Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 16 Pro/ Pro Max

Stelaras1993
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dandri,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δν έχω διαβάσει το τι έχει γραφτεί στις προηγούμενες σελίδες αλλά ok όλοι ξέρουμε τι γίνεται κάθε χρόνο.Παραγγελία από πλαίσιο 24/09(16 pm desert titanium 512).Με παίρνουν τηλ 4-5 ημέρες μετά(!)κ μου λένε ήρθε το κινητό..Τλκ ήταν λάθος αντί για pro max ήταν pro😑Ψαχνόμουν στον Κωτσόβολο γτ ξέρω πως κινούνται,είχαν 1 διαθέσιμο στο κατάστημα που είναι κοντά στο Ikea αλλά δν το πρόλαβα.Τη προηγούμενη Πέμπτη βρήκα 2 διαθέσιμα σε κατάστημα Γερμανού(θες/νικη)αλλά κανένα από τα 2 δν ήταν αυτό που ήθελα,είχαν pm 512 black κ pm 1tb white btw τα παιδιά είπαν ότι ήταν η πρώτη μέρα που ήρθανε pro max στο κατάστημα κ από τότε δν έχουν ξανά φέρει.Το ίδιο βράδυ στο site τους γινόταν ο κακός χαμός από συσκευές υπήρχαν τα πάντα!Το πήρα από το site κ πριν 2 μέρες πήγα κ το παρέλαβα από το κοντινότερο κατάστημα.Ειχα πάρει τηλ 2 φορές στο πλαίσιο κ μου λέγανε ότι να’ναι.Θυμαμαι ότι το πλαίσιο με είχε κάνει τρελή με το 13 ok κ όταν τους έκραξα ξαφνικά μου βρήκαν 2 συσκευές(…) που σαφώς κ δν το πήρα από αυτούς το είχα βρει ψιλό άκυρα από τον Κωτσόβολο 

Επεξ/σία από Marcella
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στις 6/11/2024 στις 12:51 ΜΜ, Noggenz_N5 είπε

Πλαίσιο παραγγελία 13/09 PM black 256, μου είπαν σήμερα για Δεκέμβριο. Ακόμα εξυπηρετούνται οι 11/09 μου είπε… Ελλαδισταν.

Και που σου είπαν αυτό καλά είναι.Τν προηγούμενη βδομάδα τους πήρα κ ούτε να τσεκάρουν ήθελαν,το μόνο που τους ένοιαζε ήταν να το κλείσουν όσο πιο γρήγορα γινόταν.Τους είχα πει να δώσω τηλ να δούνε που βρισκόμαστε κ μου απαντάει:Μπα δν χρειάζεται..Τι δν χρειάζεται ρε συ?φυσικά κ χρειάζεται!Και που του το είπα σαν να μν το είπα ήταν.(το πλαίσιο είχε pro,από την 4η μέρα με πήραν να μου δώσουν pro αντί για pm,για κλάμματα είναι)Για εμένα ο Γερμανός είναι η καλύτερη λύση είχε τα πάντα στο site κ σε 3ς μέρες το είχαν στείλει.Όσοι είναι Αθήνα λογικά θα τα βρούνε και σε καταστήματα.

Επεξ/σία από Marcella

4 ώρες πριν, axidousgr είπε

αν και δεν ξερω τι κανει ο ανταγωνισμος , εγω μιας και βρεθηκα διακοπες εξωτερικο μπηκα σε ενα apple store εκανα trade το παλιο μου τηλεφωνο και με 600 ευρω πηρα το νεο μεσα σε 5 λεπτα ! Πιστευω οτι την ταλαιπωρια που τρωμε την εχει δημιουργησει η εγχωρια αγορα ! με ολα τα κολπα της προ πληρωμης κρατησης φιλων κ.λ.π.

Έχω φίλο που ζει μόνιμα Πορτογαλία και κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα κάθε χρόνο!!!

Μου έχει πει το ίδιο ακριβώς!!!

18 ώρες πριν, Cocomel είπε

ειναι απίστευτο το πόσο εύκολα εχει καταφέρει μια εταιρία να την παρακαλατε να σας δώσει ένα τηλέφωνο να το πληρώνετε και ακριβά να προσφέρει και τα μισα σπο τον ανταγωνισμό... πραγματικά θα έδινα άνετα 2.000 ευρώ να παρακολουθήσω ένα σεμινάριο marketing της Apple για το πώς τα κατάφεραν να κανει τον καθε εργαζόμενο με βασικο να νοιώθει πλούσιος 

Καλά τα λες!!

Λογικα η Apple πρέπει να έχει ξεχωριστό σεμινάριο marketing για την πολιτική marketing στην Ελλάδα!!

Εταιρική παραγγελία 13/9 Πλαίσιο, 1 pro max 256 black και 1 pro max 256 natural titanium, αύριο ή την Δευτέρα θα τα φέρουν. 

Επεξ/σία από kaktos77
  • Like 2

2 ώρες πριν, kaktos77 είπε

Εταιρική παραγγελία 13/9 Πλαίσιο, 1 pro max 256 black και 1 pro max 256 natural titanium, αύριο ή την Δευτέρα θα τα φέρουν. 

Σε πήρανε τηλέφωνο ;

Μόλις έλαβα email από istorm για να παραλάβω το 16 PM 256 Black. Παραγγελία 14/09. Ήρθαν τα Χριστούγεννα. Καλές παραλαβές και στους υπόλοιπους! 

Επεξ/σία από gianniskks
  • Haha 1

Καλησπέρα σε όλους, παιδιά. Ήθελα απλώς να πω σε όλους ότι την προηγούμενη Τετάρτη, 30/10, μου ήρθε email παραλαβής του iPhone 16 Pro Max που προπαρήγγειλα στις 13/09 με παραλαβή από iStorm Κολωνακίου.

Πηγαίνοντας στο κατάστημα για παραλαβή με ενημερώνουν πως επειδή πέρασαν 20 μέρες από την ημέρα παραγγελίας (γιατί άραγε;) το ποσό αποδεσμεύθηκε από την πιστωτική κάρτα και ότι θα έπρεπε να πληρώσω ξανά επί τόπου στο POS.

Λέω ok, ας το κάνουμε. Ο υπάλληλος ετοιμάζει όλα τα απαραίτητα για την παραλαβή, φόρμες, email κτλ, πάω να πληρώσω ξανά με την κάρτα και η συναλλαγή απορρίπτεται. Δύο φορές. Μου λέει ότι μάλλον οι δόσεις που επέλεξα είναι πολλές (οι ίδιες που επέλεξα και στην προπαραγγελία μου και προχώρησε) κι ότι θα πρέπει να επικοινωνήσω με την τράπεζα.

Φεύγω με βαριά καρδιά γιατί πήγα ενθουσιασμένος και δεν κατάφερα να πάρω το κινητό και στο δρόμο καλώ την τράπεζα να ρωτήσω τι συμβαίνει. Μου λένε ότι ουσιαστικά το ποσό δεν αποδεσμεύθηκε ποτέ από την πλευρά τους και θα πρέπει το λογιστήριο της iStorm να στείλει σχετικό αίτημα για να λυθεί το θέμα μεταξύ των τραπεζών.

Τους παίρνω τηλέφωνο, στέλνω email και μου απαντάνε ότι πρέπει να περιμένω ενημέρωση προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες προς αποδέσμευση. 

Αφήνω το ΣΚ να περάσει και παίρνω ξανά την τράπεζα τη Δευτέρα. Με ενημερώνουν πως ακόμα δεν έχει επιλυθεί το θέμα από την πλευρά τους και ότι θα στείλουν ειδικό αίτημα για να το επισπεύσουν. Στέλνω πάλι email, δεν απαντάνε ποτέ. Σήμερα με κάλεσαν από την τράπεζα ότι τελικά αποδεσμεύθηκε το ποσό κι ότι μπορώ να συνεχίσω να κάνω αγορές. Από iStorm ακόμα καμία ενημέρωση.

Απλώς ήθελα να πω κάπου ότι ήμουν τόσο κοντά στο να το πάρω γιατί μου ήρθε email παραλαβής και έτρεξα όλος χαρά και τελικά δεν μου το έδωσαν ποτέ. Όχι και η καλύτερη εμπειρία για να πω την αλήθεια, και στο κατάστημα και στην εξυπηρέτηση σαν να βαριούνταν λίγο να ασχοληθούν, αλλά ας είναι, υγεία. Υπάρχουν σοβαρότερα προβλήματα. Θα περιμένω νεότερα.

• Sad 1

Στις 6/11/2024 στις 5:39 ΜΜ, Cocomel είπε

ειναι απίστευτο το πόσο εύκολα εχει καταφέρει μια εταιρία να την παρακαλατε να σας δώσει ένα τηλέφωνο να το πληρώνετε και ακριβά να προσφέρει και τα μισα σπο τον ανταγωνισμό... πραγματικά θα έδινα άνετα 2.000 ευρώ να παρακολουθήσω ένα σεμινάριο marketing της Apple για το πώς τα κατάφεραν να κανει τον καθε εργαζόμενο με βασικο να νοιώθει πλούσιος 

Αυτή η κασέτα για βασικό μισθό και iPhone εχει κουράσει τόσο πολύ🤮. Ο καθένας ευτυχώς επιλέγει ό,τι θέλει και το καλύτερο είναι ότι δεν χρειάζεται να απολογηθεί σε κανέναν!  Άμα καθίσουμε να σκεφτούμε που τα δίνει ο καθένας, καλά κρασιά. Ο ένας τα δίνει σε τσιγάρα, ο άλλος τα δίνει σε επώνυμη ένδυση, ο άλλος σε delivery κτλ κτλ. Εσένα τι σε ενοχλεί? Τα δικά σου είναι?

ΥΓ Πλούσιος είσαι όταν τα έχεις καλά με τον εαυτό σου...

• Like 7

3 λεπτά πριν, Matt87 είπε

Αυτή η κασέτα για βασικό μισθό και iPhone εχει κουράσει τόσο πολύ🤮. Ο καθένας ευτυχώς επιλέγει ό,τι θέλει και το καλύτερο είναι ότι δεν χρειάζεται να απολογηθεί σε κανέναν!  Άμα καθίσουμε να σκεφτούμε που τα δίνει ο καθένας, καλά κρασιά. Ο ένας τα δίνει σε τσιγάρα, ο άλλος τα δίνει σε επώνυμη ένδυση, ο άλλος σε delivery κτλ κτλ. Εσένα τι σε ενοχλεί? Τα δικά σου είναι?

ΥΓ Πλούσιος είσαι όταν τα έχεις καλά με τον εαυτό σου...

Μα σιγά την πολυτέλεια που είναι ένα ακριβό κινητό το 2024… 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...