nikmak7 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Σε παραγγελία μου από το public εκεί που έγραφε «καταχωρήθηκε» άλλαξε σήμερα και έγινε «σε αναμονή από προμηθευτή» παμε από το κακό στο χειρότερο δλδ η υπάρχει αισιοδοξία;; 😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angeldust Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Το Αγγλικό amazon έχει διαθεσιμότητα σε όλες τις χωρητικότητες/χρώματα και σε χαμηλότερες τιμές απο εδώ. 16 PM 256G --> 1060 λίρες, δηλαδή περίπου 1280 ευρώ Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου από Angeldust Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 19/10 το παρήγγειλα (16P 512) από amazon.de και χθες παρέλαβα. (είχε estimated delivery 05.11) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex52 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, Angeldust είπε Το Αγγλικό amazon έχει διαθεσιμότητα σε όλες τις χωρητικότητες/χρώματα και σε χαμηλότερες τιμές απο εδώ. 16 PM 256G --> 1060 λίρες, δηλαδή περίπου 1280 ευρώ Υπάρχουν εξτρά φοροι τελωνείο κτλπ ,,εάν είναι όντως αυτή η τιμή να το αγορασω από εκεί βαρέθηκα να περιμένω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angeldust Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Συμπεριλαμβάνονται όλα στην τιμή που αναφέρω. Δες το screenshot. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
equi1908 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Παραγγελία 9/10 από public άσπρο 16 PM 256 και μου έστειλαν ότι είναι στο κατάστημα. Προσωπικά δεν θα το παραλάβω γιατί έχω βρει. Αν το θέλει κάποιος ας μου στείλει να πάει να το πάει από public Αργυρούπολης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lorelai40 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Κάνα status άλλαξε σήμερα; 🤣 Ξερουμε αν έχουν εβδομαδιαία παραλαβές;;; Κώτσο και λοιποί; Να έχουμε μια εικόνα ποτέ θα φτάσουν στις 19-20 σεπτέμβρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gxk Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Ο Γερμανός έχει διαθέσιμα 16PM 512 σε Desert Titanium και Natural Titanium με αποστολή και παράδοση έως 02/11 Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου από gxk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnie13wav Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου PM 512 Black Titanium Παραγγελία 28/10, παράδοση 31/10 από Γερμανό. Ψαχτείτε, βγαίνουν διαθέσιμα κομμάτια σιγά σιγά. Οι προπαραγγελίες δεν γίνονται σεβαστές, ούτε παίρνουν προτεραιότητα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Νταξξξ δεν ειναι και πολλα τα χλμ απο αθηνα .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jmanol000 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, johnnie13wav είπε PM 512 Black Titanium Παραγγελία 28/10, παράδοση 31/10 από Γερμανό. Ψαχτείτε, βγαίνουν διαθέσιμα κομμάτια σιγά σιγά. Οι προπαραγγελίες δεν γίνονται σεβαστές, ούτε παίρνουν προτεραιότητα. είχες κάνει και προπαραγγελια ? 3 ώρες πριν, alex52 είπε Υπάρχουν εξτρά φοροι τελωνείο κτλπ ,,εάν είναι όντως αυτή η τιμή να το αγορασω από εκεί βαρέθηκα να περιμένω και είναι και στην τιμή που στην Ελλάδα κανείς θα πάρει το απλό με τα 128 γίγα προ , αλλά δεν υπάρχει κάποιο ρίσκο σχετικά με τη παραλαβή του ? εμένα πέρσι το 15 προ μου χάθηκε στη μεταφορά και παραλίγο να χάσω τα λεφτά μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnie13wav Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 15 λεπτά πριν, Jmanol000 είπε είχες κάνει και προπαραγγελια ? και είναι και στην τιμή που στην Ελλάδα κανείς θα πάρει το απλό με τα 128 γίγα προ , αλλά δεν υπάρχει κάποιο ρίσκο σχετικά με τη παραλαβή του ? εμένα πέρσι το 15 προ μου χάθηκε στη μεταφορά και παραλίγο να χάσω τα λεφτά μου Ειχα κανει απο Πλαίσιο 14/09 και απλά την ακύρωσα όταν παρήγγειλα απο Γερμανό. Δεν υπήρχε καμία ενημέρωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angeldust Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 24 λεπτά πριν, Jmanol000 είπε και είναι και στην τιμή που στην Ελλάδα κανείς θα πάρει το απλό με τα 128 γίγα προ , αλλά δεν υπάρχει κάποιο ρίσκο σχετικά με τη παραλαβή του ? εμένα πέρσι το 15 προ μου χάθηκε στη μεταφορά και παραλίγο να χάσω τα λεφτά μου Κανένα ρίσκο. Τα έξοδα τελωνείου συμπεριλαμβάνονται στην τιμή. Απο amazon δεν χάνεις ποτέ τα λεφτά σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jmanol000 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 4 λεπτά πριν, Angeldust είπε Κανένα ρίσκο. Τα έξοδα τελωνείου συμπεριλαμβάνονται στην τιμή. Απο amazon δεν χάνεις ποτέ τα λεφτά σου. δηλαδή σε περίπτωση που χαθεί το δέμα η κλαπεί θα με καλύψει το αμαζόνα ? ρωτάω γιατί όπως είπα μου έχει συμβεί αυτό από ,μαγαζί στην Ελλάδα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDarkKnightOfSteel Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Εγω σήμερα κλείνω μια ενδομάδα με το PM 256 Black απο πλαίσιο και σήμερα επίσης ακύρωσα την παραγγελία απο public. Ωστόσο διάβασα παραπάνω ότι ένας φίλος παρέλαβε απο public με παραγγελία 9/10. Σε εμένα με προ-παραγγελία απο 14/9 στο status δεν είχε αλλάξει τίποτα μέχρι την στιγμή της ακύρωσης. Καμία σειρά προτεραιότητας οπότε απο την συγκεκριμένη αλυσίδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα