Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά μπορείτε να κάνετε το εξής, πάντοτε σε συμφωνία με το οποιοδήποτε κατάστημα: Εάν υπάρχει διαθεσιμότητα του κινητού που θέλετε, επιλέξτε πληρωμή με τραπεζική κατάθεση, δηλαδή με κωδικό RF, για να μην σας δεσμεύσει τα χρήματα και μετά με τη βοήθεια της εξυπηρέτησης πελατών του καταστήματος αλλάξτε, αν θέλετε, το τρόπο πληρωμής σε εξόφληση με πιστωτική κάρτα και δόσεις.

Μην ακυρώσετε τυχόν προπαραγγελία, πριν τη παραπάνω διαδικασία.

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, lorelai40 είπε

είναι δυνατόν μέσα στον επόμενο μήνα Νοέμβρη να μην υπάρχουν καθόλου παραλαβές τεμαχίων; Είναι γελοίοι όπως και ναχει γιατι  καταλαβαίνω ότι η σειρά προτεραιότητας είναι απλά στα λόγια, αλλά δεν γίνεται νοέμβρη να μην έχουν καθόλου παραλαβες. Εμείς από Σεπτέμβρη δηλ ποτέ θα εξυπηρετηθούμε;

Εντέλει από Κώτσο παρέλαβε κανενας γιατι διάβασα πολύ plaisio/public. 

Άνοιξα αίτημα στον Κωτσόβολο για να με καλέσουν και να με ενημερώσουν για το διάστημα παραλαβής από προπαραγγελία 19/09. Με κάλεσε η κοπέλα πριν λίγο και μου είπε ότι ο χρόνος αναμονής για pro max από την ημέρα παραγγελιας είναι 4 με 8 εβδομάδες και ότι μέχρι 20 Νοέμβρη το αργότερο θα έχω παραλάβει. Αυτή τη στιγμή έχουν περάσει οι 4 εβδομάδες οπότε μου είπε ότι μπορεί και από μέρα σε μέρα να ειδοποιηθώ. Προσωπικά δεν τους έχω εμπιστοσύνη.

Επεξ/σία από SpyrosJDM
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, SpyrosJDM είπε

Άνοιξα αίτημα στον Κωτσόβολο για να με καλέσουν και να με ενημερώσουν για το διάστημα παραλαβής από προπαραγγελία 19/09. Με κάλεσε η κοπέλα πριν λίγο και μου είπε ότι ο χρόνος αναμονής για pro max από την ημέρα παραγγελιας είναι 4 με 8 εβδομάδες και ότι μέχρι 20 Νοέμβρη το αργότερο θα έχω παραλάβει. Αυτή τη στιγμή έχουν περάσει οι 4 εβδομάδες οπότε μου είπε ότι μπορεί και από μέρα σε μέρα να ειδοποιηθώ. Προσωπικά δεν τους έχω εμπιστοσύνη.

εγω από 20/09 … Να ρωτήσω πως το έκανες αυτό; το αίτημα εννοώ είναι κπ φόρμα η έκανες επικοινωνία μέσω email; Να το κάνω και εγω αμεσα κιόλας. 😊 

Δημοσ.
13 minutes ago, SpyrosJDM said:

να τους πιστεψεις. Ετσι με ειπαν και περσι και παρελαβα 10 μερες την την καταληκτικη ημερομηνια

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, lorelai40 είπε

εγω από 20/09 … Να ρωτήσω πως το έκανες αυτό; το αίτημα εννοώ είναι κπ φόρμα η έκανες επικοινωνία μέσω email; Να το κάνω και εγω αμεσα κιόλας. 😊 

Πάρε τηλέφωνο στην υποστήριξη πελατών και πες στην κοπέλα ότι θες να κάνεις αίτημα να εξετάσουν την παραγγελία σου καλύτερα για να σου δώσουν μια απάντηση. Εμένα σκέψου μου έλεγαν το κλασικό δεν ξέρουμε, οπότε με το αίτημα με πήρε και μου είπε 1-2 μήνες. Τους εμπιστεύεσαι; Όχι. Αλλά είναι καλύτερο από το τίποτα.

15 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε

να τους πιστεψεις. Ετσι με ειπαν και περσι και παρελαβα 10 μερες την την καταληκτικη ημερομηνια

Ελπίζω να μην φτάσει τόσο, πάντως είναι καλό να ξέρεις τι σου γίνεται.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πηγε πριν λιγο ο αδερφός μου εδω στον Κωτσόβολο να δει τι γίνεται και του είπαν κατα 90% την αλλη Τετάρτη θα το εχω και οτι σήμερα φτασανε Αθηνά και έρχονται! Τι να πιστεψεις, τι να πεις

Επεξ/σία από Klaudio_97
  • Like 2
Δημοσ.

υπάρχει κανείς που έχει παραλάβει από το πλαίσιο 16p μαυρο 128 ? γιατι υποτιθεται έχω προπαραγγειλει απο 12/9 και δεν εχω καμια ενημερωση

Δημοσ.
3 ώρες πριν, dzamp είπε

υπάρχει κανείς που έχει παραλάβει από το πλαίσιο 16p μαυρο 128 ? γιατι υποτιθεται έχω προπαραγγειλει απο 12/9 και δεν εχω καμια ενημερωση   καλο Νοεμβριο και βλεπουμε το πλαισιο δεν νομιζω να δινει τιποτα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Nakos12 είπε

Παρέλαβα σήμερα pm 256 παραγγελία 13/9 19.00. Ήταν σε προετοιμασία από Παρασκευή. 

Εμένα είναι σε προετοιμασία από όταν έκανα την παραγγελία😆😆

• Like 1
Δημοσ.

Εκτιμώ ότι μαζικές παραδόσεις θα έχουμε από Νοέμβριο. Το οικονομικό τρίμηνο των εορτών για την apple αρχίζει Νοέμβριο και πάντα θέλει να δείχνει δυνατές πωλήσεις την περίοδο των εορτών. Μακάρι να βγω λάθος. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...