Theodorabf Δημοσ. Τρίτη στις 09:29 πμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 09:29 πμ 15 ώρες πριν, equi1908 είπε Παραγγελία Public 9/10 μέσω website χωρίς πληρωμή με παραλαβή σε κατάστημα Αττικής για 256 PM black μου έστειλαν σήμερα να πάω να παραλάβω.. το ακύρωσα γιατί έχω βρει συσκευή σε ποιο καταστημα γιατι εχω παραγγειλει ακριβως το ιδιο μοντελο απο καταστημα στο μολ 1/10 και ακομα τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zugzwang Δημοσ. Τρίτη στις 10:38 πμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 10:38 πμ Προπαρήγγειλα το 16 pro max σε desert titanium 256gb από istorm στις 13/09, λίγα λεπτά αφού άνοιξαν οι προπαραγγελίες (νομίζω 4-5 λεπτά μετά τις 3). Πήρα χθες τηλ για να μάθω αν έχουν κάποια ενημέρωση και μου είπαν ότι έχουν διαθέσιμο και θα μου το στείλουν άμεσα. Δεν έλαβα sms, αν δεν έπαιρνα τηλ θα περίμενα μέχρι τα Χριστούγεννα ξέρω γω 🤪 Το γράφω και για άλλους που παρήγγειλαν από κει, ότι δεν βλάπτει να τους κάνετε μια κλήση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonis Δημοσ. Τρίτη στις 11:12 πμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 11:12 πμ Σε 10 καταστηματα τωρα στον Κωτσοβολο διαθεσιμο το iPhone 16 Pro Max 512GB Black. Νομιζω τελειωνουμε με το κυνηγι της συσκευης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blaxos Δημοσ. Τρίτη στις 12:00 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 12:00 μμ Παραγγελία public 22/10 pm 256 white ήρθε σήμερα είναι η πρώτες παραλαβές public επαρχία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drakog7 Δημοσ. Τρίτη στις 02:28 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 02:28 μμ (επεξεργασμένο) Παραλαβή από Πλαίσιο Πάτρας για λογαριασμό φίλου, τηλεφωνική παραγγελία από 16/09, στάλθηκε με courier Iphone 16 PM 256gb NaTi Επεξ/σία Τρίτη στις 02:31 μμ από drakog7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maxuris Δημοσ. Τρίτη στις 07:13 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 07:13 μμ Χθες μπήκα στο κατάστημα Γερμανού στο Αιγάλεω για να ρωτήσω εκτιμώμενη αναμονή σε περίπτωση παραγγελίας iPhone 16 Pro 256gb Black Titanium. Τελικά το είχε ετοιμοπαράδοτο και το πήρα απευθείας. Έχει και άλλα μοντέλα Pro και Pro Max ετοιμοπαράδοτα απ' ότι μου είπε ο υπεύθυνος (δεν ρώτησα ακριβώς χωρητικότητες και χρώματα, δεν με πολυένοιαζε). Όποιος ψάχνει πιστεύω δε θα χάσει να περάσει μια βόλτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikmak7 Δημοσ. πριν από 17 ώρες Share Δημοσ. πριν από 17 ώρες Παιδιά καλησπέρα!! Να κάνω μια ερώτηση. To trade in του Κωτσόβολου αξίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos1973 Δημοσ. πριν από 17 ώρες Share Δημοσ. πριν από 17 ώρες 23 minutes ago, nikmak7 said: Παιδιά καλησπέρα!! Να κάνω μια ερώτηση. To trade in του Κωτσόβολου αξίζει; κανενα trade in δεν αξιζει! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andronio Δημοσ. πριν από 14 ώρες Share Δημοσ. πριν από 14 ώρες Προ παραγγελία 16/09 PM 512 Natural Titanium από you.gr, παρέλαβα σήμερα το πρωί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tryf3 Δημοσ. πριν από 12 ώρες Share Δημοσ. πριν από 12 ώρες (επεξεργασμένο) Παραγγελία 11/11 σε άμεσα διαθέσιμο από το site του Κωτσοβωλου και παρέλαβα σήμερα το πρωί. 16 pro max 256. Επιτέλους μετά από 2 άκυρα και προπαραγγελιες. Επεξ/σία πριν από 12 ώρες από tryf3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
avacan23 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Share Δημοσ. πριν από 10 ώρες Έχει μια προσφορά ο κώτσος για 100 ευρώ επιπλέον από την τιμή του trade που νομίζω δεν την έχουν άλλες αλυσίδες. Εμένα το iPhone 15 max 512 gb σε άριστη κατάσταση με 97% μπαταρία μου έδιναν 720 ευρώ . Για αυτό το έβαλα αγγελία. Γενικά το trade είναι η έσχατη λύση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntonisPap7 Δημοσ. πριν από 9 ώρες Share Δημοσ. πριν από 9 ώρες Παραγγελία 12/10 από Κωτσόβολο Pro Max 256 black ακόμα τίποτα, στο περίμενε… επίσης ρώτησα σχετικά με την σειρά προτεραιότητας αν η επιβεβαιωμένες πληρωμές έχουν σειρά προτεραιότητας σε σύγκριση πχ με κάποια άλλη με πλάνο δόσεων και μου απάντησαν πως εξυπηρετούνται με σειρά που καθορίζεται με βάση την ημερομηνία καταχώρησης και μόνο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stelaras1993 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Μέλος Share Δημοσ. πριν από 8 ώρες 1 ώρα πριν, avacan23 είπε Έχει μια προσφορά ο κώτσος για 100 ευρώ επιπλέον από την τιμή του trade που νομίζω δεν την έχουν άλλες αλυσίδες. Εμένα το iPhone 15 max 512 gb σε άριστη κατάσταση με 97% μπαταρία μου έδιναν 720 ευρώ . Για αυτό το έβαλα αγγελία. Γενικά το trade είναι η έσχατη λύση. Το flip αξίζει , ήμουν και εγώ πολύ κατά πχ γιατί έβλεπα τιμές τύπου pandas δηλαδή πολύ χαμηλές . Τσέκαρε το flip. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα