Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, sleepychris είπε

Foxstore, παραγγελια τη πεμπτη παραδοση σημερα.

Καθιστε να παρακαλατε τον κοτσοβολο!

IMG_1990.jpeg

Αν ήταν να τα δώσω μετρητά θα το έπαιρνα και εγώ από αλλού χαίρω πολύ. 5 δόσεις το έχω βάλει και μου έχουν βγάλει τη Παναγία. Καλύτερα να έπαιρνα Samsung.

Επεξ/σία από SpyrosJDM
  • Haha 1
  • Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, oKoBoko είπε

ήρθε το ένα από τα δύο iphone pro max 

τώρα έχω φάει 1+ ώρα στο icloud restore. Το αφήνω ή το κάνω restart?

Πόσο σας πήγε εσάς;

Σου είπαν στο περίπου πότε για το ντεζερτ;

Δημοσ.

Τι διαφορές να βρούμε;; Αυτό με το refresh του Κωτσου είναι γνωστό εδώ και 3-4 χρόνια τουλάχιστον. Από εποχές κυκλοφορίας ps5. Απλά τους βολεύει έτσι και δεν θέλουν να το διορθώσουν 

Δημοσ.
22 ώρες πριν, Gpsyco είπε

Στον Γερμανό δείχνει πολλά διαθέσιμα άμεσα αλλά αν πάρεις τηλέφωνο δεν υπάρχει τιποτα.

ΓΙΑ ΓΕΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑ

Παραγγελιά χθες το πρωί σήμερα μόλις ελαβα μήνυμα για  παραλαβή με κούριερ.. .. 16;pro 128… δεν είναι έτσι…

• Like 3
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, alexiskara είπε

Παραγγελιά χθες το πρωί σήμερα μόλις ελαβα μήνυμα για  παραλαβή με κούριερ.. .. 16;pro 128… δεν είναι έτσι…

Ακριβώς. Η διαθεσιμότητα βγαίνει από τις αποθήκες. Δεν είναι το ίδιο με το κατάστημα. Κι εγώ το ίδιο έκανα και σε 3 μέρες παρέλαβα. 

• Like 2
Δημοσ.

Σήμερα που μίλησα με Public, ενώ στην αρχή μου είχαν πει ότι μέσα Νοεμβρίου θα έχω παραλάβει (16  ΡM 256 Black, παραγγελία 1/10), ξαφνικά μου είπαν ότι η επόμενη αποστολή της Apple στο κατάστημα θα γίνει στις 30/11 και μου είπαν ότι για να παραλάβω μπορεί να καθυστερήσει και παραπάνω. Εντωμεταξύ, το κινητό είναι πληρωμένο από την αρχή γιατί μου είπαν ότι και αυτό παίζει ρόλο στην σειρά προτεραιότητας.

Γνωρίζει κανείς τίποτα περισσότερο γιατί ειλικρινά μου φαίνεται πολύ τραβηγμένο να πάμε Δεκέμβριο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, Theodorabf είπε

Σήμερα που μίλησα με Public, ενώ στην αρχή μου είχαν πει ότι μέσα Νοεμβρίου θα έχω παραλάβει (16  ΡM 256 Black, παραγγελία 1/10), ξαφνικά μου είπαν ότι η επόμενη αποστολή της Apple στο κατάστημα θα γίνει στις 30/11 και μου είπαν ότι για να παραλάβω μπορεί να καθυστερήσει και παραπάνω. Εντωμεταξύ, το κινητό είναι πληρωμένο από την αρχή γιατί μου είπαν ότι και αυτό παίζει ρόλο στην σειρά προτεραιότητας.

Γνωρίζει κανείς τίποτα περισσότερο γιατί ειλικρινά μου φαίνεται πολύ τραβηγμένο να πάμε Δεκέμβριο.

Pro max 256 desert 19/09 από Κωτσόβολο. Έχω πάει σε 4 καταστήματα, τους έχω βάλει να μιλήσουν με τον εισαγωγέα και αυτή τη στιγμή περιμένω τηλέφωνο για να με ενημερώσουν. Αυτοί το παίζουν κινέζοι και προσπαθούν να μου πουλήσουν ένα pro max 1tb το οποίο μου είναι αχρείαστο.

Επεξ/σία από SpyrosJDM
  • Haha 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, SpyrosJDM είπε

Pro max 256 desert 19/09 από Κωτσόβολο. Έχω πάει σε 4 καταστήματα, τους έχω βάλει να μιλήσουν με τον εισαγωγέα και αυτή τη στιγμή περιμένω τηλέφωνο για να με ενημερώσουν. Αυτοί το παίζουν κινέζοι και προσπαθούν να μου πουλήσουν ένα pro max 1tb το οποίο μου είναι αχρείαστο.

Πριν από 10 λεπτά που μπήκα στον Κωτσόβολο, είχε διαθέσιμο πάντως ένα Desert και ένα Black (pm 256 εννοειτε και τα δυο) με παραλαβή από το κατάστημα είτε μέσα σε 60 λεπτά από την Wolt... Και μετά μου λένε ότι η Apple τηρεί σειρά προτεραιότητας.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Theodorabf είπε

Πριν από 10 λεπτά που μπήκα στον Κωτσόβολο, είχε διαθέσιμο πάντως ένα Desert και ένα Black (pm 256 εννοειτε και τα δυο) με παραλαβή από το κατάστημα είτε μέσα σε 60 λεπτά από την Wolt... Και μετά μου λένε ότι η Apple τηρεί σειρά προτεραιότητας.

Εχτές που τους έβαλα να κοιτάξουν δεν είχε τίποτα. Τώρα τι να πω και εγώ.

• Haha 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SpyrosJDM είπε

Εχτές που τους έβαλα να κοιτάξουν δεν είχε τίποτα. Τώρα τι να πω και εγώ.

Δεν κοιτάνε τίποτα φίλε. Σου λένε ότι θα κοιτάξουν για να μην τους ταλαιπωρείς.

Υπομονή και εσυ επειδή τζάμπα κουράζεσαι και άσε και τους υπαλλήλους στην ησυχία τους που για τις πρακτικές του Κωτσόβολου κάνουν αυτό το τσακωμό καθημερινά με πελάτες εδώ και 2 μήνες. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, ripeat είπε

Δεν κοιτάνε τίποτα φίλε. Σου λένε ότι θα κοιτάξουν για να μην τους ταλαιπωρείς.

Υπομονή και εσυ επειδή τζάμπα κουράζεσαι και άσε και τους υπαλλήλους στην ησυχία τους που για τις πρακτικές του Κωτσόβολου κάνουν αυτό το τσακωμό καθημερινά με πελάτες εδώ και 2 μήνες. 

Δεν υπάρχει υπομονή. Είμαι με δανεικό τηλέφωνο και το χρειάζομαι. Είμαι στο Τσακ να αγοράσω κάποιο φτηνό με 80€ μέχρι να έρθει αυτό που έχω παραγγείλει. Να πετάξω δηλαδή 80€ για τις βλακείες του Κωτσόβολου. Δεν με νοιάζει τι θα κάνουν, θα μου βρουν λύση θέλουν δε θέλουν. Ήδη μου έχουν ακυρώσει μια παραγγελία από 15/09 λόγω δικού τους λάθους και μου την ξανά έκαναν στις 19. Ήδη με έχουν πάει πίσω στη σειρά δηλαδή.

Επεξ/σία από SpyrosJDM
  • Haha 1
Δημοσ.

Εταιρική παραγγελία 13/9 στο Πλαίσιο, σήμερα πήραμε τηλέφωνο, μας είπαν ότι δεν υπάρχει κανένα διαθέσιμο κομμάτι και πάμε για Δεκέμβριο. Για γέλια όλοι τους. Μακάρι να μην με ένοιαζε η αποφορολόγηση να το έπαιρνα χθες από σκρουτζομαγαζο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...