Klaudio_97 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, entso111 είπε Εισαι λαθος, παραγγελία απο iStorm 13/9 15.31 και ακομα ουτε ενημέρωση. Την ιδια στιγμή που Γερμανος και πλαίσιο παραδίδουν παραγγελίες απο 20+ Σεπτεμβρίου. Μακάρι να ηταν ετσι οπως το λες αλλα δεν... Αυτο η αληθεια ειναι πως δεν το ξερεις σιγουρα γιατι πχ το πλαισιο και ο γερμανος μπορουν να εχουν λιγοτερες προπαραγγελιες να καλυψουν απο τα υπολοιπα καταστηματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George6633 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 16 Pro και Pro Max 1TB σε χρώμα desert titanium διαθέσιμο τώρα στον Κωτσόβολο αν ενδιαφέρεται κανείς. Γερμανός επίσης PM 1TB σε λευκό και Natural διαθέσιμο. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου από George6633 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ToProkopio Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Ακολουθεί σεντόνι. Παραθέτω διπλή εμπειρία από 2 διαφορετικά καταστήματα. Χθες λοιπόν, με τη μέθοδο του refresh στον Κωτσόβολο, βρίσκω διαθέσιμο για παραλαβή από κατάστημα pm 256gb (από το κατάστημα Βριλησσίων).Προχωράω κανονικά στην παραγγελία με πληρωμή στο κατάστημα.Λαμβάνω μετά από 10 λεπτά μήνυμα οτι είναι διαθέσιμο για παραλαβή!Λέω πολύ ωραία μου κατσε και εμένα επιτέλους.Όμως αφού ήθελα να πουλήσω πρώτα το 15αρι μου και το ραντεβού ήταν σήμερα, λέω οκ θα πάω να το παραλάβω σήμερα μετά το ραντεβού.Το πρωΐ λοιπόν μπαίνω να δω το στάτους της παραγγελίας και τι να δώ..Ενώ χθες έλεγε διαθέσιμο για παραλαβή έως 21/10 σήμερα έλεγε «Σε προετοιμασία» και ότι θα ενημερωθώ όταν θα είναι διαθέσιμο για παραλαβή!!Παίρνω τηλ στο τηλ κέντρο και όσο περίμενα στην αναμονή λαμβάνω μήνυμα από το public ότι το κινητό είναι διαθέσιμο για παραλαβή!Τι είχε γίνει εδώ; Είχα προχωρήσει σε παραγγελία με πληρωμή στο κατάστημα πάλι για pm 256 gb nat titanium με ημερομηνία παραγγελίας 11/10!Εδώ λοιπόν η παραγγελία έγινε 11/10 γιατί μπαίνοντας στο publicbusiness.gr βλέπω διαθέσιμη τη συσκευή για παραλαβή στις 14/10!Εν τέλη καθυστέρησε 5 ημέρες αλλά ήρθε!Οπότε μετά από λίγο που το σήκωσαν από τον Κωτσόβολο μου είπαν την κλασική δικαιολογία για τα εκθεσιακά και ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο!!Έτσι πήγα στο public και το παρέλαβα.Πραγματικά μία παράνοια!Ένα tip για όσους δεν το γνωρίζουν.Στο site publicbusiness δείχνει αναμενόμενη ημερομηνία παραλαβής ενώ στο κανονικό site όχι!Συστήνω όσοι είναι επαγγελματίες και δικαιούνται απαλλαγή φπα να τσεκάρουν εκεί, καθώς σπρώχνουν και εκεί πέρα συσκευές και μπορεί να είστε τυχεροί και να βρείτε κάποια διαθέσιμη. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου από ToProkopio 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgis.alisandratos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Καλησπερα σας, εχει τύχει σε κάποιον να γραφει στην παραγγελία του invalid ? Γνωρίζει κάποιος τι ακριβώς είναι αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
avacan23 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου https://www.ieidiseis.gr/texnologia/265513/to-iphone-16-den-poulaei-oso-tha-ithele-i-apple-den-kerdise-tous-katanalotes-i-texniti-noimosyni To iPhone 16 δεν πουλάει όσο θα ήθελε η Apple – Δεν κέρδισε τους καταναλωτές η τεχνητή νοημοσύνη 27% Κατω οι πωλήσεις στα 16 pro λένε… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George6633 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Ο τελευταίος λόγος που προσωπικά θέλω να αγοράσω iphone αυτή τη στιγμή είναι η τεχνητή νοημοσύνη μιας και δεν έχει έρθει...Αυτοί έχουν τα νούμερα αυτοί θα πάρουν και τις ανάλογες αποφάσεις και οι καταναλωτές το ίδιο. Να ρωτήσω... Γνωρίζει κάποιος αν η επέκταση εγγύησης ενός έτους μέσω skroutz τρέχει παράλληλα με τον πρώτο χρόνο της apple ή τον δεύτερο του καταστήματος ή πάει ξεχωριστά για 3ο έτος; Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου από George6633 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Klaudio_97 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 8 ώρες πριν, giorgis.alisandratos είπε Καλησπερα σας, εχει τύχει σε κάποιον να γραφει στην παραγγελία του invalid ? Γνωρίζει κάποιος τι ακριβώς είναι αυτό; Εγω αναρωτιέμαι γιατι σου λεει 1158€ 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgis.alisandratos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 30 λεπτά πριν, Klaudio_97 είπε Εγω αναρωτιέμαι γιατι σου λεει 1158€ 😂 Γιατι ειναι τιμολόγιο απο 13/9 η παραγγελία 5 λεπτά πριν, giorgis.alisandratos είπε Γιατι ειναι τιμολόγιο απο 13/9 η παραγγελία Ειναι κανονικα 1208 αλλά εγώ εχω δωσει 250 προκαταβολή και στην συνολική αξια εχει βγει καπως ετσι αφερωντας την προκαταβολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Klaudio_97 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, giorgis.alisandratos είπε Γιατι ειναι τιμολόγιο απο 13/9 η παραγγελία Ειναι κανονικα 1208 αλλά εγώ εχω δωσει 250 προκαταβολή και στην συνολική αξια εχει βγει καπως ετσι αφερωντας την προκαταβολή Ναι γι'αυτό μπερδεύτηκα γιατι και εμενα με τιμολόγιο ειναι και ήξερα οτι ειναι στα 1208 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgis.alisandratos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 30 λεπτά πριν, Klaudio_97 είπε Ναι γι'αυτό μπερδεύτηκα γιατι και εμενα με τιμολόγιο ειναι και ήξερα οτι ειναι στα 1208 Σωστά Απλά το θέμα είναι πως βγάζει invalid Που δεν ξέρω τι ακριβώς σημαίνει 🤷♂️ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThisIsPanos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 7 ώρες πριν, avacan23 είπε https://www.ieidiseis.gr/texnologia/265513/to-iphone-16-den-poulaei-oso-tha-ithele-i-apple-den-kerdise-tous-katanalotes-i-texniti-noimosyni To iPhone 16 δεν πουλάει όσο θα ήθελε η Apple – Δεν κέρδισε τους καταναλωτές η τεχνητή νοημοσύνη 27% Κατω οι πωλήσεις στα 16 pro λένε… Δεν πιστεύω ότι θα έχει μειώσεις. Η Apple ξέρει τι κάνει. Προσωπικά πιστεύω όταν δώσει το Apple Intelligence στις συσκευές θα πουλήσει και θα καλύψει την όποια μείωση υπάρχει. Ακόμα πιστεύω θα το δώσει κοντά στην ημερομηνία που θα βγάλει η Samsung το νέο της μοντέλο για να "κλέψει" από τις πωλήσεις της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frix_ath Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 22 ώρες πριν, George6633 είπε 16 Pro και Pro Max 1TB σε χρώμα desert titanium διαθέσιμο τώρα στον Κωτσόβολο αν ενδιαφέρεται κανείς. Γερμανός επίσης PM 1TB σε λευκό και Natural διαθέσιμο. Ο Γερμανός τα έχει διαθέσιμα εδω κ πολλές μέρες....Ποιός τρελλός θα δώσει 2 χιλιάρικα?! Υπάρχουν βέβαια αλλά λίγοι. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyr123 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Στις 19/10/2024 στις 7:24 ΜΜ, entso111 είπε Εισαι λαθος, παραγγελία απο iStorm 13/9 15.31 και ακομα ουτε ενημέρωση. Την ιδια στιγμή που Γερμανος και πλαίσιο παραδίδουν παραγγελίες απο 20+ Σεπτεμβρίου. Μακάρι να ηταν ετσι οπως το λες αλλα δεν... Ο ίδιος προμηθευτής είναι. Η infoquest έχει την Apple στην Ελλάδα. Αυτή δίνει και στον Γερμανό,Public,Plaisio και όπου τα δίνει επίσημα. Επίσης ούτε στον Γερμανό υπάρχουν διαθέσιμα τα PM παρά μόνο το 1TB που φυσικά κανείς δεν παίρνει Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου από kyr123 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Just_travel_everywhere Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Στις 19/10/2024 στις 8:04 ΜΜ, Pure είπε οι δόσεις βγαίνουν κανονικά εγώ πλήρωσα την πρώτη με Πειραιως και κινητο δεν εχω Κατάντια πραγματικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpyrosJDM Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Καλημέρα φιλαράκια μου, μια καινούργια βδομάδα ξεκινάει. Λέτε να παραλάβουμε; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. 1 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα