andrianito Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 16 pro max NaTi 256gb απο κωτσοβολο προ παραγγελια 13/09 18:23 παραλαβη σημερα 8
mrvaggos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Δημοσ. 24 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Στα public φαινεται να εχει διαθέσιμο 16 Pro Max 512GB - Black Titanium για οποιον ενδιαφέρεται EDIT: Κάποιος το πήρε.. Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου από mrvaggos 1
Dimitrisxx12 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Δημοσ. 24 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Χθες με refresh Κοτσοβολο βλέπω 1 16 pm διαθέσιμο Ορεστιάδα το προλαβαίνω το παραγγέλνω και το πληρώνω όλο το ποσό με επιλογή αποστολή στο σπίτι. Σήμερα παίρνω τηλ για να δω πότε θα ρθει και μου λένε ότι δεν είναι διαθέσιμο και ήταν συστημικό λάθος η διαθεσιμότητα(αλλά το πρόλαβα κανονικά διαθέσιμο δεν μου έβγαλε στο καλάθι ότι αναμένεται όπως αλλες φορές).Στο σαιτ στην εξέλιξη παραγγελίας λέει ότι έγινε προσπάθεια παράδοσης(δεν έγινε ποτε). Θα περιμένω δυο τρεις μέρες να δω ελπίζω να κάνει λάθος, αν γνωρίζει κάποιος κάτι μου λέει Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου από Dimitrisxx12
wh1t3r0se Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Θελει κανεις να του "μεταφερω" την παραγγελια μου για iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium; iStorm, Ηρακλειο Κρητης (διαθεσιμο για 3 μερες ακομα)
SofosLykos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 18 λεπτά πριν, wh1t3r0se είπε Θελει κανεις να του "μεταφερω" την παραγγελια μου για iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium; iStorm, Ηρακλειο Κρητης (διαθεσιμο για 3 μερες ακομα) Εγώ ! Σήμερα κιόλας !
Klaudio_97 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Μολις μου στειλανε αυτο το αυτο εμενα. Πανεμορφα. 2
mrvaggos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Δημοσ. 24 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Απο public όσοι κάνατε προπαραγγελία, όταν άλλαξε η κατάσταση σε "Σε αναμονή απο προμηθευτή" σε πόσο καιρό παραλάβατε; Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου από mrvaggos
SpyrosJDM Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 28 λεπτά πριν, Klaudio_97 είπε Μολις μου στειλανε αυτο το αυτο εμενα. Πανεμορφα. Για να στο στείλανε σημαίνει ότι είσαι κοντά. Εμένα που είμαι από 19/09 δεν μου στείλανε τίποτα.
dandri Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, Dimitrisxx12 είπε Χθες με refresh Κοτσοβολο βλέπω 1 16 pm διαθέσιμο Ορεστιάδα το προλαβαίνω το παραγγέλνω και το πληρώνω όλο το ποσό με επιλογή αποστολή στο σπίτι. Σήμερα παίρνω τηλ για να δω πότε θα ρθει και μου λένε ότι δεν είναι διαθέσιμο και ήταν συστημικό λάθος η διαθεσιμότητα(αλλά το πρόλαβα κανονικά διαθέσιμο δεν μου έβγαλε στο καλάθι ότι αναμένεται όπως αλλες φορές).Στο σαιτ στην εξέλιξη παραγγελίας λέει ότι έγινε προσπάθεια παράδοσης(δεν έγινε ποτε). Θα περιμένω δυο τρεις μέρες να δω ελπίζω να κάνει λάθος, αν γνωρίζει κάποιος κάτι μου λέει Επειδή συμβαίνει με διάφορα καταστήματα ή/και site τους να πρόκειται για συστημικό λάθος, καλύτερο είναι, αφού λάβουμε e-mail με την επιβεβαίωση της παραγγελίας, στο οποίο να αναφέρεται ότι η παραγγελία θα μείνει ενεργή για Χ ημέρες και για γίνει αποστολή στο χώρο μας πρέπει να εξοφληθεί πρώτα.
Barbarachios9 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Καλησπέρα σε όλους. Μόλις μου ήρθε μήνυμα από Κωτσόβολο με εκδήλωση ενδιαφέροντος από 12/09 και προπαραγγελια 13/09 ότι το κινητό είναι διαθέσιμο για παραλαβή 20/09/2024. Ελπίζω να παραλάβετε όλοι σύντομα και ποτέ ξανά Κωτσόβολο.
Klaudio_97 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 34 λεπτά πριν, SpyrosJDM είπε Για να στο στείλανε σημαίνει ότι είσαι κοντά. Εμένα που είμαι από 19/09 δεν μου στείλανε τίποτα. Ναι ειμαι κοντα αλλα η απεργια ειναι για σημερα και αυριο ( Αν δεν την κανουν μεγαλυτερη ) Οποτε παω για την επομενη εβδομαδα μαλλον. 1
SpyrosJDM Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 22 λεπτά πριν, Klaudio_97 είπε Ναι ειμαι κοντα αλλα η απεργια ειναι για σημερα και αυριο ( Αν δεν την κανουν μεγαλυτερη ) Οποτε παω για την επομενη εβδομαδα μαλλον. 17/09 είσαι;
SpyrosJDM Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 11 λεπτά πριν, Klaudio_97 είπε 12/09 Α καλά, ακόμα εκεί είναι η σειρά; Καλά πάμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα