kyr123 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 17 λεπτά πριν, clGR είπε μολις τωρα τ εβγαλε Παιδιά να ξέρετε τα τηλέφωνα μας είναι Ελλάδα και κάθονται στις αποθήκες της infoquest. Οι αποθήκες είναι φούλ. Δημιουργούν τεχνητή έλλειψη για το hype. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George0423 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 12 λεπτά πριν, kyr123 είπε Παιδιά να ξέρετε τα τηλέφωνα μας είναι Ελλάδα και κάθονται στις αποθήκες της infoquest. Οι αποθήκες είναι φούλ. Δημιουργούν τεχνητή έλλειψη για το hype. Μονο hype δεν ειναι αυτο που κανουν ολο και πιο πολυ με κανουν μα μην ξαναπαρω iphone 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
equi1908 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 31 λεπτά πριν, clGR είπε μολις τωρα τ εβγαλε Για να μην σας δουλεύουν, βάζεις παραγγελία με RF πρώτα και μετά παίρνεις τηλέφωνο και ζητάς να επιβεβαιώσουν το απόθεμα. Αν σου πουν ότι υπάρχει, κάνεις την πληρωμή. Έτσι το πήρα από you.gr την εβδομάδα που πέρασε και ήρθε την επόμενη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Klaudio_97 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Βεβαια αν εχετε παρατηρησει προμοταρουν πολυ και τα 15αρια αν δειτε στον κοτσοβολο. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Connie12 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Εχει παραλάβει κανείς από πλαίσιο 11/9 12/9 προ μαξ;; 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex52 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου https://www.you.gr/tilefonia-tablets/kinita-smartphones/ola-ta-kinita-smartphones/apple-iphone-16-pro-max-256gb-natural-titanium Αυτή την στιγμή διαθέσιμο στο you.gr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palachris13 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Καλησπέρα σε όλους. Έχει παραλάβει κανείς από Document; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George0423 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 26 λεπτά πριν, Connie12 είπε Εχει παραλάβει κανείς από πλαίσιο 11/9 12/9 προ μαξ;; οχι εγω ειμαι 13/09 256 gb pm ασπρο και ακομα τιποτα 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panosvoulg Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Περιμενει κανεις 16 pro black 128 απο πριν τον οκτωβρη? Εκανα παραγγελια 5/10 απο κωτσοβολο και ακομα σε προετοιμασια ειναι χωρις αλλαγη. Στο καταστημα που πηγα να πληρωσω προκαταβολη στισ 18/10 μου ειπαν οτι θα θελει μαξ 2 βδομαδες ακομα και αμα ειχα pro max θα ηταν πολυ παραπανω. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου από Panosvoulg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpyrosJDM Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, Panosvoulg είπε Περιμενει κανεις 16 pro black 128 απο πριν τον οκτωβρη? Εκανα παραγγελια 5/10 απο κωτσοβολο και ακομα σε προετοιμασια ειναι χωρις αλλαγη. Στο καταστημα που πηγα να πληρωσω προκαταβολη στισ 18/10 μου ειπαν οτι θα θελει μαξ 2 βδομαδες ακομα και αμα ειχαν pro max θα ηταν πολυ παραπανω. Εγώ από 19/09 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panosvoulg Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, SpyrosJDM είπε Εγώ από 19/09 Περιεργοο. Σε προηγουμενα replies ειδα οτι ατομα εχουν παραλαβει παραγγελιες απο κωτσοβολο που ειναι απο 24-26 του μηνα. Τονιζω οτι μιλαω για το pro και οχι τo pro max. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpyrosJDM Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, Panosvoulg είπε Περιεργοο. Σε προηγουμενα replies ειδα οτι ατομα εχουν παραλαβει παραγγελιες απο κωτσοβολο που ειναι απο 24-26 του μηνα. Τονιζω οτι μιλαω για το pro και οχι τo pro max. Εγώ πήρα το προ μαξ αλλά και πάλι πάει ένας μήνας και Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Filipposlrs Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kyr123 είπε Παιδιά να ξέρετε τα τηλέφωνα μας είναι Ελλάδα και κάθονται στις αποθήκες της infoquest. Οι αποθήκες είναι φούλ. Δημιουργούν τεχνητή έλλειψη για το hype. Και με istorm γιατι δε γινεται τιποτα τοτε αφου ειναι ίδια εταιρία; Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου από Filipposlrs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Klaudio_97 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Μιλησα μια και μεσω live chat και μου ειπαν αυτο Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Έχει ήδη ξεκινήσει η διαθεσιμότητα των κινητών και ήδη εξυπηρετούνται πολλές παραγγελίες, με σειρά προτεραιότητας που προκύπτει από την ημερομηνία προπαραγγελιας. Σύντομα θα ενημερωθείτε και για τη δική σας. Για να δουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpyrosJDM Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 4 λεπτά πριν, Klaudio_97 είπε Μιλησα μια και μεσω live chat και μου ειπαν αυτο Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Έχει ήδη ξεκινήσει η διαθεσιμότητα των κινητών και ήδη εξυπηρετούνται πολλές παραγγελίες, με σειρά προτεραιότητας που προκύπτει από την ημερομηνία προπαραγγελιας. Σύντομα θα ενημερωθείτε και για τη δική σας. Για να δουμε. Αυτό το μήνυμα ακριβώς το είχε δει και άλλο ένα παιδί πριν μέρες… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα