a150 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Επιτελους! Το τηλεφωνο μου (Κωτσοβολος ,προπαραγγελια 12/9 16 pro max black)σταλθηκε σε κουριερ,οποτε σε μια δυο μερες θα το εχω 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Klaudio_97 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 36 λεπτά πριν, SpyrosJDM είπε Αυτό το μήνυμα ακριβώς το είχε δει και άλλο ένα παιδί πριν μέρες… Τι να σου πω δεν ξερω εμενα για 2 ημερες ειχε εκτιμωμενη διαθεσιμοτητα για σημερα. Μετα το αλλαξε για αναμονη διαθεσιμοητας και τωρα δεν δειχνει τιποτα εκει. Επισης αλλο ενα παιδι μολις ποσταρε οτι παλαμβανει σε 2 μερες το ιδιο μοντελο που εχω προπαραγγελει εγω με ιδια ημερομηνια προπαραγγελιας. Θα δεξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Filipposlrs Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Μόλις επικοινώνησα με istorm, λενε δεν εχουν παραλαβει καν απο τις 13/9 ενα μισαωρο αφου ξεκινησαν οι προπαραγγελίες… 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgis.alisandratos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 9 λεπτά πριν, Filipposlrs είπε Μόλις επικοινώνησα με istorm, λενε δεν εχουν παραλαβει καν απο τις 13/9 ενα μισαωρο αφου ξεκινησαν οι προπαραγγελίες… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hadji21 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Sorry για το spam, δεν ειναι λιγο "προβληματικό" ότι έχετε 147 σελίδες thread στον 85% των οποίων, γκρινιάζετε/κλαίγεστε/οργίζεστε γιατί έχετε προπαραγγείλει ένα κινητό 1500 ευρώ και δεν το έχετε πάρει ακόμα? Θέλω να πω τα ίδια και πέρσι και πρόπερσι κλπ. Το ξέρετε το παραμύθι, yet ορμάτε όλοι από day 1 να παραγγείλετε, να προλάβετε, δεν ξέρω και εγώ τι. Τόσο major είναι για εσάς αυτή η ανάγκη τελικά? Για να μην παρεξηγηθώ (που θα παρεξηγηθώ είμαι σίγουρος), άλλα προβλήματα/έγνοιες δεν έχετε? Βάλτε μια προπαραγγελία/παραγγελία και όποτε έρθει στην τελικη, δεν χάθηκε ο κόσμος. Υ.Γ: Κάτοχος 15 Pro Max, το αγόρασα Νοέμβριο του 2023 σε μια casual επίσκεψη σε τοπικό κατάστημα τηλεφωνίας. Zero fucks given, σύντομα θα είναι γεμάτα τα ράφια και με το 16αρι και εσείς απλά θα έχετε κάψει φαιά ουσία τσάμπα. 7 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpyrosJDM Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, hadji21 είπε Sorry για το spam, δεν ειναι λιγο "προβληματικό" ότι έχετε 147 σελίδες thread στον 85% των οποίων, γκρινιάζετε/κλαίγεστε/οργίζεστε γιατί έχετε προπαραγγείλει ένα κινητό 1500 ευρώ και δεν το έχετε πάρει ακόμα? Θέλω να πω τα ίδια και πέρσι και πρόπερσι κλπ. Το ξέρετε το παραμύθι, yet ορμάτε όλοι από day 1 να παραγγείλετε, να προλάβετε, δεν ξέρω και εγώ τι. Τόσο major είναι για εσάς αυτή η ανάγκη τελικά? Για να μην παρεξηγηθώ (που θα παρεξηγηθώ είμαι σίγουρος), άλλα προβλήματα/έγνοιες δεν έχετε? Βάλτε μια προπαραγγελία/παραγγελία και όποτε έρθει στην τελικη, δεν χάθηκε ο κόσμος. Υ.Γ: Κάτοχος 15 Pro Max, το αγόρασα Νοέμβριο του 2023 σε μια casual επίσκεψη σε τοπικό κατάστημα τηλεφωνίας. Zero fucks given, σύντομα θα είναι γεμάτα τα ράφια και με το 16αρι και εσείς απλά θα έχετε κάψει φαιά ουσία τσάμπα. Εγώ πρώτη φορά προ παραγγέλνω και είμαι ήδη με δανεικό κινητό γιατί το δικό μου χάλασε. Οπότε ναι θα γκρινιάζω. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Klaudio_97 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Και εγω πρωτη φορα παω σε iPhone και πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο ( Και τελευταια ) την επομενη φορα αν θελω προπαραγγελια παω Amazon. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panosvoulg Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Νομιζω ολοι οσοι "γκρινιαζουμε" πρωτη φορα αντιμετωπιζουμε αυτη την κατασταση. Οποτε ναι, λογικο να θες εξηγησεις στο γιατι περιμενεις ενα μηνα χωρις ακομα να εχεις ιδεα για το ποτε περιπου θα ειναι στα χερια σου . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lorelai40 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου καλά ο Κώτσο είναι στο γλέντι ο καλύτερος αυτό το κάθε βδομάδα με πεθαίνει *παραγγελια 20/09 το στάτους και η διαθεσιμότητα εχω χάσει το μέτρημα πόσες φορά αλλαξε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gianniskks Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 25 λεπτά πριν, hadji21 είπε Sorry για το spam, δεν ειναι λιγο "προβληματικό" ότι έχετε 147 σελίδες thread στον 85% των οποίων, γκρινιάζετε/κλαίγεστε/οργίζεστε γιατί έχετε προπαραγγείλει ένα κινητό 1500 ευρώ και δεν το έχετε πάρει ακόμα? Θέλω να πω τα ίδια και πέρσι και πρόπερσι κλπ. Το ξέρετε το παραμύθι, yet ορμάτε όλοι από day 1 να παραγγείλετε, να προλάβετε, δεν ξέρω και εγώ τι. Τόσο major είναι για εσάς αυτή η ανάγκη τελικά? Για να μην παρεξηγηθώ (που θα παρεξηγηθώ είμαι σίγουρος), άλλα προβλήματα/έγνοιες δεν έχετε? Βάλτε μια προπαραγγελία/παραγγελία και όποτε έρθει στην τελικη, δεν χάθηκε ο κόσμος. Υ.Γ: Κάτοχος 15 Pro Max, το αγόρασα Νοέμβριο του 2023 σε μια casual επίσκεψη σε τοπικό κατάστημα τηλεφωνίας. Zero fucks given, σύντομα θα είναι γεμάτα τα ράφια και με το 16αρι και εσείς απλά θα έχετε κάψει φαιά ουσία τσάμπα. Έχω συσκευή 6 ετών η οποία έχει πρόβλημα στην οθόνη και τη μπαταρία. Αυτά προέκυψαν το περασμένο καλοκαίρι και σκέφτηκα να κάνω υπομονή και τον Σεπτέμβριο να έχω το 16 αλλά πάω για Νοέμβριο και αυτό με ερωτηματικό. Οπότε ναι, φυσικά και θα γκρινιάζω όταν διαβάζω ότι η αναμονή στο εξωτερικό είναι 2 εβδομάδες κι εδώ 1,5+ μήνας. Δεν αλλάζουμε όλοι συσκευή κάθε χρόνο και μιας και τα σκάμε θέλουμε την πιο πρόσφατη. Φυσικά αυτό δεν αναιρεί ότι κάποιοι όντως αγοράζουν για το hype κάθε 1-2 έτη και θέλουν το κινητό day1 για δικούς τους λόγους. Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαράδεκτη την αναμονή πέραν των 2 εβδομάδων όταν στο εξωτερικό μπορείς να το αγοράσεις από φυσικό κατάστημα. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 37 minutes ago, gianniskks said: Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαράδεκτη την αναμονή πέραν των 2 εβδομάδων όταν στο εξωτερικό μπορείς να το αγοράσεις από φυσικό κατάστημα. αυτό στο έχουν πει πιθανολογώ......έχω την Apple(chadstone Melbourne) δίπλα μου και δεν είναι ετοιμοπαράδοτα ....ρώτησα κάποιον που γνωρίζω και μου είπε ότι προσπαθούν από τις αποθήκες να εξυπηρετησουν και τη ταχυδρομική αποστολή ζήτηση(on line παραγγελιες )......στο κατάστημα μπαίνεις σε μια λίστα αναμονής ...ανάλογα με το μοντέλο....μερικοί το παίρνουν σε μια εβδομάδα άλλοι σε 2-3 μέρες και αν πας Δευτέρα πρωί πρωί μπορεί την ίδια στιγμή......απλα δουλευουν ποιο μεθοδικα για να εξυπηρετησουν τους παντες....για την ιστορια εχει 4 μεγαλα καταστηματα σε εμπορικα κεντρα. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου από kostasbm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George0423 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 5 λεπτά πριν, kostasbm είπε αυτό στο έχουν πει πιθανολογώ......έχω την Apple(chadstone Melbourne) δίπλα μου και δεν είναι ετοιμοπαράδοτα ....ρώτησα κάποιον που γνωρίζω και μου είπε ότι προσπαθούν από τις αποθήκες να εξυπηρετησουν και τη ταχυδρομική αποστολή ζήτηση(on line παραγγελιες )......στο κατάστημα μπαίνεις σε μια λίστα αναμονής ...ανάλογα με το μοντέλο....μερικοί το παίρνουν σε μια εβδομάδα άλλοι σε 2-3 μέρες και αν πας Δευτέρα πρωί πρωί μπορεί την ίδια στιγμή......απλα δουλευουν ποιο μεθοδικα για να εξυπηρετησουν τους παντες....για την ιστορια εχει 4 μεγαλα καταστηματα σε εμπορικα κεντρα. Εδω μιλαμε το περιμενουμε οι περισσοτεροι ενα μηνα χαχαχαχαχα μακαρι να ηταν μια βδομαδα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gianniskks Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, kostasbm είπε αυτό στο έχουν πει πιθανολογώ......έχω την Apple(chadstone Melbourne) δίπλα μου και δεν είναι ετοιμοπαράδοτα ....ρώτησα κάποιον που γνωρίζω και μου είπε ότι προσπαθούν από τις αποθήκες να εξυπηρετησουν και τη ταχυδρομική αποστολή ζήτηση(on line παραγγελιες )......στο κατάστημα μπαίνεις σε μια λίστα αναμονής ...ανάλογα με το μοντέλο....μερικοί το παίρνουν σε μια εβδομάδα άλλοι σε 2-3 μέρες και αν πας Δευτέρα πρωί πρωί μπορεί την ίδια στιγμή......απλα δουλευουν ποιο μεθοδικα για να εξυπηρετησουν τους παντες....για την ιστορια εχει 4 μεγαλα καταστηματα σε εμπορικα κεντρα. Έθεσα την παραγγελία 14/09 και αύριο έχουμε 22/10 και μου λέτε για 2-3 ημέρες ή έστω μια εβδομάδα αναμονή; Εδώ θα φτάσουμε κάποιοι τους δύο μήνες. Δεν μου είπε κανένας τίποτα με ένα Google search είναι πολύ εύκολο να δει κάποιος τις αναμονές στο εξωτερικό. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου από gianniskks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnie13wav Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Τι συζητάμε δεν ξέρω. Να μην έχουν ημερομηνία παράδοσης όταν κάνεις την προπαραγγελία, είναι δεκτό. 1,5 μήνα περίπου μετά να μη ξέρουν ακόμα τίποτα, είναι τραγικό. Είτε θελουμε να κάνουμε φιγούρα, είτε το έχουμε ανάγκη, είμαστε καταναλωτές και δυστυχώς αδύναμοι μπροστά στους ερασιτεχνικούς χειρισμούς του κάθε καταστήματος. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amartolos7 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Μόλις προσπάθησα να επικοινωνήσω με public. Οι αληταράδες ούτε το τηλέφωνο δεν σηκώνουν. Στο αυτοματοποιημένο σου λέει να πατήσεις τον αριθμό παραγγελίας αναγκαστικά και αυτοματοποιημένα απαντάει ετοιμάζουμε την παραγγελία κλπ και χωρίς ντροπή λέει στην ώρα της και στο χρονικό περιθώριο που έχουμε θέσει, το οποίο είναι εώς 30/11. Ανεκδιήγητοι. Με προπληρωμή από 14/09. Δεν υπάρχουν λόγια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα