Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 16 Pro/ Pro Max

Stelaras1993
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dandri,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σήμερα πάντως στα προϊόντα της παραγγελίας (πέρα από το κινητό, η ασφάλεια η παράδοση μεταφορά δεδομένων κτλ) ήταν όλα με ένδειξη αναμονή διαθεσιμότητας , προχτές στη συσκευή έλεγε προβλεπόμενη παράδοση INVALID και σήμερα το πρωί με το καλημερα δεν λέει τίποτα θεωρητικά φαίνεται η συσκευή ότι υπάρχει;; 

καλή παρανοϊκή εβδομάδα φίλοι! 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αμα ακυρωσω την παραγγελια μου απο το πλαισιο που την εχω σε δοσεις και επειδη εχω πληρωσει τον ενα μηνα θα τα παρω πισω και θα ακυρωθει η παραγγελια κανονικα ή θα ακυρωθει η παραγγεκια και θα συνεχισω να πληρωνω;;;

εγω νιωθω ότι κπ στην αποθήκη του Κώτσο σορταρει ποιος θα παραλάβει με το απόθεμα που έχουν. Νομίζω παραπάνω σε κπ σχόλιο διάβασα ότι 21/10 είχαν παραλαβές; Αν ισχύει αυτό και ας πούμε ότι αυτή την βδομαδα κπ παραγγελίες θα  τις καλύψουν, με κάποια δικά τους κριτήρια αμφιβάλλω αν ισχύει προτεραιότητα πάντως βάση ημερομηνίας.

Καλημερα. Της τελευταιες 2-3 ημερες απο τον Κωτσο εμενα στην εξελιξη παραγγελιας ελεγε Εκτιμωμενη ημερομηνια παραλαβης 21/9. Σημερα λεει παλι αναμονη διαθεσιμοτητας.

Συγνώμη για βομβαρδισμό…

Κάλεσα μόλις είπα θα γινω αυτός ο άνθρωπος να πάρω τηλ και να πρήξω. Το σύστημα λόγω κινητού τηλεφώνου που κανείς την κλήση αμέσως αναγνωρίζει την παραγγελία.  Το αυτοματοποιημένο μην έλεγε: Η τελευταία ενημέρωση από τον προμηθευτή μας είναι ότι το απόθεμα της παραγγελίας σας θα είναι στις αποθήκες μας στις 21/10 θα ενημερωθείτε με μην για την εξέλιξη κτλ κτλ. 

τους πιστεύω; ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ. θα φανεί προσεχως. 

Μπαινω σημερα 4 τα ξημερωματα στον κωτσοβολο πετυχαινω pm 256 μαυρο ετοιμοπαραδοτο παιρνβ τηλεφωνο πριν λιγο και μου λενε αυτα ειναι διαθεσιμα μονο με προπαραγγελια. Του λεω εχω βαλει παραλαβει απο καταστημα μου λεει μπορει να ειναι λαθος τους συστηματος αλλιως θα σε ενημερωσουν;! Εγω δηλαδη τι ακριβως να περιμενω να ακυρωσω την ηδη υπαρχουσα ή να περιμενω … τι να πω πια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, George0423 είπε

Μπαινω σημερα 4 τα ξημερωματα στον κωτσοβολο πετυχαινω pm 256 μαυρο ετοιμοπαραδοτο παιρνβ τηλεφωνο πριν λιγο και μου λενε αυτα ειναι διαθεσιμα μονο με προπαραγγελια. Του λεω εχω βαλει παραλαβει απο καταστημα μου λεει μπορει να ειναι λαθος τους συστηματος αλλιως θα σε ενημερωσουν;! Εγω δηλαδη τι ακριβως να περιμενω να ακυρωσω την ηδη υπαρχουσα ή να περιμενω … τι να πω πια

Εγώ βρήκα το 512 desert και το έκανα με πλάνο δόσεων και τους έκανα την εξής ερώτηση στο instagram:

"Αν κάνω μια παραγγελία με πλάνο δόσεων σε διαθέσιμο προϊόν,θα παραλάβω το συγκεκριμένο προϊόν ακόμα και αν μετά είναι σε έλλειψη;

Και μου απάντησαν το εξής:

"Καλησπέρα! Με την καταχώρηση της παραγγελίας το προϊόν δεσμεύεται."

Πόσο μάλλον με άμεση πληρωμή θα πρέπει να ισχύει. 

Επεξ/σία από George6633

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν κολλάμε όλοι ένα δεκάρικο για αεροπορικά, να πάει ένας εθελοντής εξωτερικό σε Apple Store να μας φέρει τις παραγγελίες μας. 

Επεξ/σία από Matt87
  • Like 1
  • Haha 7

4 λεπτά πριν, Matt87 είπε

Δεν κολλάμε όλοι ένα δεκάρικο για αεροπορικά, να πάει ένας εθελοντής εξωτερικό σε Apple Store να μας φέρει τις παραγγελίες μας. 

Το σκέφτηκα. Να συνδυάσω ένα ταξιδάκι αναψυχής με την αγορά του κινητού. Δυστυχώς δεν προβλέπεται και κάποιο επαγγελματικό ταξίδι στα κοντά σε κάποια ευρωπαϊκή πρωτεύουσα. 

• Like 1

Εγώ ειπα να ρωτησω και τους εξήγησα οτι ειχα εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης σήμερα και μου δωσανε αυτην εδω την ομορφη απαντηση. Δεν νομίζω να τους ενδιαφέρει και πολυ να μας βοηθήσουν απλά να με ξεπεταξουν οσο πιο γρήγορα γινεται θέλουν και δεν νομιζω να κοιτανε και πολυ τι γίνεται. Οτι βλεπουμε και εμείς απο την εξέλιξη βλεπουν και αυτοί πιστεύω. 

IMG_20241021_132415.jpg

2 ώρες πριν, lorelai40 είπε

Συγνώμη για βομβαρδισμό…

Κάλεσα μόλις είπα θα γινω αυτός ο άνθρωπος να πάρω τηλ και να πρήξω. Το σύστημα λόγω κινητού τηλεφώνου που κανείς την κλήση αμέσως αναγνωρίζει την παραγγελία.  Το αυτοματοποιημένο μην έλεγε: Η τελευταία ενημέρωση από τον προμηθευτή μας είναι ότι το απόθεμα της παραγγελίας σας θα είναι στις αποθήκες μας στις 21/10 θα ενημερωθείτε με μην για την εξέλιξη κτλ κτλ. 

τους πιστεύω; ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ. θα φανεί προσεχως. 

Ξανά πηρα τηλέφωνο ΦΥΣΙΚΑ. Η υπάλληλος μου είπε ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο απόθεμα αυτή τη στιγμή και θα ενημερωθώ γραπτώς όταν κτλ τα γνωστά. Βάση σειράς  προτεραιότητας εξυπηρετούνται οι παραγγελίες πάλι τα γνωστά. Από 20/09 είναι η δικιά μου προφανώς και Δεν Θα παραλάβω αυτή τη βδομάδα πάντως. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...