Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 16 Pro/ Pro Max

Stelaras1993
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dandri,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Istorm με ενημέρωσαν ότι αργούν τα πμ γιατί η μαμά απλ στην Ελλάδα δεν στέλνει τεμάχια.

Είπα γιατί αν αγοράσω από το εξωτερικό έρχεται σε 1 εβδομάδα και εδώ δεν υπάρχει τίποτα.

Η απάντηση ίδια η απλ στέλνει λίγα από το εξωτερικό στην Ελλάδα άρα μικρή διαθεσιμότητα

Γενικα μου είπαν τώρα δίνουν παραγγελίες σεπτεμβριου

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 λεπτά πριν, johnnie13wav είπε

Δεν ξέρω αν έχετε εργασθεί σε μια μεγάλη εταιρεία όπως η apple, ωστόσο να σας ενημερώσω ότι μια χαρά ξέρει το κάθε κατάστημα πόσα τηλέφωνα παραλαμβάνει και πότε. 
Το ότι δεν μας σέβονται ως καταναλωτές τα καταστήματα θίγουμε. 
Λετε να τους χτυπάνε το κουδούνι το πρωί και να τους ανακοινώνουν την ψαριά; 
Απλά σπρώχνουν τα τηλέφωνα σε δικούς τους και εμείς περιμένουμε σαν ηλίθιοι. Αυτο συζητάμε.

Κύρια αιτία του προβλήματος είναι ο περιορισμένος αριθμός συσκευών που διαθέτει η Apple (ειδικά στην χώρα μας, αλλά όχι μόνο). Κάθε χρόνο το ίδιο πρόβλημα παρουσιάζεται. Αν υπήρχε επαρκής διαθεσιμότητα, όλοι θα παραλάμβαναν σε εύλογο χρονικό διάστημα και κανένα κατάστημα δεν θα έμπαινε σε θέση να σπρώξει τηλέφωνα σε δικούς του (που εικάζω είναι μικρότερο πρόβλημα από όσο το παρουσιάζουν κάποιοι).

Τέλος, το κατάστημα μπορεί να ξέρει πότε και πόσα τεμάχια θα λάβει στην επόμενη παραλαβή. Πόσο χρήσιμο είναι όμως αυτό, όταν δε φτάνουν για να καλύψουν τις υπάρχουσες προ-παραγγελίες. Και γενικά ποιο το νόημα της προ-παραγγελίας, αν δεν βοηθάει στον περιορισμό τέτοιων καταστάσεων;

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η παραγγελία σας περιέχει προϊόντα Προπαραγγελίας.

Τα προϊόντα αυτά θα γίνουν διαθέσιμα σε μελλοντική ημερομηνία καθώς πρόκειται για
πολυαναμενόμες κυκλοφορίες.

Είσαστε σε σειρά προτεραιότητας, και αμέσως μόλις κυκλοφορήσουν επίσημα θα σας καλέσουμε
για την αποστολή τους

14 λεπτά πριν, empyr3an είπε

Κύρια αιτία του προβλήματος είναι ο περιορισμένος αριθμός συσκευών που διαθέτει η Apple (ειδικά στην χώρα μας, αλλά όχι μόνο). Κάθε χρόνο το ίδιο πρόβλημα παρουσιάζεται. Αν υπήρχε επαρκής διαθεσιμότητα, όλοι θα παραλάμβαναν σε εύλογο χρονικό διάστημα και κανένα κατάστημα δεν θα έμπαινε σε θέση να σπρώξει τηλέφωνα σε δικούς του (που εικάζω είναι μικρότερο πρόβλημα από όσο το παρουσιάζουν κάποιοι).

Τέλος, το κατάστημα μπορεί να ξέρει πότε και πόσα τεμάχια θα λάβει στην επόμενη παραλαβή. Πόσο χρήσιμο είναι όμως αυτό, όταν δε φτάνουν για να καλύψουν τις υπάρχουσες προ-παραγγελίες. Και γενικά ποιο το νόημα της προ-παραγγελίας, αν δεν βοηθάει στον περιορισμό τέτοιων καταστάσεων;

Όλοι ξέρουμε ότι οι συσκευές δεν φτάνουν για να δωθούν σε όλους έγκαιρα. Να μας πει κάτι επίσημα το κατάστημα θέλουμε. Δεν γίνεται να είμαστε στο σκοτάδι κοντά 1,5 μήνα μετά τις προπαραγγελίες. Αν είχε πει το κατάστημα ότι θα παραλάβουμε Νοέμβρη πχ, κανείς δεν θα έλεγε κάτι για τα καταστήματα, θα λέγαμε όλοι για την Apple. Τώρα μας πετάνε ο ένας στον άλλον και δεν ξέρει κανείς τίποτα. 

Επίσης ο χειρισμός των ακυρώσεων πχ είναι εκνευριστικός γιατί κάποιος που απλά τυχαίνει να κοιτάζει εκείνη την ώρα, τσιμπάει το τηλέφωνο που περιμένω εγώ και ο κάθε ένας σαν εμένα 1,5 μήνα. 

Πώς αλλιώς να σας το εξηγήσω?

• Like 1

1 ώρα πριν, dandri είπε

iPhone 16 Pro Max από www.you.gr

Παραγγελία 18/10/2024

Ήρθε 21/10/2024

IMG_2290.JPEG

IMG_2291.JPEG

Επ, δικός μου.. Καλορίζικο!

Όσοι όντως καίγεστε, ξεχάστε τις προπαραγγελίες και δείτε ότι βγάζουν διαθέσιμο.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις ακύρωσα από Κωτσοβολο desert 256 σε λίγα λεπτά θα βγει διαθέσιμο θεωρητικά 

Edit:Μάλλον έχει φάει κάποιο κόλλημα το σύστημα και μου το βγάζει ξανά σε εξέλιξη την παραγγελία...προσπαθώ να ακυρώσω αλλά δεν. 

Επεξ/σία από George6633

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, equi1908 είπε

Όσοι όντως καίγεστε, ξεχάστε τις προπαραγγελίες και δείτε ότι βγάζουν διαθέσιμο.

ΣΩΣΤΟΣ! @equi1908 σε ευχαριστώ

Επεξ/σία από dandri

καλησπερα παιδια πηγα και παρελαβα σημερα απο κοτσωβολο αφου πρωτα εχοντασ κανει προπαραγγελεια απο 13/9 πλαισιο ειπα να δοκιμασω με refresh και τελικα πετυχε. Αλλιως δεν θα εβγαζα ακρη.... καλη τυχη και υπομονη σε ολους!

Παιδιά λύστε μου μια απορία . Είδα διαθέσιμο PM 512 Black στο you και το έκλεισα κατευθείαν και να το πληρώσω με RF. Πριν προχωρήσω στην πληρωμή πήρα τηλέφωνο το you και ρώτησα αν είναι όντως διαθέσιμο και ώστε να προχωρήσω με την πληρωμή και μου λέει η κοπελα ότι δεν είναι και την ρωταω γιατί αφού βλέπω διαθεσιμότητα στο site ? Και μου λέει αυτά έχουν μοιραστεί ήδη στις παραγγελίες. Ποιος κάνει λάθος εγώ ή η κοπελα ?

Μόλις τώρα, TheDarkKnightOfSteel είπε

Παιδιά λύστε μου μια απορία . Είδα διαθέσιμο PM 512 Black στο you και το έκλεισα κατευθείαν και να το πληρώσω με RF. Πριν προχωρήσω στην πληρωμή πήρα τηλέφωνο το you και ρώτησα αν είναι όντως διαθέσιμο και ώστε να προχωρήσω με την πληρωμή και μου λέει η κοπελα ότι δεν είναι και την ρωταω γιατί αφού βλέπω διαθεσιμότητα στο site ? Και μου λέει αυτά έχουν μοιραστεί ήδη στις παραγγελίες. Ποιος κάνει λάθος εγώ ή η κοπελα ?

Στο you, πρώτα παίρνεις τηλέφωνο να το επιβεβαίωσεις και μετα το κλείνεις. Έτσι είναι δυστυχώς

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...