kara261099 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Έκανα προπαραγελλία απο κατάστημα Γερμανού. Έχει καποίος εμπειρία σχετικά με τον Γερμανό και για το εαν υπάρχει κάποια διαφορά που το προπαρήγγειλα απο εκεί σε σχέση με κάποιο αλλό κατάστημα ; Γιατί βλέπω ότι ο περισσότερος κόσμος το παραγγέλνει απο άλλα καταστήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Petros_P_ είπε η προπαραγγελια, ειναι ολο το ποσο μπροστα κανονικα οχι 100€ Μαγαζι που σε προπαραγγελια απαιτεί προεξοφληση απο τον πελάτη θα πρέπει να δίνει και συγκεκριμένη ημερομηνια παράδοσης και εφόσον ο πελάτης συμφωνεί με την ημερομηνία που θα του παραδοθεί το προϊόν, να προχωρά στην προεξόφληση. Όταν όμως ρωτας ποτε θα έρθει η συσκευή και σου απαντάνε αλλά αντ’αλλά της Παρασκευής του γάλα, είναι αστειο να ζητήσουν προεξόφληση με άγνωστη ημερομηνία παράδοσης. Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου από Pwpwpw 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lewnidas1995 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) γι αυτο και ο κωτσοβολος ζητα ενα τυπικο κατοσταρικο , για να μην εχει την υποχρεωση. Και συ μετα αν θες ακυρωνεις αμεσα. Δεν δικαιολογω, απλα το θεωρω λογικο να ζητησει ενα κατοσταρικο γιατι αν εκαναν ολοι προπαραγγελια χυμα θα εχαναν την μπαλα. Οποτε σου λεει αυτος που οντως ενδιαφερεται θα τα δωσει Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου από Lewnidas1995 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wh1t3r0se Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 19 λεπτά πριν, kara261099 είπε Έκανα προπαραγελλία απο κατάστημα Γερμανού. Έχει καποίος εμπειρία σχετικά με τον Γερμανό και για το εαν υπάρχει κάποια διαφορά που το προπαρήγγειλα απο εκεί σε σχέση με κάποιο αλλό κατάστημα ; Γιατί βλέπω ότι ο περισσότερος κόσμος το παραγγέλνει απο άλλα καταστήματα. σου ζητησαν προεξοφληση; Επισης, σου ειπαν ημερομηνια παραδοσης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimpia Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 50 λεπτά πριν, kara261099 είπε Έκανα προπαραγελλία απο κατάστημα Γερμανού. Έχει καποίος εμπειρία σχετικά με τον Γερμανό και για το εαν υπάρχει κάποια διαφορά που το προπαρήγγειλα απο εκεί σε σχέση με κάποιο αλλό κατάστημα ; Γιατί βλέπω ότι ο περισσότερος κόσμος το παραγγέλνει απο άλλα καταστήματα. εχω εγω με το 14 pro max προπερσυ εγραφε διαθεσιμο, το παραγγελνω, το προπληρωνω εννοειται γιατι ειναι πονηροι και δεν εχουν επιλογη πληρωμη στο καταστημα, δεν ηρθε ποτε παιρνω τηλεφωνο, ρωταω, μου λενε αααα δεν τα μαθατε? ακυρωθηκε η παραγγελια σας, τελικα δεν ειναι διαθεσιμο, θα σας επιστρεψουμε τα λεφτα και εδω αρχιζει το γελιο... ειχα βαλει πληρωμη σε 12 δοσεις... μαντεψε ποτε μου ξεχρεωσαν την καρτα... γιεπ, μηνα μηνα σε 12 μηνες ααααα δεν το ξερατε μου λενε? ετσι κανουμε εμεις δηλαδη λεω αν ειχα βαλει 48 δοσεις? σε 48 μηνες μου λενε, ειναι πολυ λογικο οποτε απο τοτε, ουτε απ'εξω 2 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lewnidas1995 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, dimpia said: εχω εγω με το 14 pro max προπερσυ εγραφε διαθεσιμο, το παραγγελνω, το προπληρωνω εννοειται γιατι ειναι πονηροι και δεν εχουν επιλογη πληρωμη στο καταστημα, δεν ηρθε ποτε παιρνω τηλεφωνο, ρωταω, μου λενε αααα δεν τα μαθατε? ακυρωθηκε η παραγγελια σας, τελικα δεν ειναι διαθεσιμο, θα σας επιστρεψουμε τα λεφτα και εδω αρχιζει το γελιο... ειχα βαλει πληρωμη σε 12 δοσεις... μαντεψε ποτε μου ξεχρεωσαν την καρτα... γιεπ, μηνα μηνα σε 12 μηνες ααααα δεν το ξερατε μου λενε? ετσι κανουμε εμεις δηλαδη λεω αν ειχα βαλει 48 δοσεις? σε 48 μηνες μου λενε, ειναι πολυ λογικο οποτε απο τοτε, ουτε απ'εξω αυτος ειναι ο κανονας των πιστοτικων καρτων ετσι κ αλλιως, οχι του γερμανου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
clGR Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου εκανα προπαραγγελια απο γερμανο της περιοχης μ (μενω επαρχια) εγραψε (σ χαρτακι) 😜 στοιχεια χρωμα αφμ( θα τ παρω μ τιμολογιο) κ τηλ κ οταν ειναι εδω θα μ παρουν τηλ. θα παω να παραλαβω κ να πληρωσω. λετε να το εχω μεχρι τα Χριστουγεννα κ αν? 😜😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Babis_allos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, dimpia είπε εχω εγω με το 14 pro max προπερσυ εγραφε διαθεσιμο, το παραγγελνω, το προπληρωνω εννοειται γιατι ειναι πονηροι και δεν εχουν επιλογη πληρωμη στο καταστημα, δεν ηρθε ποτε παιρνω τηλεφωνο, ρωταω, μου λενε αααα δεν τα μαθατε? ακυρωθηκε η παραγγελια σας, τελικα δεν ειναι διαθεσιμο, θα σας επιστρεψουμε τα λεφτα και εδω αρχιζει το γελιο... ειχα βαλει πληρωμη σε 12 δοσεις... μαντεψε ποτε μου ξεχρεωσαν την καρτα... γιεπ, μηνα μηνα σε 12 μηνες ααααα δεν το ξερατε μου λενε? ετσι κανουμε εμεις δηλαδη λεω αν ειχα βαλει 48 δοσεις? σε 48 μηνες μου λενε, ειναι πολυ λογικο οποτε απο τοτε, ουτε απ'εξω Δεν καταλαβαίνω τι σε προβληματίζει σε αυτό να πω την αλήθεια. Ίσως δεν κατάλαβα καλά. Το πήρες εσύ με 12 δόσεις. Με λίγα λόγια, δεν το πλήρωσες. Κάθε μήνα η πιστωτική σου σε χρέωνε Χ ποσό και αυτοί ξεχρέωναν την πιστωτική σου με Χ ευρώ. Καταλαβαίνω ότι το πιό άνετο απ' όλα θα ηταν να σου επιστραφούν τα χρήματα για όσους μήνες είχες ήδη πληρώσει και να ακυρωθεί τελείως αυτή η διαδικασία. Αλλά διαφορετικά τι περίμενες ακριβώς. Να σου δώσουν 12*Χ εσένα στο χέρι και μετά να ελπίζουν ότι θα ξεχρεώσεις εσύ το κινητό μήνα μήνα στην τράπεζα; Και για να το τραβήξω το παράδειγμα: αν εσύ κάνεις σε 48 δόσεις μια αγορά 20000 ευρώ και μετά την ακυρώσεις, περιμένεις να σου δώσει ο Γερμανός 20000 ευρώ στο χέρι; Δηλαδή άτοκο 4ετές δάνειο; Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου από Babis_allos 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 22 λεπτά πριν, clGR είπε εκανα προπαραγγελια απο γερμανο της περιοχης μ (μενω επαρχια) εγραψε (σ χαρτακι) 😜 στοιχεια χρωμα αφμ( θα τ παρω μ τιμολογιο) κ τηλ κ οταν ειναι εδω θα μ παρουν τηλ. θα παω να παραλαβω κ να πληρωσω. λετε να το εχω μεχρι τα Χριστουγεννα κ αν? 😜😂 αν πάρεις με τιμολόγιο τι διαδικασία χρειάζεται? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, Lewnidas1995 είπε Δεν δικαιολογω, απλα το θεωρω λογικο να ζητησει ενα κατοσταρικο γιατι αν εκαναν ολοι προπαραγγελια χυμα θα εχαναν την μπαλα. Οποτε σου λεει αυτος που οντως ενδιαφερεται θα τα δωσει Συμφορουμίτη, ο Κωτσόβολος(και οι άλλες αλυσίδες) χάνει την μπάλα κάθε χρόνο και το κατοστάρικο που ζητάει.... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lewnidas1995 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 14 minutes ago, Fulgore said: Συμφορουμίτη, ο Κωτσόβολος(και οι άλλες αλυσίδες) χάνει την μπάλα κάθε χρόνο και το κατοστάρικο που ζητάει.... φυσικα και την χανει, εγω ειπα απλα οτι ζηταει το κατοσταρικο για δικη ευκολια να μην ασχολειται με 500 προπαραγγελιες που θα κανει ο καθενας και βαζει το κατοσταρικο σαν ρητρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, Lewnidas1995 είπε φυσικα και την χανει, εγω ειπα απλα οτι ζηταει το κατοσταρικο για δικη ευκολια να μην ασχολειται με 500 προπαραγγελιες που θα κανει ο καθενας και βαζει το κατοσταρικο σαν ρητρα Οχι συμφορουμίτη, εσύ είπες ότι ζητάει το κατοστάρικο για να μην χάνει την μπάλα, ενώ στην πράξη την μπάλα ο Κωτσόβολος την χάνει ακόμα και 10 προπαραγγελίες να υπάρχουν. Ξέρουν εδώ και χρόνια τι συμβαίνει με προπαραγγελίες Iphone, γιαυτό μπαίνει η ρήτρα των 100ευρώ. Επίτηδες και όχι για δική τους ευκολία με τις προπαραγγελίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros_P_ Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, Lewnidas1995 said: φυσικα και την χανει, εγω ειπα απλα οτι ζηταει το κατοσταρικο για δικη ευκολια να μην ασχολειται με 500 προπαραγγελιες που θα κανει ο καθενας και βαζει το κατοσταρικο σαν ρητρα αυτη η επιλογη που ακριβως υπαρχει; γιατι εγω πριν κανω προπαραγγελια απο iStorm (και φυσικα πληρωσα ολο το ποσο μπροστα) και στα υπολοιπα ζητουσε κανονικη εξοφληση του κινητου και οχι 100€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick_gr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Κανονικά προπαραγγελία σημαινει οτι σου δίνω ημερομηνία που θα παραλάβω και αποφασίζεις αν θα προχωρήσεις όπως κάνει και η Apple. Αν δεις οτι σε παει πίσω εβδομάδες αποφασίζεις αν θα συνεχίσεις ή οχι. Το να βάζουν προπαραγγελίες μη γνωρίζοντας πόσο κόσμο θα εξυπηρετήσουν και ζητώντας μπροστα τα χρήματα δεν είναι σωστό. Γι αυτο αρκετοί βάζουν προπαραγγελία σε διάφορα μαγαζία με μηδεν κόστος αφού όλα ειναι εντελώς στον αέρα. Πιθανόν να μη τους δίνει όμως και η Apple τι πραγματικά μπορεί να παραδώσει μέχρι τις 20/9 σε κάθε εταιρεία και γι αυτο να γίνεται το μπάχαλο αλλά να κραταει μόνο για δική της χρήση αυτές τις πληροφορίες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lewnidas1995 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου τα πανηγυρια ξεκινησαν ηδη. Apple γερμανιας λεει 3-4 εβδομαδες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα