sleepychris Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) "θα τους παρω να τους κραξω! μαζικες ακυρωσεις να βαλουνε μυαλο! θα παω στο συνηγορο του καταναλωτη! θα τους δειξω εγω θα δουνε τι θα παθουνε! δεν ξερουνε ποιος ειμ'εγω!"... meanwhile ο Κοτσοβολος και το Πλαισιο: Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2024 από sleepychris 3
SpyrosJDM Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2024 10 λεπτά πριν, sleepychris είπε "θα τους παρω να τους κραξω! μαζικες ακυρωσεις να βαλουνε μυαλο! θα παω στο συνηγορο του καταναλωτη! θα τους δειξω εγω θα δουνε τι θα παθουνε! δεν ξερουνε ποιος ειμ'εγω!"... meanwhile ο Κοτσοβολος και το Πλαισιο: Αν πάρεις και τους κράξεις θα σε πουν κακό γιατί δεν φταίνε οι υπάλληλοι να τα ακούνε!
sleepychris Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2024 10 minutes ago, SpyrosJDM said: Αν πάρεις και τους κράξεις θα σε πουν κακό γιατί δεν φταίνε οι υπάλληλοι να τα ακούνε! δυο τρεις σελιδες πισω,εσυ εισαι που εγραφες "θα παω απο εκει και θα τα ακουσουνε"...
SpyrosJDM Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, sleepychris είπε δυο τρεις σελιδες πισω,εσυ εισαι που εγραφες "θα παω απο εκει και θα τα ακουσουνε"... Ναι αυτό λέω. Κάποιοι με είπανε κακό. Δεν εννοούσα να πάω να τους βρίσω αλλά πρέπει κάποιος να τα ακούσει, γιατί στην τελική όπως δεν φταίνε οι υπάλληλοι δεν φταίει και ο πελάτης που πληρώνει και τον κοροϊδεύουν. Εγώ πήγα από το μαγαζί 3 φορές. Τους εξήγησα την κατάσταση όμορφα και ωραία και αυτοί είπαν ότι θα μιλήσουν με τον εισαγωγέα και θα με ενημερώσουν. Φυσικά καμία ενημέρωση εδώ και 3 ημέρες. Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2024 από SpyrosJDM
Alicekr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2024 4 ώρες πριν, lorelai40 είπε Καλημερα! Παρέλαβα και εγώ τελικά με παραγγελία 20/9 PM 256 black με πλανο δόσεων από Κώτσο. Για την ιστορία παρότι προφανεστατα είναι εντελώς απαράδεκτοι στην εξυπηρέτηση, η αναμονή ήταν ακριβώς (1,5μηνας) όσο περίμενα και το PM 13 που δεν ήταν και περίοδος λανσαρίσματος τότε ήταν μάρτιος απρίλιος. Καλές παραλαβές σε όλους ελπίζω να στρώσει μέσα στον μήνα η κατάσταση αποθεμάτων. ΥΓ: γνωρίζει καποιος πέρα από το pandas( το έχω χρησιμοποιήσει και το ξέρω) το flip.gr ποσό αξιόπιστο είναι; Ας μου στείλει ένα pm Καλησπέρα, άλλαξε κάτι στην online κατάσταση της παραγγελίας σου και παρελαβες ; Πέρα από το τηλ που λογικά σε πήραν ; Επίσης έχω κάνει 20/9 την παραγγελία από Κωτσοβ και ενώ 19/10 ήρθε μήνυμα ότι θα βρίσκεται στις αποθήκες 21/10 ξαφνικά μου έγραψε πάλι αναμονή διαθεσιμότητας και εννοείται ότι έχω πάρει τηλ και έχω μιλήσει και ονλάιν και έχω πάει από το κατάστημα και ακόμα τίποτα . εχω πληρώσει και προκαταβολή δόση κλπ . Είμαι έτοιμη να ακυρώσω απλά σκέφτομαι αν παίρνω πίσω τα λεφτά μου.
lorelai40 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2024 29 λεπτά πριν, Alicekr είπε Καλησπέρα, άλλαξε κάτι στην online κατάσταση της παραγγελίας σου και παρελαβες ; Πέρα από το τηλ που λογικά σε πήραν ; Επίσης έχω κάνει 20/9 την παραγγελία από Κωτσοβ και ενώ 19/10 ήρθε μήνυμα ότι θα βρίσκεται στις αποθήκες 21/10 ξαφνικά μου έγραψε πάλι αναμονή διαθεσιμότητας και εννοείται ότι έχω πάρει τηλ και έχω μιλήσει και ονλάιν και έχω πάει από το κατάστημα και ακόμα τίποτα . εχω πληρώσει και προκαταβολή δόση κλπ . Είμαι έτοιμη να ακυρώσω απλά σκέφτομαι αν παίρνω πίσω τα λεφτά μου. τηλέφωνο δεν με πήραν ποτέ δεν χρειάστηκε. Την περασμένη Πέμπτη το βράδυ σε ένα από τα πολλα f5 στο status της παραγγελίας online παρατήρησα ότι έφυγε η μπλε ένδειξη στη συσκευη *αναμονή διαθεσιμότητας(το στατουσ δεν είχε αλλάξει) Μου ήρθε μετά ένα viber ότι η παραγγελία πλέον υπάρχει στις αποθήκες και θα παραδοθεί σε συνεργαζόμενο κούριερ προσεχως . Την επόμενη ημέρα άλλαξε στάτους σε προετοιμασία και έγραφε παραλαβή 4/11 στην κούριερ. Και όντως Δευτέρα Βράδυ το πήρε ο κούριερ Τρίτη το είχα. 1
sleepychris Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2024 1 hour ago, SpyrosJDM said: Ναι αυτό λέω. Κάποιοι με είπανε κακό. και πολυ καλα κανανε.
SpyrosJDM Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2024 Μόλις τώρα, sleepychris είπε και πολυ καλα κανανε. Και τι πρέπει να κάνω; Να πληρώνω δόσεις και να περιμένω να το στείλουν όποτε θέλουν αυτοί; Εφόσον δεν μπορώ να μιλήσω με κάποιον ανώτερο πρέπει να εκφράσω τη δυσαρέσκεια μου σε αυτόν που εκπροσωπεί την εταιρία. Δεν είπα να τον βρίσω, ούτε να τον προσβάλλω προσωπικά. Αλλά κάποιος πρέπει να ενημερωθεί για την κατάσταση. 1 1
oKoBoko Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2024 Αύριο έρχεται το ps5 pro κανονικά. Η προφητεία επαληθεύτηκε. Το desert pro max 256 όχι. αααααχχχχ.... πλαίσιο....
CptFourtounas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Χαιρετώ! Το You.gr έχει βγάλει σήμερα διαθεσιμότητα για το iPhone 16 Pro. Παρήγγειλα το πρωί, έχει ήδη τιμολογηθεί και παραλαμβάνω την Παρασκευή. Φυσικά και ακύρωσα την προηγούμενη (από Public), την οποία θα παραλάμβανα έως 25/01. Μάλλον ήταν το τυχερό! Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2024 από CptFourtounas
rikos97 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2024 Με παίρνουν τηλέφωνο από το πλαίσιο προπαραγγελια 19/09 μου λένε το ρολόι και ο ανταπτορας είναι διαθέσιμα το κινητό δεν ξέρουμε πότε θα είναι. Θέλετε να σας στείλουμε μόνο αυτά ? Τους λέω μου κάνετε πλάκα έχω δηλώσει ότι θέλω να παραλάβω όλα τα αντικείμενα ταυτόχρονα, περιμένω 2 μήνες και με καλείτε να μου πείτε για τον ανταπτορα και το ρολόι. Παίζουν με τα νεύρα μας... 1
SpyrosJDM Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, rikos97 είπε Με παίρνουν τηλέφωνο από το πλαίσιο προπαραγγελια 19/09 μου λένε το ρολόι και ο ανταπτορας είναι διαθέσιμα το κινητό δεν ξέρουμε πότε θα είναι. Θέλετε να σας στείλουμε μόνο αυτά ? Τους λέω μου κάνετε πλάκα έχω δηλώσει ότι θέλω να παραλάβω όλα τα αντικείμενα ταυτόχρονα, περιμένω 2 μήνες και με καλείτε να μου πείτε για τον ανταπτορα και το ρολόι. Παίζουν με τα νεύρα μας... Οι άνθρωποι δεν κάνουν ούτε για να πουλάνε πατάτες στη λαϊκή. Μαζί με τα καταστήματα βάζω και την apple μεσα γιατί μάλλον από εκεί ξεκινάει το θέμα. Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2024 από SpyrosJDM 1
kaktos77 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, SpyrosJDM είπε Οι άνθρωποι δεν κάνουν ούτε για να πουλάνε πατάτες στη λαϊκή. Μαζί με τα καταστήματα βάζω και την apple μεσα γιατί μάλλον από εκεί ξεκινάει το θέμα. Η Apple απλά δεν κοιτάει την ελληνική αγορά. Το πρόβλημα είναι τον και καλά επίσημων μεταπωλητών εδώ που την έχουν δει ως Apple Stores. Είσαι μεγάλο κατάστημα, ξεκινάς προπαραγγελίες δεν πρέπει να εξασφαλίσεις τους προμηθευτές σου πριν ξεκινήσεις και ανοίξεις το σύστημα παραγγελιών σου; Αλλά το μόνο που τους ενδιαφέρει, και το γνωρίζω γιατί είχα γνωστό που δούλευε σε αυτή τη θέση, είναι αν θα ανοίξουν οι προπαραγγελίες ένα λεπτό πιο γρήγορα από τους ανταγωνιστές. Καταλαβαίνω αυτούς που παραπονιούνται και δεν έχουν κινητό αυτή τη στιγμή απόλυτα. Εμένα, λόγω του ότι έχω το 13 δεν με καίει και τόσο, αλλά με ενοχλεί περισσότερο από όλα η κοροϊδία και το άγνωστο. Να σου πουν από την αρχή θα παραλάβεις την τάδε του Δεκεμβρίου, όχι στο άγνωστο και ξανά ρωτά μέρα παρά μέρα να δεις τι γίνεται. Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2024 από kaktos77 1
SpyrosJDM Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2024 7 λεπτά πριν, kaktos77 είπε Η Apple απλά δεν κοιτάει την ελληνική αγορά. Το πρόβλημα είναι τον και καλά επίσημων μεταπωλητών εδώ που την έχουν δει ως Apple Stores. Είσαι μεγάλο κατάστημα, ξεκινάς προπαραγγελίες δεν πρέπει να εξασφαλίσεις τους προμηθευτές σου πριν ξεκινήσεις και ανοίξεις το σύστημα παραγγελιών σου; Αλλά το μόνο που τους ενδιαφέρει, και το γνωρίζω γιατί είχα γνωστό που δούλευε σε αυτή τη θέση, είναι αν θα ανοίξουν οι προπαραγγελίες ένα λεπτό πιο γρήγορα από τους ανταγωνιστές. Καταλαβαίνω αυτούς που παραπονιούνται και δεν έχουν κινητό αυτή τη στιγμή απόλυτα. Εμένα, λόγω του ότι έχω το 13 δεν με καίει και τόσο, αλλά με ενοχλεί περισσότερο από όλα η κοροϊδία και το άγνωστο. Να σου πουν από την αρχή θα παραλάβεις την τάδε του Δεκεμβρίου, όχι στο άγνωστο και ξανά ρωτά μέρα παρά μέρα να δεις τι γίνεται. Ακριβώς ρε φίλε. Εγώ παραπονιέμαι και με κράζουν. Είμαι τύπος που κρατάω το κινητό μου 5 χρόνια, παίρνω ένα ακριβό και το κρατάω για πολύ καιρό. Αυτή τη στιγμή είμαι με δανεικό κινητό (το δικό μου έσπασε) γιατί περιμένω τον Κωτσόβολο από 19/09 έχοντας πληρώσει ήδη την πρώτη δόση και πηγαίνοντας για τη δεύτερη. Έχω φάει χρόνο και βενζίνες να πηγαίνω σε διάφορα καταστήματα μήπως και βγάλω κάποια άκρη. Πάντα η απάντηση είναι δεν ξέρουμε, ή θα σας πάρουμε τηλέφωνο. Αυτοί δηλαδή να φέρουν το κινητό όποτε θέλουν, εγώ όμως αν αργήσω έστω και μια μέρα να πληρώσω τη δόση μου έρχεται μήνυμα. 1 1
kaktos77 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, SpyrosJDM είπε Ακριβώς ρε φίλε. Εγώ παραπονιέμαι και με κράζουν. Είμαι τύπος που κρατάω το κινητό μου 5 χρόνια, παίρνω ένα ακριβό και το κρατάω για πολύ καιρό. Αυτή τη στιγμή είμαι με δανεικό κινητό (το δικό μου έσπασε) γιατί περιμένω τον Κωτσόβολο από 19/09 έχοντας πληρώσει ήδη την πρώτη δόση και πηγαίνοντας για τη δεύτερη. Έχω φάει χρόνο και βενζίνες να πηγαίνω σε διάφορα καταστήματα μήπως και βγάλω κάποια άκρη. Πάντα η απάντηση είναι δεν ξέρουμε, ή θα σας πάρουμε τηλέφωνο. Αυτοί δηλαδή να φέρουν το κινητό όποτε θέλουν, εγώ όμως αν αργήσω έστω και μια μέρα να πληρώσω τη δόση μου έρχεται μήνυμα. Όσο και να πιέζεις δεν πρόκειται να ασχοληθούν γιατί είναι αλήτες και ουσιαστικά κανέναν δεν ενδιαφέρει αν εσύ θα πάρεις το κινητό ή όχι. Επειδή σε καταλαβαίνω απόλυτα, συνέχισε με το δανειζόμενο ή αγόρασε ένα απλό με κανένα 100αρι για να κάνεις τη δουλεία σου μέχρι τότε, λυπάμαι αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλη λύση. Μετά θα πρέπει να αρχίσεις με τα refresh, αλλά ήδη έχεις ξεκινήσει να πληρώνεις, οπότε δεν θα στο πρότεινα γιατί δεν ξέρεις και από το κατάστημα που στο δείχνει διαθέσιμο τι θα γίνει...δύσκολη περίοδος, περίμενα ότι θα φτιάξει το πράγμα μέσα Νοεμβρίου, αλλά βλέπω ότι πάμε για Χριστούγεννα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα