Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 16 Pro/ Pro Max

Stelaras1993
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dandri,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

16 ώρες πριν, johnnie13wav είπε

Τι συζητάμε δεν ξέρω. Να μην έχουν ημερομηνία παράδοσης όταν κάνεις την προπαραγγελία, είναι δεκτό. 
1,5 μήνα περίπου μετά να μη ξέρουν ακόμα τίποτα, είναι τραγικό. 
Είτε θελουμε να κάνουμε φιγούρα, είτε το έχουμε ανάγκη, είμαστε καταναλωτές και δυστυχώς αδύναμοι μπροστά στους ερασιτεχνικούς χειρισμούς του κάθε καταστήματος. 

Αυτό που κράζετε τα καταστήματα αντί για την Apple που αντιμετωπίζει την χώρα μας σαν τριτοκοσμική, με ξεπερνά!

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μόλις έκανα tracking στο public. Σε συλλογή ακόμη, αλλά αλλαξε στάτους από αναμονή από προμηθευτή σε ενδοδιακινηση. Ας ελπίσουμε να παραλάβουμε μεσα στην εβδομάδα. Παραγγελία 14/09 pm 256 dt.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Amartolos7 είπε

Καλημέρα. Δεσμευμένα λέει 197. Αυτό δεν νομίζω να ειναι η διαθεσιμότητα στην αποθήκη. 

Καλημερα. Προφανως τα 197 δεσμευενα ειναι η προπαραγγελιες. Εμενα πλεον ουτε αναμονη απο προμηθευτη δεν λεει οποτε πιστευω οτι ειναι οντως στην προετοιμασια το κινητο.

Επεξ/σία από Klaudio_97

19 λεπτά πριν, gianniskks είπε

Το πλαίσιο βλέπω παραδίδει παραγγελίες με την 20/09. Το istorm εξαφανισμένο. Η τελευταία μου φορά που ψωνίζω από εκεί. 

Ότι να ναι είναι και το Πλαίσιο. Εταιρική παραγγελία από 13/9, που μας είχαν πει ότι θα εξυπηρετηθεί και πιο σύντομα, 2 256gb pro max μαύρο και natural Titanium και ακόμα κανένα νέο. Εγώ πιστεύω είναι εντελώς random, αλλά οκ επειδή είμαι με το 13αρι δεν τρελαίνομαι, περιμένω υπομονετικά.

• Like 4

21 ώρες πριν, George0423 είπε

Μονο hype δεν ειναι αυτο που κανουν ολο και πιο πολυ με κανουν μα μην ξαναπαρω iphone

+φωνώ αλλά τελικά είμαστε λάθος. Δες παράδειγμα αυτό το thread. 150 σελίδες για την διαθεσιμότητα του iphone 16.

Άρα πέτυχαν τον σκοπό τους

• Like 1

εγω με Κώτσο από 20/09 δεν το βλέπω, αναμένεται απόθεμα λέει ακόμα άρα δεν βλέπω να προχωράει αυτή τη βδομάδα. Γνωρίζει κανείς τις επόμενες παραλαβές είναι προφανέστατα Νοέμβρη; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτο σημαινει οτι ειναι ετοιμο για παραλαβη; Δεν μου εχει ερθει καποιο sms ομως καο λεει μεχρι τις 24 μπορω να παραλαβω

IMG_9453.jpeg

Επεξ/σία από George0423

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παραγγελία από istorm Πάτρας στις 14/9 iphone 16 pro 256 black titanium, και ακόμα είναι στην καταχώρηση. Δηλαδή λίγο ντροπή. Έχοντας μείνει με χαλασμένο κινητό από τον Αύγουστο, σκεπτόμενος να περιμένω το καινούριο σε ένα μήνα (τότε), τελειώνει ο Οκτώβρης, και κινητό δεν έχω

Επεξ/σία από XristosZ6
  • Like 2
  • Sad 1

41 λεπτά πριν, George0423 είπε

Αυτο σημαινει οτι ειναι ετοιμο για παραλαβη; Δεν μου εχει ερθει καποιο sms ομως καο λεει μεχρι τις 24 μπορω να παραλαβω

IMG_9453.jpeg

Λογικα ναι 

13 λεπτά πριν, Dimitrisbud είπε

Εγώ προπαραγγελια 12/9 το ίδιο μοντέλο και τίποτα.

😅😅 Δε παίζονται

Και εδώ ο φίλος μου 12/9 προπαραγγελια και τίποτα μέχρι που εκνευρίστηκε τους πήρε τηλ και ακύρωσε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...