SpyrosJDM Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 5 λεπτά πριν, lorelai40 είπε δεν φαντάζομαι να αλλαξε κάνα status σε Κώτσο;;;;; έτσι από Σεπτέμβρη παραγγελία; Ούτε καν. Εμένα λέει ότι αναμένουν την κυκλοφορία του προϊόντος 😅
George6633 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Τελικά προχώρησα στην παραγγελία του 16 plus,δεν μπορώ να βγάλω άκρη με τα Pro Max και παρόλο που ξέρω ότι ίσως το μετανιώσω μετά,προτίμησα τελικά να πάρω το plus ως την επόμενη σειρά και βλέπουμε...καλη υπομονή σε όλους,είμαι σίγουρος ότι η αναμονή θα σας ανταμείψει.
SpyrosJDM Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, George6633 είπε Τελικά προχώρησα στην παραγγελία του 16 plus,δεν μπορώ να βγάλω άκρη με τα Pro Max και παρόλο που ξέρω ότι ίσως το μετανιώσω μετά,προτίμησα τελικά να πάρω το plus ως την επόμενη σειρά και βλέπουμε...καλη υπομονή σε όλους,είμαι σίγουρος ότι η αναμονή θα σας ανταμείψει. Και εγώ το ίδιο σκέφτομαι να κάνω αλλά με χαλάνε τα 60hz.
George6633 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 39 λεπτά πριν, SpyrosJDM είπε Και εγώ το ίδιο σκέφτομαι να κάνω αλλά με χαλάνε τα 60hz. Το ξέρω και λογικό είναι,εγώ προσωπικά δεν έχω θέμα γιατί είμαι συνηθισμένος και από 60hz και από 120hz,σε 1-2 μέρες θα το έχω ξεχάσει,χωρίς να σημαίνει ότι δεν είναι θέμα... Όπως και να χει πήρα την πιο απλή έκδοση με τα 128GB και έχω αποδεχτεί στο μυαλό μου ότι θα το κρατήσω ένα χρόνο μέχρι την επόμενη σειρά.. Από κει και πέρα θα δείξει,δεν μπορώ να καθίσω άλλο να παίζω με αυτούς,χρειάζομαι άμεσα τηλέφωνο και έχω αποφασίσει να πάω σε Iphone.
drakog7 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Καλή εβδομάδα! Μόλις παρέλαβα από Κωτσο Πάτρας Iphone pm 256gb μαύρο. Παραγγελία από 16/09. Υπομονή και καλές παραλαβές!! 4
Klaudio_97 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 13 λεπτά πριν, drakog7 είπε Καλή εβδομάδα! Μόλις παρέλαβα από Κωτσο Πάτρας Iphone pm 256gb μαύρο. Παραγγελία από 16/09. Υπομονή και καλές παραλαβές!! Να σε ρωτησω; Κατα τι ωρα σου ηρθε το μηνυμα οτι ειναι ετοιμο για παραλαβη;
drakog7 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 21 λεπτά πριν, Klaudio_97 είπε Να σε ρωτησω; Κατα τι ωρα σου ηρθε το μηνυμα οτι ειναι ετοιμο για παραλαβη; Μέχρι την Παρασκευή μου έλεγε σε προετοιμασία απο το κατάστημα. Παρασκευή μεσημέρι το άλλαξαν και μέχρι χτες έλεγε σε αναμονή απο προμηθευτή (αναμονή διαθεσιμότητας) Σήμερα πρωί ήρθε μήνυμα ότι ήταν έτοιμο για παραλαβή από το κατάστημα. Άντε βγάλε άκρη!!!
Klaudio_97 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Καταλαβα. Εμενα μου λεει εδω και μια εδβομαδα σε προετοιμασια, και περιμενω ακριβως το ιδιο μοντελο και χρωμα με προπαραγγελια 12/9.
Gpsyco Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Public, προπαραγγελία 16/09, iPhone 16 pro Desert 128gb. Ακόμη περιμένω!!!! ΤΡΑΓΙΚΟΙ…. 1
drakog7 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 6 λεπτά πριν, Klaudio_97 είπε Καταλαβα. Εμενα μου λεει εδω και μια εδβομαδα σε προετοιμασια, και περιμενω ακριβως το ιδιο μοντελο και χρωμα με προπαραγγελια 12/9. Πρώτη φορά το γύρισα σε iphone, δεν ήξερα ότι υπήρχε τέτοια αναμονή! Αλλά οκ όποτε και να ερχόταν δεν με ένοιαζε. Το πλήρωσα στις 16/09 στον Κωτσο και όποτε ερχόταν. Δεν ασχολήθηκα με άλλες προπαραγγελίες σε άλλα καταστήματα
Klaudio_97 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 4 λεπτά πριν, drakog7 είπε Πρώτη φορά το γύρισα σε iphone, δεν ήξερα ότι υπήρχε τέτοια αναμονή! Αλλά οκ όποτε και να ερχόταν δεν με ένοιαζε. Το πλήρωσα στις 16/09 στον Κωτσο και όποτε ερχόταν. Δεν ασχολήθηκα με άλλες προπαραγγελίες σε άλλα καταστήματα Ακριβως τα ιδια και εγω πρωτη φορα σε Iphone δεν γνωριζα ουτε εγω οτι θα υπηρχε τετοια κατασταση.
mrvaggos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Ενδοδιακινηση από Σάββατο στο public. Ήλπιζα σήμερα να με καλέσουν. Αλλά μάλλον από αύριο και βλέπουμε
LJerkIN Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Δημοσ. 29 Οκτωβρίου καθε ποτε παραλαμβανουν οι αλυσιδες μαγκες μου? ποτε θα στρωσει το πραγμα..κουραζει λιγο η φαση
tonyRao Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Στις 24/10/2024 στις 11:07 ΜΜ, Hatebreeder13 είπε Υπάρχουν άτομα που δεν έχουν παραλάβει από 20/9 και πριν από Κωτσοβολο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα