Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 16 Pro/ Pro Max

Stelaras1993
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dandri,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

22 λεπτά πριν, majnun είπε

Βέβαια κάθε αγορά με ΦΠΑ υπόκειται σε έλεγχο έως και 5 χρόνια.

Τουτέστιν αν έχεις πάρει και πουλήσει τη μισή Apple αλλά βρεθείς με μια μόνο συσκευή θα κληθείς να επιστρέψεις το ΦΠΑ που αναλογεί στα έτη που υπολείπονται για την πενταετία.

Στην αμερικη μπορει , εδω ζεις στην ελλαδα . Τα κινητα σπάνε χαλάνε φθείρονται,  ακόμα ο τενεκες λάδι ειναι ακομα πολυ ακριβος if you know what i mean. Οποιος φοβάται πεφτει και κοιμάται υπάρχουν εταιριες που κανουν αυτο το πραγμα μονο σου κοβουν το τιμολογιο και τους δινεις κατι της.   Αυτα και αλλα πολλα στο επομενο επεισοδιο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγώ πάντως έχω απορία επί του θέματος και όχι τόσο για το πόσο αξίζει η αγορά γιατί είναι γεγονός ότι δεν είναι θέμα λειτουργικότητας το να αναβαθμίζεις κάθε χρόνο , όσο είναι θέμα "χόμπι"/ευχαρίστησης.

Παραγγελία από istorm 16pro 256 , στα 5 λεπτά μετά το άνοιγμα της σελίδας για τα pre order και μετά από πολλά κρασαρισματα.

Αγορά με δόσεις και έξτρα μια δωροεπιταγη μεγάλη.

Η παραγγελία έχει περαστεί στον λογαριασμό του istorm έχω order number αλλά δεν έλαβα ποτέ email επιβεβαίωσης και έχω μέχρι και τώρα μια ελαφριά ανησυχία (παράδοση με κούριερ σε νησί ,όχι pick up) , έχει κανείς παρόμοια εμπειρία? Χρειάζεται λέτε να τους ρίξω τηλέφωνο ? (Έξτρα παρένθεση, η δωροεπιταγη έχει χρησιμοποιηθεί)

2 ώρες πριν, majnun είπε

Βέβαια κάθε αγορά με ΦΠΑ υπόκειται σε έλεγχο έως και 5 χρόνια.

Τουτέστιν αν έχεις πάρει και πουλήσει τη μισή Apple αλλά βρεθείς με μια μόνο συσκευή θα κληθείς να επιστρέψεις το ΦΠΑ που αναλογεί στα έτη που υπολείπονται για την πενταετία.

ζητάνε να δούνε και τις συσκευές?

• Haha 1

42 λεπτά πριν, jimis98 είπε

Παίρνουν και δακτυλικά αποτυπώματα  να δουν άμα το εχει χρησιμοποιήσει αλλος εκτος απο αυτους που δουλεύουν στην επιχειρηση.

• Thanks 1
  • Haha 5

Εφόσον τα κόβεις τιμολόγιο θεωρούνται πάγια της εταιρείας οπότε φυσικά και μπορούν να τα ζητήσουν να τα δουν σε έναν έλεγχο. Θεωρητικά πάντα, πρακτικά δεν ξέρω αν θα μπει κάποιος σε αυτή τη διαδικασία. Ειδικά αν μιλάμε για μεγάλες εταιρείες που δίνουν επιδοτήσεις. Τώρα αν είσαι αυτοαπασχολούμενος ή έχεις 2-3 άτομα προσωπικό και δουν ότι βάζεις στα έξοδα 15 κινητά τον χρόνο ε καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν κολλάει

1 hour ago, jimis98 said:

31 minutes ago, Stelaras1993 said:

Παίρνουν και δακτυλικά αποτυπώματα  να δουν άμα το εχει χρησιμοποιήσει αλλος εκτος απο αυτους που δουλεύουν στην επιχειρηση.

19 ώρες πριν, avacan23 είπε

Φυσικά εννοώ το 16 pro 

IMG_2185.png

Δεν το πήρα εγώ. Αν δεν πουλήσω το δικό μου φέτος θα μείνω με το 15 προ μαξ και δεν θα στενοχωρηθώ καθόλου. 

link?

4 ώρες πριν, Stelaras1993 είπε

Εγω Φυσικα μιλαω για τιμολόγιο ανευ φπα  οπου πλεον και ο περισσοτερος κοσμος το παίρνει έτσι δεν εχω καποιον φιλο- γνωστο που να μην το περνάει  τιμ,ανευ φπα .. 

Ρε παιδιά, πόσες φορές πρέπει να το γράψουμε ότι ο περισσότερος κόσμος δεν αγοράζει έτσι κινητά??

Οπως και στο εξωτερικό, ο περισσότερος κόσμος δεν αγοράζει με μετρητά αλλά σε δόσεις μέσω παρόχων.

• Like 1

11 minutes ago, Fulgore said:

Ρε παιδιά, πόσες φορές πρέπει να το γράψουμε ότι ο περισσότερος κόσμος δεν αγοράζει έτσι κινητά??

Οπως και στο εξωτερικό, ο περισσότερος κόσμος δεν αγοράζει με μετρητά αλλά σε δόσεις μέσω παρόχων.

κι ομως ο περισσοτερος κοσμος αγοραζει ετσι τα ακριβα κινητα.

• Thanks 1

1 ώρα πριν, enlightened είπε

Εφόσον τα κόβεις τιμολόγιο θεωρούνται πάγια της εταιρείας οπότε φυσικά και μπορούν να τα ζητήσουν να τα δουν σε έναν έλεγχο. Θεωρητικά πάντα, πρακτικά δεν ξέρω αν θα μπει κάποιος σε αυτή τη διαδικασία. Ειδικά αν μιλάμε για μεγάλες εταιρείες που δίνουν επιδοτήσεις. Τώρα αν είσαι αυτοαπασχολούμενος ή έχεις 2-3 άτομα προσωπικό και δουν ότι βάζεις στα έξοδα 15 κινητά τον χρόνο ε καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν κολλάει

τι κερδίζει αυτός που θα σου δώσει το αφμ?

• Haha 1

1 ώρα πριν, Lewnidas1995 είπε

κι ομως ο περισσοτερος κοσμος αγοραζει ετσι τα ακριβα κινητα.

Και όμως ο περισσότερος κόσμος δεν αγοράζει έτσι τα ακριβά κινητά, γιατί πολλοί τα αγοράζουν και δεν τα κρατάνε ή επίσης πολλοί κοιτάνε για μεγάλες αλυσίδες για να βάλουν δόσεις ή φυσικά αγγελίες.

Προφανώς και υπάρχει κόσμος που αγοράζει και χωρις ΦΠΑ, αλλά είναι η εξαιρεση και όχι ο κανόνας.

• Thanks 2

1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Και όμως ο περισσότερος κόσμος δεν αγοράζει έτσι τα ακριβά κινητά, γιατί πολλοί τα αγοράζουν και δεν τα κρατάνε ή επίσης πολλοί κοιτάνε για μεγάλες αλυσίδες για να βάλουν δόσεις ή φυσικά αγγελίες.

Προφανώς και υπάρχει κόσμος που αγοράζει και χωρις ΦΠΑ, αλλά είναι η εξαιρεση και όχι ο κανόνας.

και γιατί τα αγοράζουν τότε,αφού τα πουλάνε?

• Haha 1

Οι πρόπαραγγελιες στο Αμαζόν Αγγλίας τελείωσαν. Εξαντλήθηκαν τα προ και έμειναν λίγα κομμάτια στο 16 προ 1tb. Γενικά στο εξωτερικό έγινε χαμός με τα ΜΑξ και πολύ φοβάμαι ότι και φέτος θα χούμε τα ίδια δλδ πάλι πρώτα τα βύσματα κουμπάροι κτλ μετά παρέλαση οι πρώτοι κανονικοί και το Πολυτεχνείο οι υπόλοιποι…

https://www.bankingnews.gr/diethni/articles/758346/katarameni-ftoxeia-ola-ta-iphone-16-pro-max-eksantlithikan-se-18-lepta

20 λεπτά πριν, avacan23 είπε

Οι πρόπαραγγελιες στο Αμαζόν Αγγλίας τελείωσαν. Εξαντλήθηκαν τα προ και έμειναν λίγα κομμάτια στο 16 προ 1tb. Γενικά στο εξωτερικό έγινε χαμός με τα ΜΑξ και πολύ φοβάμαι ότι και φέτος θα χούμε τα ίδια δλδ πάλι πρώτα τα βύσματα κουμπάροι κτλ μετά παρέλαση οι πρώτοι κανονικοί και το Πολυτεχνείο οι υπόλοιποι…

https://www.bankingnews.gr/diethni/articles/758346/katarameni-ftoxeia-ola-ta-iphone-16-pro-max-eksantlithikan-se-18-lepta

τι θέλει βύσμα?

• Haha 2

8 ώρες πριν, kyrileris είπε

Εγώ πάντως έχω απορία επί του θέματος και όχι τόσο για το πόσο αξίζει η αγορά γιατί είναι γεγονός ότι δεν είναι θέμα λειτουργικότητας το να αναβαθμίζεις κάθε χρόνο , όσο είναι θέμα "χόμπι"/ευχαρίστησης.

Παραγγελία από istorm 16pro 256 , στα 5 λεπτά μετά το άνοιγμα της σελίδας για τα pre order και μετά από πολλά κρασαρισματα.

Αγορά με δόσεις και έξτρα μια δωροεπιταγη μεγάλη.

Η παραγγελία έχει περαστεί στον λογαριασμό του istorm έχω order number αλλά δεν έλαβα ποτέ email επιβεβαίωσης και έχω μέχρι και τώρα μια ελαφριά ανησυχία (παράδοση με κούριερ σε νησί ,όχι pick up) , έχει κανείς παρόμοια εμπειρία? Χρειάζεται λέτε να τους ρίξω τηλέφωνο ? (Έξτρα παρένθεση, η δωροεπιταγη έχει χρησιμοποιηθεί)

Ναι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...