Klaudio_97 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 13 λεπτά πριν, SpyrosJDM είπε Α καλά, ακόμα εκεί είναι η σειρά; Καλά πάμε. Ναι αστα αλλα εγω εχω προπαραγγειλει pm 256 blk οποτε παιζει ρολο και αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpyrosJDM Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 14 λεπτά πριν, Klaudio_97 είπε Ναι αστα αλλα εγω εχω προπαραγγειλει pm 256 blk οποτε παιζει ρολο και αυτο. Νομίζω το μαύρο είναι από αυτά με τη μεγαλύτερη ζήτηση μαζί με το desert 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funeral3 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Καλησπερα παιδια . παρελαβα επιτελους .... απο 12/9 11 το πρωι προπαραγγελια σημερα πηγα και το πηρα απο το καταστημα !!! προ μαξ μπλακ 256 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hatebreeder13 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 6 ώρες πριν, Barbarachios9 είπε Καλησπέρα σε όλους. Μόλις μου ήρθε μήνυμα από Κωτσόβολο με εκδήλωση ενδιαφέροντος από 12/09 και προπαραγγελια 13/09 ότι το κινητό είναι διαθέσιμο για παραλαβή 20/09/2024. Ελπίζω να παραλάβετε όλοι σύντομα και ποτέ ξανά Κωτσόβολο. Μου ήρθε και εμένα μήνυμα αντίστοιχο και με κούφανε τελείως. Το status της παραγγελίας μου έγινε "Διαθέσιμο για παραλαβή έως 19/10/2024" και ότι η παραγγελία μου με περιμένει στο κατάστημα. Τι φάση όμως με τις ημερομηνίες παρελθοντικού χρόνου; Έκανα μια απόπειρα να επικοινωνήσω αλλα γινόταν χαμός στα τηλέφωνα, οποτε θα δοκιμάσω και αύριο. (Εγω να πώ πως πριν 12 μέρες έιχα κάνει την παραγγελία) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amartolos7 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 7 ώρες πριν, mrvaggos είπε Απο public όσοι κάνατε προπαραγγελία, όταν άλλαξε η κατάσταση σε "Σε αναμονή απο προμηθευτή" σε πόσο καιρό παραλάβατε; Εμένα ήταν αναμονή από προμηθευτή όλο το διάστημα. Σχεδόν 1,5 μήνα . Όταν άλλαξε σε ενδοδιακινηση παρέλαβα την επόμενη. Καλή υπομονή παιδιά. Ελπίζω να παραλάβετε όλοι άμεσα. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XristosZ6 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Στις 22/10/2024 στις 12:46 ΜΜ, XristosZ6 είπε Παραγγελία από istorm Πάτρας στις 14/9 iphone 16 pro 256 black titanium, και ακόμα είναι στην καταχώρηση. Δηλαδή λίγο ντροπή. Έχοντας μείνει με χαλασμένο κινητό από τον Αύγουστο, σκεπτόμενος να περιμένω το καινούριο σε ένα μήνα (τότε), τελειώνει ο Οκτώβρης, και κινητό δεν έχω Επιτέλους ήρθε σήμερα, με το καλό να το παραλάβουν όλοι 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gianniskks Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, XristosZ6 είπε Επιτέλους ήρθε σήμερα, με το καλό να το παραλάβουν όλοι Κι εγώ 14/09 προπαραγγελία Pro Max μαύρο. Μου δίνεις ελπίδα ότι ίσως παραλάβω την επόμενη εβδομάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jesakos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου ποσο ξενέρωμα νιωθω που εμενα απο 11/9 μου ηρθε 17/10 και το εστειλα πισω ιδια μέρα καθώς ήταν ελλαττωματικό? και μου εκαναν νεα παραγγελια και περιμενω ξανά από την αρχή? ξενερωμα απολυτο 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Connie12 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 48 λεπτά πριν, Jesakos είπε ποσο ξενέρωμα νιωθω που εμενα απο 11/9 μου ηρθε 17/10 και το εστειλα πισω ιδια μέρα καθώς ήταν ελλαττωματικό? και μου εκαναν νεα παραγγελια και περιμενω ξανά από την αρχή? ξενερωμα απολυτο Γιατί ήταν ελαττωματικό;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jesakos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου ειχε προβλημα το ακουστικο δλδ στις κλησεις δεν ακουγόταν καθολου.. ελάχιστα ακουγοταν αφου εγινε ενεργοποιηση της επιλογης βοηθηματος ηχου όπου και ακουγόταν αρκετά σιγα.. και ολα αυτα με restore και setup as new κλπ.. το επιβεβαιωσαν και απο το καταστημα οταν το πηγα.. σιγουρα εφαγα αρκετες κατάρες που τους εκραζα και γυρισε boomerang Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 16 pro max 256gb dessert , προπαραγγελια 13/9 , παραλαμβάνω σήμερα από Πλαίσιο. Οριακά δεν έχω φύγει από την δουλειά για να πάω να το πάρω 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Super Moderators Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 3 minutes ago, margaritagr said: 16 pro max 256gb dessert , προπαραγγελια 13/9 , παραλαμβάνω σήμερα από Πλαίσιο. Οριακά δεν έχω φύγει από την δουλειά για να πάω να το πάρω Εγώ σε βλέπω χλωμή, οπότε φύγε νωρίτερα! (μα πως τα αντεχετε τα max! Εδώ ακόμη και το 16pro μου το θεωρώ μεγαλούτσικο...). 😛 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
clGR Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 23 λεπτά πριν, billdanos είπε Εγώ σε βλέπω χλωμή, οπότε φύγε νωρίτερα! (μα πως τα αντεχετε τα max! Εδώ ακόμη και το 16pro μου το θεωρώ μεγαλούτσικο...). 😛 εγω που εχω μεγαλα χερια με iphone 13 μ 6.1 ιντσες δεν την παλευα κ μ φαινοταν κουτσικο 😂😂 ενω τωρα με το pro max μ 6.9 μου ειναι κομπλε 😃 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyr123 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Παραγγελία 16 PM Black 256GB εταιρίκο από Vodafone 15/10 και με πήραν σήμερα να μου πουν ότι ΕΑΝ είμαι τυχερός θα το έχω μέσα με τέλη Νοεμβρίου 😂. Σταματάω να ασχολούμαι και απλά περιμένω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis11 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Ενώ έχω κάνει διάφορες προπαραγγελίες σε you.gr, public κλπ κατάφερα χθες να πάρω Iphone 16 pro max 256 black απο refresh Κωτσο παραλαβή απο κατάστημα, το παρέλαβα πριν λίγο.. καλή τύχη σε όσους αναμένουν....... αν με πάρουν για καποια απο τις προπαραγγελίες θα γράψω εδω μηπως κάποιος πάει να το πάρει στη θέση μου.... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα