Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις μίλησα με Κωτσοβολο παραγγελιά 20/9.Δεν υπάρχουν τα κινητά ούτε στις αποθήκες.Εννοείται πως και σε εμένα έγραφε ότι 21/10 θα υπάρχει διαθεσιμότητα το οποίο άλλαξε σήμερα σε "αναμονή διαθεσιμότητας"!

• Sad 1
Δημοσ.

Υπαρχει κάποιος αλλος που το εχει και αυτος ετσι; Τι μπορει να σημαίνει;

Μεχρι πριν 2 ημερες ελεγε εκτιμώμενη ημερομηνία διαθεσιμότητας 21/10. Σήμερα ελεγε αναμονη διαθεσιμότητας μεχρι το μεσημέρι και τωρα δεν λεει τίποτα.

IMG_20241021_185602.jpg

Δημοσ.

Εγω που εχω παραλαβη απο καταστημα και πετυχα σε refresh λεει διαθεσιμο για παραλαβη σε εξελιξη σημαινει οτι μπορβ να παω να το παρω ή δεν το εχουν

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Amartolos7 είπε

Μόλις προσπάθησα να επικοινωνήσω με public. Οι αληταράδες ούτε το τηλέφωνο δεν σηκώνουν. Στο αυτοματοποιημένο σου λέει να πατήσεις τον αριθμό παραγγελίας αναγκαστικά και αυτοματοποιημένα απαντάει ετοιμάζουμε την παραγγελία κλπ και χωρίς ντροπή λέει στην ώρα της και στο χρονικό περιθώριο που έχουμε θέσει, το οποίο είναι εώς 30/11. Ανεκδιήγητοι. Με προπληρωμή από 14/09. Δεν υπάρχουν λόγια...

Ούτε στον Κωτσόβολο το σηκώνουν. Και καλά το κέντρο είναι απασχολημένο. Το άφησα 1.30 ώρα ανοιχτό με ανοιχτή ακρόαση και δεν το σήκωσε κανείς.

1 ώρα πριν, Klaudio_97 είπε

Υπαρχει κάποιος αλλος που το εχει και αυτος ετσι; Τι μπορει να σημαίνει;

Μεχρι πριν 2 ημερες ελεγε εκτιμώμενη ημερομηνία διαθεσιμότητας 21/10. Σήμερα ελεγε αναμονη διαθεσιμότητας μεχρι το μεσημέρι και τωρα δεν λεει τίποτα.

IMG_20241021_185602.jpg

Εμένα έτσι είναι από την αρχή. Πότε δεν μου έγραψε κάτι άλλο 

Δημοσ.

καταλαβα, με την απορια θα μεινω για τα pro😂. παρολο που η κατασταση φαινεται καλυτερη σε σχεση με τα pro max δεν βλεπω ακομα φως στο τουνελ συντομα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, giorgis.alisandratos είπε

To proion einai diathesimo gia sena opos k se mena 

IMG_4336.jpeg

Πολυ ωραιο νεο αυτο αλλα στην εικονα δεν βλεπω να αντιστοιχεί καποιος αριθμος με τον δικο μου! Εκτος αν και δειχνει και αλλα η εικόνα!

Δημοσ.

Καλημερα! Εντέλει θα παραλάβει κάποιος με προ παραγγελία η παραγγελία μέσα σεπτέμβρη από Κώτσο;;; 

Επίσης γνωρίζουμε τις προσεχείς παραλαβές;

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Klaudio_97 είπε

Πολυ ωραιο νεο αυτο αλλα στην εικονα δεν βλεπω να αντιστοιχεί καποιος αριθμος με τον δικο μου! Εκτος αν και δειχνει και αλλα η εικόνα!

Καλημέρα. Δεσμευμένα λέει 197. Αυτό δεν νομίζω να ειναι η διαθεσιμότητα στην αποθήκη. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τηλέφωνο απο πλαίσιο μόλις,16 pro max Nati 256gb,παραγγελία 24/9 με μήνα-μήνα,παράδοση αύριο.

Επεξ/σία από xbvsm
  • Like 1
Δημοσ.

Το πλαίσιο βλέπω παραδίδει παραγγελίες με την 20/09. Το istorm εξαφανισμένο. Η τελευταία μου φορά που ψωνίζω από εκεί. 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, gianniskks είπε

Το πλαίσιο βλέπω παραδίδει παραγγελίες με την 20/09. Το istorm εξαφανισμένο. Η τελευταία μου φορά που ψωνίζω από εκεί. 

Το ίδιο και ο κώτσος. 19/09 και ακόμα τίποτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...