Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα.αν ενδιαφέρεται κάποιος για 16 pro max 256 black από document ας μου στείλει πμ.προπαραγγελία αλλά έχω παραλάβει ήδη.

Επεξ/σία από hlias77
Δημοσ.

εμένα με πήραν τώρα και απο isystem (τους είχα στείλει ενα μηνα πριν email να την ακυρώσουν γιατί βρήκα συσκευή) και με πήραν και από Public. Μιλάμε για 16 PM 256

Προφανώς έχει εξομαλυνθεί η κατάσταση και υπάρχει διαθεσιμότητα

Δημοσ.

Μόλις μου έφυγε από Κωτσόβολο η μπλε ένδειξη «Αναμονή Διαθεσιμότητας» και εμφανίστηκε το μήνυμα περί αναμονής της παραγγελίας από τις αποθήκες.

PM 256 DT παραγγελία 26/9

Φτάνει και εμένα η ώρα μου επιτέλους 

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, ripeat είπε

Μόλις μου έφυγε από Κωτσόβολο η μπλε ένδειξη «Αναμονή Διαθεσιμότητας» και εμφανίστηκε το μήνυμα περί αναμονής της παραγγελίας από τις αποθήκες.

PM 256 DT παραγγελία 26/9

Φτάνει και εμένα η ώρα μου επιτέλους 

Και εμένα μου έφυγε η μπλε ένδειξη από Κώτσο για παραγγελία 12/10 Pro Max 256 BT, λες από εβδομάδα να γίνει η δουλειά; 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, AntonisPap7 είπε

Και εμένα μου έφυγε η μπλε ένδειξη από Κώτσο για παραγγελία 12/10 Pro Max 256 BT, λες από εβδομάδα να γίνει η δουλειά; 

Μου ήρθε μήνυμα ότι Τετάρτη θα είναι διαθέσιμο για παραλαβή. Όποτε θεωρώ και εσυ θα ενημερωθείς συντομα για παραλαβή από βδομάδα.

Και υποθέτοντας ότι το 7 στο username σου είναι για τον Ολυμπιακό, μας βλέπω να τα παραλαμβάνουμε και από την ίδια περιοχή 😛

Δημοσ.
Στις 14/11/2024 στις 7:04 ΠΜ, Antigonos7 είπε

Παραγγελια 19/9 PLAISIO
16 Pro 256GB Black Titanium
Ερχεται την Παρασκευη 15/11

Αρχικά με γεια σου!Φέτος μου κάνει εντύπωσή ο τρόπος που κινείται plaisio κ Κωτσόβολος.16/9 παραγγελία από plaisio(16 pro max 512—Desert Titanium)είχα ρωτήσει πώς πάνε τ πράγματα μέχρι στιγμής.Ξέρω ότι παίζου ρόλο πολλοί παράγοντες πχ χρώμα,χωρητικότητα plus ότι στα pm είναι που υπάρχει η μεγάλη καθυστέρηση.Τελοσπαντων,είπαμε τ κλασσικά ότι το 512 δν αργεί όσο το 256 κλπ.Στις 20/9(!)πήραν τηλ κ μου είπαν ότι τ παρέλαβαν..Ανοίγω το mail το οποίο έγραφε:IPhone 16 PRΟ!Η χωρητικότητα κ το χρώμα ήταν σωστά”απλά”αντί για pm ήταν pro.Ίσως έτυχε να έχουν παραλαβή από pro κ να μπερδεύτηκαν οι άνθρωποι😒 αλλά ακόμα δν με έχουν ειδοποιήσει για το pm..Αν περίμενα αυτούς το 25 θα είχα κινητό 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα.Ηρθε και σε μένα μήνυμα από Κωτσόβολο για παραλαβή απ το κατάστημα 21/11 για 16 pro max.Η παραγγελία είχε γίνει 19/10.νομίζω καλά πήγε.

Επεξ/σία από Stathisz1000
  • Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, Marcella είπε

Αρχικά με γεια σου!Φέτος μου κάνει εντύπωσή ο τρόπος που κινείται plaisio κ Κωτσόβολος.16/9 παραγγελία από plaisio(16 pro max 512—Desert Titanium)είχα ρωτήσει πώς πάνε τ πράγματα μέχρι στιγμής.Ξέρω ότι παίζου ρόλο πολλοί παράγοντες πχ χρώμα,χωρητικότητα plus ότι στα pm είναι που υπάρχει η μεγάλη καθυστέρηση.Τελοσπαντων,είπαμε τ κλασσικά ότι το 512 δν αργεί όσο το 256 κλπ.Στις 20/9(!)πήραν τηλ κ μου είπαν ότι τ παρέλαβαν..Ανοίγω το mail το οποίο έγραφε:IPhone 16 PRΟ!Η χωρητικότητα κ το χρώμα ήταν σωστά”απλά”αντί για pm ήταν pro.Ίσως έτυχε να έχουν παραλαβή από pro κ να μπερδεύτηκαν οι άνθρωποι😒 αλλά ακόμα δν με έχουν ειδοποιήσει για το pm..Αν περίμενα αυτούς το 25 θα είχα κινητό 

Περιμένω πμ ντεζερτ από 12/9 πλαίσιο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα με πήραν από το ΠΛΑΙΣΙΟ για προπαραγγελία που είχα κάνει 16-09-2024, iPhone Pro Max 256 Natural Titanium.

Δεν το πήρα γιατί έχω παραλάβει ήδη εδώ και καιρό.

Επεξ/σία από dandri
  • Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, Connie12 είπε

Περιμένω πμ ντεζερτ από 12/9 πλαίσιο 

Θα έλεγα ότι λογικά θα έπρεπε να είχες παραλάβει αλλά δν υπάρχει «λογικά» με αυτούς.Δν μπορώ να συνεννοηθώ με plaisio για αυτό κ το πήρα από Γερμανό κ ησύχασα.Τα ίδια είχαν γίνει με το 13pm και μετά από κράξιμο μου εμφάνιζαν 2-2 συσκευές💀

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά έχω παραγγείλει από τν Κωτσόβολο το iPhone 16 pro max desert και ακόμα το περιμένω μήπως ξέρετε πότε θα είναι διαθεσιμα επιτέλους για να τα παραλάβουμε ? 

Στις 16/11/2024 στις 8:52 ΠΜ, Stathisz1000 είπε

Καλημέρα.Ηρθε και σε μένα μήνυμα από Κωτσόβολο για παραλαβή απ το κατάστημα 21/11 για 16 pro max.Η παραγγελία είχε γίνει 19/10.νομίζω καλά πήγε.

Τι χρώμα το έχετε παραγγείλει?

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Eirini_123 είπε

Καλησπέρα παιδιά έχω παραγγείλει από τν Κωτσόβολο το iPhone 16 pro max desert και ακόμα το περιμένω μήπως ξέρετε πότε θα είναι διαθεσιμα επιτέλους για να τα παραλάβουμε ? 

Γνωστός μου το έχει παραγγείλει 9/10 από Κωτσόβολο ακόμα περιμένει.

Επεξ/σία από Driver_3
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Driver_3 είπε

Γνωστός μου το έχει παραγγείλει 9/10 από Κωτσόβολο ακόμα περιμένει.

Δεν βλέπω να έρχεται σύντομα και εγώ το έχω παραγγείλει από τς 29/10 και ακόμα τπτ χωρίς καμία ενημέρωση 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Eirini_123 είπε

Τι χρώμα το έχετε παραγγείλει?

Καλησπέρα.black titanium απ το κατάστημα του χολαργου και παραλαβή από εκεί 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...