε Καλησπέρα.Αυτη τν στιγμή υπάρχει διαθέσιμο:pro 128 natural titanium σε 7 καταστήματα.pro 128gb/256 bt σε 37 καταστήματα.Pro Desert Titanium 128gb σε 17 καταστήματα.Η αλήθεια είναι ότι pro βλεπω μέχρι στιγμής.Βλέπω κ pro max αλλά όχι DT.Περίεργο.Στα pro max υπάρχει πάντα θέμα,ομως αρχές του μήνα για λίγα λεπτά δν είχα προλάβει pro max 512 DT από το συγκεκριμένο κατάστημα χωρίς καν να το έχω παραγγείλει από εκεί..Στον Γερμανό υπάρχει διαθέσιμο pro max 512 DT αλλά το 256 δν υπάρχει. Εγώ έχω παραγγείλει το desert pro max 256 και δν υπάρχει κανένα διαθέσιμο
Connie12 Δημοσ. Δευτέρα στις 08:10 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:10 μμ 2 ώρες πριν, Eirini_123 είπε Και εγώ όταν το είδα διαθέσιμο στην σελίδα πήγα ρώτησα από κοντά και μου είπαν ότι είναι το εκθεσιακό Που να πάω τώρα Θεσσαλονίκη αστα να πάνε 🤣🤣🤣🤣 Εγώ έχω παραγγείλει το desert pro max 256 και δν υπάρχει κανένα διαθέσιμο Από που και από πότε περίμενεις;
Eirini_123 Δημοσ. Δευτέρα στις 08:15 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:15 μμ 4 λεπτά πριν, Connie12 είπε Από που και από πότε περίμενεις; Από κερατσινι το περιμένω ένα μήνα τώρα 1
Marcella Δημοσ. Δευτέρα στις 08:45 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:45 μμ (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Eirini_123 είπε Εγώ έχω παραγγείλει το desert pro max 256 και δν υπάρχει κανένα διαθέσιμο Κάπου στη Ηλιούπολη λέει…Η κλασική ακύρωση την οποία βγάζουν στο site για όποιον προλάβει,αντί να κάνουν αυτό που πρέπει κ να την δώσουν στην επόμενη παραγγελία.Δεν υπάρχουν εκθεσιακά αλλά δυστυχώς πρέπει κάτι να πούνε ως δικαιολογία.Υποθετικά περιμένω 3ς μήνες από 2 καταστήματα .(Αν όντως περίμενα τόσο θα είχαν σπάσει τα νεύρα μου!)Ίδιο χρώμα με την διαφορά ότι είναι 512.Θεωρητικά οι μεγαλύτερες χωρητικότητες είναι και πιο γρήγορα διαθέσιμες😂 Αυτά 🙂 Επεξ/σία Δευτέρα στις 09:23 μμ από Marcella
Jimakic Δημοσ. Τρίτη στις 10:36 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:36 πμ Αν ενδιαφέρεται κάποιος για 16 Pro Max 256GB - Natural από public στο mall, να μου στείλει pm
Eirini_123 Δημοσ. Τρίτη στις 10:55 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:55 πμ 14 ώρες πριν, Marcella είπε Κάπου στη Ηλιούπολη λέει…Η κλασική ακύρωση την οποία βγάζουν στο site για όποιον προλάβει,αντί να κάνουν αυτό που πρέπει κ να την δώσουν στην επόμενη παραγγελία.Δεν υπάρχουν εκθεσιακά αλλά δυστυχώς πρέπει κάτι να πούνε ως δικαιολογία.Υποθετικά περιμένω 3ς μήνες από 2 καταστήματα .(Αν όντως περίμενα τόσο θα είχαν σπάσει τα νεύρα μου!)Ίδιο χρώμα με την διαφορά ότι είναι 512.Θεωρητικά οι μεγαλύτερες χωρητικότητες είναι και πιο γρήγορα διαθέσιμες😂 Αυτά 🙂 Τι να πω πραγματικά δν ξέρω τι κάνουν αλήθεια
Connie12 Δημοσ. Τρίτη στις 12:41 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:41 μμ Καλησπερααα μίλησα με πλαίσιο το πρωί μου είπαν ότι σήμερα παρέλαβαν αρκετά τεμάχια 16 πμ ντεζερτ 256 και αύριο θα παραλάβω !!!! Μετά από δύο μήνες επιτέλους ήρθε !!! Είχα παραγγείλει 12/9…. Καλές παραλαβές και στους υπόλοιπους !!! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα