Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 16 Pro/ Pro Max

Stelaras1993
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dandri,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, George0423 είπε

Αυτο σημαινει οτι ειναι ετοιμο για παραλαβη; Δεν μου εχει ερθει καποιο sms ομως καο λεει μεχρι τις 24 μπορω να παραλαβω

IMG_9453.jpeg

Μηπως γνωριζει καποιος αλλος ;; Δεν μου σηκωνουν τηλεφωνα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εντωμεταξύ περιμένω επίσης από κότσο και το αστείο είναι ότι όταν μπαίνω live chat το μποτακι μου λέει τα δικά του και μετά κλείνει την συνομιλία,  στα τηλέφωνα δεν απαντάνε καν, ένας γνωστός μου παρέλαβε με παραγγελία 8/10 από κοτσο και εγώ με προκαταβολή και παραγγελία 23/9 ακόμη περιμένω. Επίσης φίλος παρήγγειλε 29/9 και πήγε από εκεί να δει τι γίνεται και του είπαν τα Χριστούγεννα και αν. Τι κάνουν αυτοί ρε; 

• Like 1
  • Sad 1

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Apple σε uk, de και it δίνει για το μαυρο PM 7-10 ημέρες delivery. Κάλεσα προ ολίγου το Istorm και είπαν το ίδιο ποίημα «δεν ξέρουμε πότε». 

Μίλησα με πλαίσιο ρώτησα για 16 pro max 256 desert , έχουν εξυπηρετηθεί όλοι για την ημερομηνία 11/9 και εκκρεμούν 4 παραγγελίες για την ημερομηνία 12/9 (μια από αυτές είναι η δική μου) μου είπε στην επόμενη παραλαβή τους θα ενημερωθώ …

1 ώρα πριν, Petrkarzn είπε

Εντωμεταξύ περιμένω επίσης από κότσο και το αστείο είναι ότι όταν μπαίνω live chat το μποτακι μου λέει τα δικά του και μετά κλείνει την συνομιλία,  στα τηλέφωνα δεν απαντάνε καν, ένας γνωστός μου παρέλαβε με παραγγελία 8/10 από κοτσο και εγώ με προκαταβολή και παραγγελία 23/9 ακόμη περιμένω. Επίσης φίλος παρήγγειλε 29/9 και πήγε από εκεί να δει τι γίνεται και του είπαν τα Χριστούγεννα και αν. Τι κάνουν αυτοί ρε; 

Πήρα τώρα και κατάφερα να μιλήσω με μια εκπρόσωπο. Τα ίδια και τα ίδια μου είπε, δεν ξέρουμε τίποτα.

Συγνώμη για την επιμονή…γνωρίζει κανείς (όπως γνωρίζαμε ότι υπήρχαν παραλαβές 21/10) ποτέ είναι οι επόμενες; 

Επίσης πέρα από πλαίσιο η public από Κώτσο παρέλαβε κανείς; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μολις πηραμε για φιλο μεσω refresh.. εχει διαθεσιμα στον κωτσο μαυρα.. 

https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/312049-smartphone-iphone-16-47

και πολλα 512 σε πολλα χρωματα αμεσα διαθεσιμα..

Επεξ/σία από MixMasteR

5 λεπτά πριν, MixMasteR είπε

μολις πηραμε για φιλο μεσω refresh.. εχει διαθεσιμα στον κωτσο μαυρα.. 

https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/312049-smartphone-iphone-16-47

και πολλα 512 σε πολλα χρωματα αμεσα διαθεσιμα..

Παραλάβατε; Γιατί η υπάλληλος μου είπε ότι δεν ισχύουν τα άμεσα διαθέσιμα.

• Like 1

Προπαραγγελια απο 10/9 κ καταθεση ολου του ποσου σε καταστημα Γερμανος κ ακομα δεν εχω παραλαβει ουτε βιδα. Συναρμολογουμενο απο deagostini να ηταν θα το ειχαμε φτιαξει..

Ευχαριστουμε Apple, Ευχαριστουμε Γερμανε🤡

Ενώ αναφέρουν άμεσα διαθέσιμο για αποστολή όταν το βάζεις στο καλάθι μετατρέπεται σε σύντομα διαθέσιμο για αποστολή. Καλά κρασιά. Αρπαχτή κάνουν. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, SpyrosJDM είπε

Παραλάβατε; Γιατί η υπάλληλος μου είπε ότι δεν ισχύουν τα άμεσα διαθέσιμα.

εγω παντως το δικο μου το πηρα με refresh την ιδια ημερα χωρις προ-παραγγελια. ειναι θεμα τυχης. μην ακουτε τι σας λενε στο τηλεφωνο. αν το βρεις βαρα το παραγγελια κ πηγαινε για παραλαβη μολις λαβεις mail και τελος.

Επεξ/σία από MixMasteR
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, empyr3an είπε

Αυτό που κράζετε τα καταστήματα αντί για την Apple που αντιμετωπίζει την χώρα μας σαν τριτοκοσμική, με ξεπερνά!

Δεν ξέρω αν έχετε εργασθεί σε μια μεγάλη εταιρεία όπως η apple, ωστόσο να σας ενημερώσω ότι μια χαρά ξέρει το κάθε κατάστημα πόσα τηλέφωνα παραλαμβάνει και πότε. 
Το ότι δεν μας σέβονται ως καταναλωτές τα καταστήματα θίγουμε. 
Λετε να τους χτυπάνε το κουδούνι το πρωί και να τους ανακοινώνουν την ψαριά; 
Απλά σπρώχνουν τα τηλέφωνα σε δικούς τους και εμείς περιμένουμε σαν ηλίθιοι. Αυτο συζητάμε.

pro max 512 black διαθέσιμο άμεσα κωτσο στη Ρόδο. Αν ενδιαφέρεται κανείς

Επεξ/σία από johnnie13wav
  • Like 2

Καλησπέρα μάγκες, επειδή δεν έχω ιδέα τι γίνεται με την apple και το iPhone πρώτη φορά θα μεταβώ από android. Ξέρετε με βάση και παλιότερα έτη ίσως ποτε περίπου ομαλοποιείται η κατάσταση ή τουλάχιστον να φτιάξει σε μεγάλο βαθμό η διαθεσιμότητα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...