dandri Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2024 Παιδιά μπορείτε να κάνετε το εξής, πάντοτε σε συμφωνία με το οποιοδήποτε κατάστημα: Εάν υπάρχει διαθεσιμότητα του κινητού που θέλετε, επιλέξτε πληρωμή με τραπεζική κατάθεση, δηλαδή με κωδικό RF, για να μην σας δεσμεύσει τα χρήματα και μετά με τη βοήθεια της εξυπηρέτησης πελατών του καταστήματος αλλάξτε, αν θέλετε, το τρόπο πληρωμής σε εξόφληση με πιστωτική κάρτα και δόσεις. Μην ακυρώσετε τυχόν προπαραγγελία, πριν τη παραπάνω διαδικασία.
SpyrosJDM Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, lorelai40 είπε είναι δυνατόν μέσα στον επόμενο μήνα Νοέμβρη να μην υπάρχουν καθόλου παραλαβές τεμαχίων; Είναι γελοίοι όπως και ναχει γιατι καταλαβαίνω ότι η σειρά προτεραιότητας είναι απλά στα λόγια, αλλά δεν γίνεται νοέμβρη να μην έχουν καθόλου παραλαβες. Εμείς από Σεπτέμβρη δηλ ποτέ θα εξυπηρετηθούμε; Εντέλει από Κώτσο παρέλαβε κανενας γιατι διάβασα πολύ plaisio/public. Άνοιξα αίτημα στον Κωτσόβολο για να με καλέσουν και να με ενημερώσουν για το διάστημα παραλαβής από προπαραγγελία 19/09. Με κάλεσε η κοπέλα πριν λίγο και μου είπε ότι ο χρόνος αναμονής για pro max από την ημέρα παραγγελιας είναι 4 με 8 εβδομάδες και ότι μέχρι 20 Νοέμβρη το αργότερο θα έχω παραλάβει. Αυτή τη στιγμή έχουν περάσει οι 4 εβδομάδες οπότε μου είπε ότι μπορεί και από μέρα σε μέρα να ειδοποιηθώ. Προσωπικά δεν τους έχω εμπιστοσύνη. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2024 από SpyrosJDM
lorelai40 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2024 3 λεπτά πριν, SpyrosJDM είπε Άνοιξα αίτημα στον Κωτσόβολο για να με καλέσουν και να με ενημερώσουν για το διάστημα παραλαβής από προπαραγγελία 19/09. Με κάλεσε η κοπέλα πριν λίγο και μου είπε ότι ο χρόνος αναμονής για pro max από την ημέρα παραγγελιας είναι 4 με 8 εβδομάδες και ότι μέχρι 20 Νοέμβρη το αργότερο θα έχω παραλάβει. Αυτή τη στιγμή έχουν περάσει οι 4 εβδομάδες οπότε μου είπε ότι μπορεί και από μέρα σε μέρα να ειδοποιηθώ. Προσωπικά δεν τους έχω εμπιστοσύνη. εγω από 20/09 … Να ρωτήσω πως το έκανες αυτό; το αίτημα εννοώ είναι κπ φόρμα η έκανες επικοινωνία μέσω email; Να το κάνω και εγω αμεσα κιόλας. 😊
Lewnidas1995 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2024 13 minutes ago, SpyrosJDM said: Άνοιξα αίτημα στον Κωτσόβολο για να με καλέσουν και να με ενημερώσουν για το διάστημα παραλαβής από προπαραγγελία 19/09. Με κάλεσε η κοπέλα πριν λίγο και μου είπε ότι ο χρόνος αναμονής για pro max από την ημέρα παραγγελιας είναι 4 με 8 εβδομάδες και ότι μέχρι 20 Νοέμβρη το αργότερο θα έχω παραλάβει. Αυτή τη στιγμή έχουν περάσει οι 4 εβδομάδες οπότε μου είπε ότι μπορεί και από μέρα σε μέρα να ειδοποιηθώ. Προσωπικά δεν τους έχω εμπιστοσύνη. να τους πιστεψεις. Ετσι με ειπαν και περσι και παρελαβα 10 μερες την την καταληκτικη ημερομηνια 1
SpyrosJDM Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2024 14 λεπτά πριν, lorelai40 είπε εγω από 20/09 … Να ρωτήσω πως το έκανες αυτό; το αίτημα εννοώ είναι κπ φόρμα η έκανες επικοινωνία μέσω email; Να το κάνω και εγω αμεσα κιόλας. 😊 Πάρε τηλέφωνο στην υποστήριξη πελατών και πες στην κοπέλα ότι θες να κάνεις αίτημα να εξετάσουν την παραγγελία σου καλύτερα για να σου δώσουν μια απάντηση. Εμένα σκέψου μου έλεγαν το κλασικό δεν ξέρουμε, οπότε με το αίτημα με πήρε και μου είπε 1-2 μήνες. Τους εμπιστεύεσαι; Όχι. Αλλά είναι καλύτερο από το τίποτα. 15 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε να τους πιστεψεις. Ετσι με ειπαν και περσι και παρελαβα 10 μερες την την καταληκτικη ημερομηνια Ελπίζω να μην φτάσει τόσο, πάντως είναι καλό να ξέρεις τι σου γίνεται. 1
Klaudio_97 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Πηγε πριν λιγο ο αδερφός μου εδω στον Κωτσόβολο να δει τι γίνεται και του είπαν κατα 90% την αλλη Τετάρτη θα το εχω και οτι σήμερα φτασανε Αθηνά και έρχονται! Τι να πιστεψεις, τι να πεις Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2024 από Klaudio_97 2
dzamp Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2024 υπάρχει κανείς που έχει παραλάβει από το πλαίσιο 16p μαυρο 128 ? γιατι υποτιθεται έχω προπαραγγειλει απο 12/9 και δεν εχω καμια ενημερωση
206qspatra Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2024 Προπαραγγελία 13/09 το 16 pro max natural titanium στο Public+Home Πάτρας , είχα δώσει 300€ προκατραβολή , σήμερα παρέλαβα 1
Filipposlrs Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2024 Παραγγελία απο istorm 17/9, το βλέπω για Νοέμβριο ΚΑΙ ΑΝ. Αμα το βρω διαθεσιμό σε καποιο καταστήμα θα το παρω απο εκει
Nakos12 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2024 Παρέλαβα σήμερα pm 256 παραγγελία 13/9 19.00. Ήταν σε προετοιμασία από Παρασκευή. 1
Klaudio_97 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2024 12 λεπτά πριν, Nakos12 είπε Παρέλαβα σήμερα pm 256 παραγγελία 13/9 19.00. Ήταν σε προετοιμασία από Παρασκευή. Κωτσοβολος;
Pure Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2024 3 ώρες πριν, dzamp είπε υπάρχει κανείς που έχει παραλάβει από το πλαίσιο 16p μαυρο 128 ? γιατι υποτιθεται έχω προπαραγγειλει απο 12/9 και δεν εχω καμια ενημερωση καλο Νοεμβριο και βλεπουμε το πλαισιο δεν νομιζω να δινει τιποτα
kiriakostjet Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2024 2 ώρες πριν, Nakos12 είπε Παρέλαβα σήμερα pm 256 παραγγελία 13/9 19.00. Ήταν σε προετοιμασία από Παρασκευή. Εμένα είναι σε προετοιμασία από όταν έκανα την παραγγελία😆😆 1
gianniskks Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 Εκτιμώ ότι μαζικές παραδόσεις θα έχουμε από Νοέμβριο. Το οικονομικό τρίμηνο των εορτών για την apple αρχίζει Νοέμβριο και πάντα θέλει να δείχνει δυνατές πωλήσεις την περίοδο των εορτών. Μακάρι να βγω λάθος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα