entso111 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Βαρέθηκα να περιμενω την iStorm και βρηκα διαθέσιμο το pm512black στο Γερμανο και το τσιμπησα. Εχει μαυρα και λιγα ΝαΤι οποιος ενδιαφέρεται 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnie13wav Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, Matt87 είπε Καλορίζικο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Matt87 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 44 λεπτά πριν, entso111 είπε Βαρέθηκα να περιμενω την iStorm και βρηκα διαθέσιμο το pm512black στο Γερμανο και το τσιμπησα. Εχει μαυρα και λιγα ΝαΤι οποιος ενδιαφέρεται iStorm η χειρότερη εταιρεία μακράν! Το ίδιο εκανα και εγω οταν είχα παραγγείλει το 15 PM, ακύρωσα και πήρα πίσω όλο το ποσό. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΕΞΩ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ, ουτε για θήκη. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Filipposlrs Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Τσιμπησα και εγω απο γερμανο χθες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, Matt87 είπε iStorm η χειρότερη εταιρεία μακράν! Το ίδιο εκανα και εγω οταν είχα παραγγείλει το 15 PM, ακύρωσα και πήρα πίσω όλο το ποσό. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΕΞΩ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ, ουτε για θήκη. Μην το λες. Το iPhone 15 Pro Max από εκεί το είχα πάρει, στην ώρα του. Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου από dandri 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpyrosJDM Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Αύριο ξεκινάει μια καινούργια εβδομάδα μάγκες! Για να δούμε αν θα παραλαβΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnie13wav Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Προπαραγγελια από 14/10 πλαίσιο. Μόλις συμπλήρωσα φόρμα ακύρωσης παραγγελίας και αυριο θα τους παρω και τηλέφωνο να σιγουρευτώ για την ακύρωση. παρηγγειλα απο Γερμανό PM 512 black και ημερομηνία παράδοσης 01/11. Έχει κι άλλα διαθεσιμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
donteo Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Αν υπάρχει κάποιος από Θεσσαλονίκη του οποίου έχει φτάσει η παραγγελία, αλλά έχει προλάβει να προμηθευτεί το κινητό από αλλού, θα ήμουν ευγνώμων αν μπορούσε να μου τη δώσει για να την παραλάβω εγώ αύριο κιολας, ώστε να μην επιστραφεί στα κεντρικά μιλαμε για 16 PM 256 Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου από donteo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Matt87 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 4 ώρες πριν, dandri είπε Μην το λες. Το iPhone 15 Pro Max από εκεί το είχα πάρει, στην ώρα του. Με βάση την δική μου εμπειρία η χειρότερη επιλογή. Μόνο μόστρα και από ουσία τίποτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George0423 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Στις 27/10/2024 στις 12:26 ΠΜ, margaritagr είπε Τι μπαταριαρα είναι αυτή που έχει το max ρε παιδιά Να πω οτι επειδη ειχα το 15 pro και τωρα 16 pro max για εμενα προσωπικα εχει αρκετα μεαγλη διαφορα στην καμερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpazoykas Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Καλημέρα μόλις ήρθε 16 pmx 256 tita natu titanium από πλαίσιο. Ημερομηνία παραγγελία 19/10. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου από mpazoykas 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpyrosJDM Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 13 λεπτά πριν, mpazoykas είπε Καλημέρα μόλις ήρθε 16 pmx 256 tita natu titanium από πλαίσιο. Ημερομηνία παραγγελία 19/10. Και με 19/10! Σούπερ μάγκας, να το χαρείς φίλε μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gianniskks Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Ξεπέρασα πλέον τον 1,5 μήνα αναμονής στο istorm. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaktos77 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, mpazoykas είπε Καλημέρα μόλις ήρθε 16 pmx 256 tita natu titanium από πλαίσιο. Ημερομηνία παραγγελία 19/10. Καλορίζικο και να το χαρείς! Εμείς από 13/10 ακόμα περιμένουμε το πλαίσιο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lorelai40 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου δεν φαντάζομαι να αλλαξε κάνα status σε Κώτσο;;;;; έτσι από Σεπτέμβρη παραγγελία; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα