Jesakos Δημοσ. Παρασκευή στις 11:07 πμ Share Δημοσ. Παρασκευή στις 11:07 πμ Παρέλαβα από κωτσοβολο !!!! Από DOA που εγινε επιστροφη και νέα παραγγελια 17/10 σίγουρα επαιξε ρολο που ηταν DOA από το πρώτο που μου ειχε ερθει και ειχε προβλημα στο ακουστικό Καλές παραλαβές παιδιά!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyr123 Δημοσ. Παρασκευή στις 12:15 μμ Share Δημοσ. Παρασκευή στις 12:15 μμ Στις 7/11/2024 στις 7:26 ΠΜ, axidousgr είπε αν και δεν ξερω τι κανει ο ανταγωνισμος , εγω μιας και βρεθηκα διακοπες εξωτερικο μπηκα σε ενα apple store εκανα trade το παλιο μου τηλεφωνο και με 600 ευρω πηρα το νεο μεσα σε 5 λεπτα ! Πιστευω οτι την ταλαιπωρια που τρωμε την εχει δημιουργησει η εγχωρια αγορα ! με ολα τα κολπα της προ πληρωμης κρατησης φιλων κ.λ.π. Το έχω ξαναπεί . Το πρόβλημα στην Ελληνική αγορά δεν το κάνει η Apple εξωτερικού. Το κάνει ο επίσημος Apple στην Ελλάδα η InfoQuest. Τα κινητά υπάρχουν κανονικά στις αποθήκες της Quest απλά κάνουν αυτά τα κολπάκια που ανέφερες 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepychris Δημοσ. Παρασκευή στις 01:05 μμ Share Δημοσ. Παρασκευή στις 01:05 μμ 49 minutes ago, kyr123 said: Το έχω ξαναπεί . Το πρόβλημα στην Ελληνική αγορά δεν το κάνει η Apple εξωτερικού. Το κάνει ο επίσημος Apple στην Ελλάδα η InfoQuest. Τα κινητά υπάρχουν κανονικά στις αποθήκες της Quest απλά κάνουν αυτά τα κολπάκια που ανέφερες α ρε τιτανα ελληναρα, πως τη ξεσκεπασες ετσι παλι τη συνωμοσια! 1 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gianniskks Δημοσ. Παρασκευή στις 01:42 μμ Share Δημοσ. Παρασκευή στις 01:42 μμ (επεξεργασμένο) Μία συσκευή με το όνομα μου με περίμενε στο κατάστημα. Περίμενα κάτι τεράστιο στις 6,9 ίντσες αλλά δεν το αντιλαμβάνομαι τόσο μεγάλο είναι όμως πιο βαρύ από αυτό που είχα. Επεξ/σία Σάββατο στις 12:51 μμ από gianniskks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpyrosJDM Δημοσ. Παρασκευή στις 01:46 μμ Share Δημοσ. Παρασκευή στις 01:46 μμ 3 λεπτά πριν, gianniskks είπε Μία συσκευή με το όνομα μου με περίμενε στο κατάστημα. Περίμενα κάτι τεράστιο στις 6,9 ίντσες αλλά δεν το αντιλαμβάνομαι τόσο μεγάλο είναι πως πιο βαρύ από αυτό που είχα. Πότε έκανες παραγγελία και από ποιο κατάστημα; Προσπαθώ να δω που βρίσκεται η σειρά του Κωτσόβολου. Καλορίζικο φίλε μου. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
massey Δημοσ. Παρασκευή στις 02:13 μμ Share Δημοσ. Παρασκευή στις 02:13 μμ καλησπερα, να κανω μια ερωτηση αν και δεν ξερω αν ειναι το αρμοδιο τοπικ εχω iphone 13 με esim με ολα τα τελευταια updates κτλ, θελω να μεταβω στο 16, η esim μπορει να μεταφερθει μονη της ή θα χρειαστει να παω στον παροχο? γιατι απο τον παροχο μου ειπαν να παω καλυτερα εκει για σιγουρια, μη τυχον υπαρχει θεμα ασυμβατοτητας.. γνωριζει καποιος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gianniskks Δημοσ. Παρασκευή στις 02:17 μμ Share Δημοσ. Παρασκευή στις 02:17 μμ 29 λεπτά πριν, SpyrosJDM είπε Πότε έκανες παραγγελία και από ποιο κατάστημα; Προσπαθώ να δω που βρίσκεται η σειρά του Κωτσόβολου. Καλορίζικο φίλε μου. Στο istorm 14/09 και ώρα 01:36. Παραλίγο δύο μήνες αναμονή. Παρέλαβαν αρκετοί από ότι διαβάζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lecter21 Δημοσ. Παρασκευή στις 02:26 μμ Share Δημοσ. Παρασκευή στις 02:26 μμ 1 ώρα πριν, kyr123 είπε Το έχω ξαναπεί . Το πρόβλημα στην Ελληνική αγορά δεν το κάνει η Apple εξωτερικού. Το κάνει ο επίσημος Apple στην Ελλάδα η InfoQuest. Τα κινητά υπάρχουν κανονικά στις αποθήκες της Quest απλά κάνουν αυτά τα κολπάκια που ανέφερες Όχι φίλε μου δεν υπάρχουν, και δεν υπάρχουν γιατί πολυ απλά φέρνει πολύ λιγότερα απο όσα παραγγέλονται, με σκοπό να φύγουν τα παλιά πρώτα και να γίνεται ντόρος για το καινούργιο. Καί αυτό δεν ισχύει μόνο με τα iPhone αλλά με όλα τα Apple προίοντα. Θυμάμαι το 2022 έβαλα παραγγελία για ένα Mac Studio μαζί με το Studio display, και μάντεψε πότε ήρθανε ακριβώς 2,5 μήνες μετά. Δυστήχως οι επίσημοι μεταπώλητες προμηθέυονται μόνο απο τον επίσημο εισαγωγέα απο τον οποίο δημιουργείται όλη αυτή η καθυστέρηση. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
openminder777 Δημοσ. Παρασκευή στις 04:36 μμ Share Δημοσ. Παρασκευή στις 04:36 μμ ειλικρινα ..??? γιατι δεν τα παραγγελνετε απο εξωτερικο και βασανιζεστε ????!!!!!!!!!! φιλος μου παρήγγειλε απο amazon. de και ηρθε σε 4 ημερες΅!!! 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpyrosJDM Δημοσ. Παρασκευή στις 05:31 μμ Share Δημοσ. Παρασκευή στις 05:31 μμ 55 λεπτά πριν, openminder777 είπε ειλικρινα ..??? γιατι δεν τα παραγγελνετε απο εξωτερικο και βασανιζεστε ????!!!!!!!!!! φιλος μου παρήγγειλε απο amazon. de και ηρθε σε 4 ημερες΅!!! Γιατί πολλοί τα παίρνουν με δόσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinitos Δημοσ. Παρασκευή στις 07:43 μμ Share Δημοσ. Παρασκευή στις 07:43 μμ 5 hours ago, lecter21 said: Όχι φίλε μου δεν υπάρχουν, και δεν υπάρχουν γιατί πολυ απλά φέρνει πολύ λιγότερα απο όσα παραγγέλονται, με σκοπό να φύγουν τα παλιά πρώτα και να γίνεται ντόρος για το καινούργιο. Καί αυτό δεν ισχύει μόνο με τα iPhone αλλά με όλα τα Apple προίοντα. Θυμάμαι το 2022 έβαλα παραγγελία για ένα Mac Studio μαζί με το Studio display, και μάντεψε πότε ήρθανε ακριβώς 2,5 μήνες μετά. Δυστήχως οι επίσημοι μεταπώλητες προμηθέυονται μόνο απο τον επίσημο εισαγωγέα απο τον οποίο δημιουργείται όλη αυτή η καθυστέρηση. Έχει άραγε στείλει κανεις μειλ αγανάκτησης και διαμαρτυρίας στην απλ εξω? Συνήθως οι αντιπροσωπείες οταν πέσει έξω παράπονο τρέχουν και δεν φτάνουν. Θα κάνω μια απόπειρα σήμερα το βράδυ να δω τι θα πουν 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marcella Δημοσ. Σάββατο στις 11:19 πμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 11:19 πμ 18 ώρες πριν, SpyrosJDM είπε Πότε έκανες παραγγελία και από ποιο κατάστημα; Προσπαθώ να δω που βρίσκεται η σειρά του Κωτσόβολου. Καλορίζικο φίλε μου. Από Κωτσόβολο,ε?Δίνοντας το χψ ποσό για κάτι το οποίο δν ξέρεις πότε θα το έχεις.Πέρνα καμιά βόλτα από κάποιο κατάστημα τους κ ίσως να εμφανιστεί κάτι αν κ φέτος έχουν άλλο σύστημα,πριν 1 βδομάδα+ είχαν πει ότι εξυπηρετούν του Σεπτεμβρίου.Η αλήθεια είναι ότι δν υπάρχει απόθεμα ειδικά σε pro max,αυτό δν δικαιολογεί το τι γίνεται,αλλά ok.Έχω βάλει 2 ίδιες συσκευές σε 2 διαφορετικά καταστήματα κ οι 2 παραγγελίες έγιναν προς τέλη Σεπτέμβρη.Είμαι περίεργη μήπως κ τύχει να ειδοποιηθεί κάποιος από εδώ τν ημέρα που θα με πάρουν istorm κ πλαίσιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpyrosJDM Δημοσ. Σάββατο στις 01:14 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 01:14 μμ 1 ώρα πριν, Marcella είπε Από Κωτσόβολο,ε?Δίνοντας το χψ ποσό για κάτι το οποίο δν ξέρεις πότε θα το έχεις.Πέρνα καμιά βόλτα από κάποιο κατάστημα τους κ ίσως να εμφανιστεί κάτι αν κ φέτος έχουν άλλο σύστημα,πριν 1 βδομάδα+ είχαν πει ότι εξυπηρετούν του Σεπτεμβρίου.Η αλήθεια είναι ότι δν υπάρχει απόθεμα ειδικά σε pro max,αυτό δν δικαιολογεί το τι γίνεται,αλλά ok.Έχω βάλει 2 ίδιες συσκευές σε 2 διαφορετικά καταστήματα κ οι 2 παραγγελίες έγιναν προς τέλη Σεπτέμβρη.Είμαι περίεργη μήπως κ τύχει να ειδοποιηθεί κάποιος από εδώ τν ημέρα που θα με πάρουν istorm κ πλαίσιο. Έχω περάσει από 5 διαφορετικά καταστήματα. Δεν βγάζω άκρη με κανέναν. Από 19/09 τίποτα 😂. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinitos Δημοσ. Σάββατο στις 01:38 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 01:38 μμ Δεν βρίσκω κάνα mail για επικοινωνία με την μαμά εταιρεια για να κάνω διαμαρτυρία αν εχει κανεις ας το γράψει εδω η σε ομ αν είναι από τον τιμ κοκ κάπως έτσι δεν την λένε??? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gianniskks Δημοσ. Σάββατο στις 01:44 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 01:44 μμ 5 λεπτά πριν, kinitos είπε Δεν βρίσκω κάνα mail για επικοινωνία με την μαμά εταιρεια για να κάνω διαμαρτυρία αν εχει κανεις ας το γράψει εδω η σε ομ αν είναι από τον τιμ κοκ κάπως έτσι δεν την λένε??? Μπορείς να ανοίξεις ένα θέμα στο Apple Discussions και ίσως απαντήσει κάποιος εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα