Ipanos84 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Θα δείξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panosvoulg Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Δεν ακουω κανα παραπονο για το 16 pro. Εχετε παραλαβει ολοι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nakos12 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Στις 23/10/2024 στις 8:30 ΜΜ, Klaudio_97 είπε Κωτσοβολος; Μάλιστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrvaggos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Καλημέρα. Παραγγελία 18/10 16 pro 512gb από public, άλλαξε σήμερα σε ενδοδιακινηση. Άρα καλό σημάδι ότι θα παραλάβω μέσα στη βδομάδα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marina8282 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 35 λεπτά πριν, mrvaggos είπε Καλημέρα. Παραγγελία 18/10 16 pro 512gb από public, άλλαξε σήμερα σε ενδοδιακινηση. Άρα καλό σημάδι ότι θα παραλάβω μέσα στη βδομάδα; Καλημέρα,ναι αυτό σημαίνει λογικά από βδομάδα θα το πάρεις!Βλεπω παραγγελία έκανες στις 18 του μηνός κ θα έρθει τόσο σύντομα;;μπράβο!εγω έκανα στις 21….για να δούμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrvaggos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 26 λεπτά πριν, marina8282 είπε Καλημέρα,ναι αυτό σημαίνει λογικά από βδομάδα θα το πάρεις!Βλεπω παραγγελία έκανες στις 18 του μηνός κ θα έρθει τόσο σύντομα;;μπράβο!εγω έκανα στις 21….για να δούμε Μάλλον επειδή είναι το 512gb μοντέλο. Ας ελπίσουμε να μην είναι λάθος 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marina8282 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, mrvaggos είπε Μάλλον επειδή είναι το 512gb μοντέλο. Ας ελπίσουμε να μην είναι λάθος 😛 Ναι ναι μακάρι να το έχεις σύντομα!!κ να παραλαβουν κ όσοι ακόμα περιμένουν..!μεγάλες καθυστερήσεις δυστυχώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
entso111 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Στις 25/10/2024 στις 1:10 ΠΜ, XristosZ6 είπε Επιτέλους ήρθε σήμερα, με το καλό να το παραλάβουν όλοι Μπορεις να γραψεις τον αριθμο παραγγελίας σου να τους τον τριψω στα μουτρα;; 13/9 στις 15.30 και ακομα ουτε ενημέρωση. Σε παρακαλώ γραψε τον! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oKoBoko Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Τι γίνεται με το πλαίσιο ρε παιδιά; Παραγγελιά 12/09 λευκό και desert και δεν υπάρχει νέο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madavenger Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Το ίδιο και εγώ 12/09 18:09 dessert 256 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pure Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Το Πλαίσιο το τερμάτισε δυστυχώς απογοήτευση πλήρως στις προπαραγγελίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpyrosJDM Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 17 λεπτά πριν, Pure είπε Το Πλαίσιο το τερμάτισε δυστυχώς απογοήτευση πλήρως στις προπαραγγελίες Το ίδιο ακριβώς και ο Κωτσόβολος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George6633 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 22 λεπτά πριν, SpyrosJDM είπε Το ίδιο ακριβώς και ο Κωτσόβολος. Τουλάχιστον στον Κωτσόβολο κάπου κάπου κάτι κινείται,το πλαίσιο τρέχα γύρευε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpyrosJDM Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 33 λεπτά πριν, George6633 είπε Τουλάχιστον στον Κωτσόβολο κάπου κάπου κάτι κινείται,το πλαίσιο τρέχα γύρευε... Τώρα μου γράψει ότι αναμένουμε την κυκλοφορία του προϊόντος και μόλις κυκλοφορήσει θα το εχω στα χέρια μου. Το έχουν λουσει και στον κώτσο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmakosapple Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Προσωπικά με παραγγελία από 11/09 - iPhone 16 pro Max BLK - 256GB, πληρωμένο την ίδια ημέρα στον Κωτσόβολο από το κομμάτι του B2B για επιχειρήσεις, ακύρωσα την παραγγελία διότι δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Την Δευτέρα που μας πέρασε έβαλα για το ίδιο τηλέφωνο παραγγελία στο PLAISIO και την Παρασκευή μου το έφεραν στην εταιρεία. Υπομονή και καλές παραλαβές σύντομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα