mpanos07 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Στις 31/10/2024 στις 9:48 ΠΜ, Indiko_Xoiridio είπε 19/10 το παρήγγειλα (16P 512) από amazon.de και χθες παρέλαβα. (είχε estimated delivery 05.11) και εγω απο εκει το πηρα, αφηνω να δω του πλαισιου να δω απο περιεργεια ποτε θα με παρουν τηλεφωνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gianniskks Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Επικοινωνία με istorm όπου με ενημέρωσαν ότι πάω για μέσα Νοεμβρίου. Ελα όμως που προηγουμένως πήρα τηλέφωνο σε Γερμανό ο οποίος με ενημέρωσε ότι θα υπάρχει γενικά απόθεμα από μέσα Νοεμβρίου. Δεν ξέρω για άλλες χρονιές αλλά φέτος οι προπαραγγελίες ήταν χαμένος χρόνος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_ana Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Καλησπέρα σε όλους, έχω έτοιμη παραγγελία για παραλαβή από Public Ρέντη για 16 pro max 256 White Titanium. Εγώ έχω παραλάβει καιρό τώρα από Κωτσόβολο. Αν το θέλει κάποιος ας μου στείλει ένα μήνυμα να του δώσω κωδικό παραγγελίας και τα σχετικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panosvoulg Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Εμενα παραγγελια 16 pro 128 blk απο κωτσοβολο σημερα εβγαλε το μηνυμα"Αναμένουμε την παραγγελία σου από τις αποθήκες μας. Μόλις την παραλάβουμε , θα σε ενημερώσουμε άμεσα με SMS για να προχωρήσεις στην παραλαβή" αλλα ακομα σε προετοιμασία ειναι το σταδιο. Ξερετε αν απλα αλλαξε το design της σελιδας η απλα θα ερθει συντομα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kiriakostjet Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 56 λεπτά πριν, Panosvoulg είπε Εμενα παραγγελια 16 pro 128 blk απο κωτσοβολο σημερα εβγαλε το μηνυμα"Αναμένουμε την παραγγελία σου από τις αποθήκες μας. Μόλις την παραλάβουμε , θα σε ενημερώσουμε άμεσα με SMS για να προχωρήσεις στην παραλαβή" αλλα ακομα σε προετοιμασία ειναι το σταδιο. Ξερετε αν απλα αλλαξε το design της σελιδας η απλα θα ερθει συντομα; Δεν άλλαξε το design..μάλλον σου έρχεται.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpyrosJDM Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Η δικιά μου παραγγελία πρεπει να ενημερώνεται από internet explorer γιατί ακόμα γράφει ότι αναμένουν την κυκλοφορία του προϊόντος 🥱 Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου από SpyrosJDM 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panosvoulg Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 15 λεπτά πριν, SpyrosJDM είπε Η δικιά μου παραγγελία πρεπει να ενημερώνεται από internet explorer γιατί ακόμα γράφει ότι αναμένουν την κυκλοφορία του προϊόντος 🥱 τους εχεις ενημερωσει για αυτο μπας και επηρεαζει την παραγγελια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpyrosJDM Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 10 λεπτά πριν, Panosvoulg είπε τους εχεις ενημερωσει για αυτο μπας και επηρεαζει την παραγγελια? Ναι λένε είναι συστημικό λάθος και αναμένουν τη συσκευή μου από τον προμηθευτή. Μου είπαν ότι το αργότερο μέχρι 20 Νοεμβρίου θα έχω παραλάβει. Δεν τους πολύ πιστεύω αλλά θα δείξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tryf3 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Ο Γερμανός πάντως τα έχει όλα διαθέσιμα εκτός από 256 pro max. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmakos7 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Παρελαβα σημερα 16PM black 256 με παραγγελια 17/9 απο κωτσοβολο 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galteo67 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Καλημέρα στην ομάδα. Ψάχνω 16 Pro max 256 gb titanium white ή white για αγορά με τιμολόγιο, όποιος έχει κάτι κατά νου για άμεση αγορά ας μου στείλει μήνυμα. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis11 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Καλημέρα, μου ήρθε μνμ από public για παραλαβή από κατάστημα public iPhone 16 pro max 256 natural titanium αλλά ήδη έχω παραλάβει από Kotsovolo, είναι με τιμολόγιο η παραγγελία, αν ενδιαφέρεται κανείς και μπορούν να αλλάξουν τα στοιχεία και να κοπεί σε άλλο όνομα, ας μου στείλει PM να το φτιάξουμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Είχα κάνει προπαραγγελία 16 pm στις 13/9 από ελληνικό κατάστημα και μέχρι και σήμερα καμία ενημέρωση, στο μεταξύ επειδή ήδη είχα ξενερώσει με την φασουλα τον προπαραγγελιων έκανα παραγγελία από Amazon κάπου στις αρχές Οκτώβρη με εκτιμώμενη παράδοση 31/10 και από προχθές το έχω στα χέρια μου. Απ ότι καταλαβαίνω οι προπαραγγελίες στην Ελλάδα είναι για παραλαβή Χριστούγεννα. Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου από Pwpwpw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jodact Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Εγώ ενημερώθηκα και από Πλαίσιο και από i-storm αυτή την εβδομάδα για παραλαβή (PM 256 NT). Δε θυμάμαι πότε είχα κάνει προπαραγγελία. Γενικά θεωρώ πως θα αρχίσει να στρώνει η φάση προς το τέλος Νοεμβρίου όπως και πέρυσι. Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου από jodact Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyr123 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Χθες ενημέρωση από Vodafone μέσα Νοέμβρη θα παραλάβω(παραγγελία μέσα Οκτωβρίου) και γενικά θα υπάρχει γενικό απόθεμα παντού 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα